/Bucuresti/Dentist

Dental Premier

Strada Maria Rosetti 26A, București 020487, România

Dental Premier
Dentist
4.8
191 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C4R6+Q3 București, România
+40 758 237 878
dentalpremier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALEXIE LUMINITA261 zile în urmă
Sunt dezamagita de modul de lucru. Nu accepta dect solutiile dumnealui - totul jos, bun, rau, mai putin bun si refacere totala, restul sunt lucrari de compromis.
Lucrarile de compromis nu sunt asa ' substantiale' .
Si tot ce lucrasera altii in trecut, desi sunt ok si functionale, jos, totul lucrat de alti medici era de 'ha, ha, ha'.
Dezamagita!
Adrian273 zile în urmă
Am beneficiat de o reabilitare completa a danturii in urma cu 6 ani la clinica Dental Premier din Bucuresti. Am avut 6 implanturi dentare sus si 4 jos prin tehnica dinti ficsi in 24 de ore cu sistemul Sky Fast and Fixed Bredent. Totul arata excelent, natural, ca si cum ar fi dintii mei de o viata. Pot sa mananc si sa zambesc normal. In afara de familie care imi cunostea situatia, nimeni nu isi da seama efectiv ca sunt dinti pusi. Recomand cu mare incredere mai ales daca doresti sa te bucuri de o proteza fixa cu 6 implanturi sau o proteza fixa cu 4 implanturi pret de o viata intreaga!
Anca Toma
Anca Toma2 ani în urmă
Am luat decizia de a apela la serviciile Dental Premier in urma review-urilor favorabile ale pacientilor cu probleme similare celor pe care le am. Si startul a fost foarte bun: intelegere si programari prompte din partea Customer Care, medici foarte politicosi care explica cu rabdare potentialele solutii, aparatura performanta, dureri minime in urma interventiilor etc. Toate acestea ma fac sa merg mai departe cu incredere in realizarea planului de tratament si sa multumesc sincer intregii echipe!
Dumitru Furnea (Mitti)
Dumitru Furnea (Mitti)2 ani în urmă
Aceasta clinica dentara nu este pentru oricine.
Daca vreti ieftin si repede, alegeti altceva.
Daca doriti ceva de calitate care sa dureze, atunci este alegerea buna. Stomatologii de aici sunt intr-un proces de informare constanta (din cele vazute de mine), ceea ce face ca aparatura, tehnicile si materialele folosite sa fie aliniate cu prezentul. Pana si stomatologii sunt din epoca in care grija fata de pacient este mai importanta decat ego-ul stomatologului comunist - adica sunt tineri si frumosi. Toti. Si simpatici.
Calitatea procesului de operare: curat-igienic din toate punctele de vedere.
Credeti-ma pe cuvant. I-am abandonat dar m-am intors la ei dupa ce am avut sansa sa-i compar cu altii.
Daca am adormit de 3 ori pe scaun cu freza in functiune, cred ca am avut suficient de mult confort si incredere ca sa imi las dantura pe mana lor.
Dupa ce termin reabilitarea danturii, sper sa nu-i mai vad vreo 20 de ani. Sau mai mult. Eventual o sa mai trec pe la ei doar ca sa nu ma uite :P si pentru o igienizare.
Aveti incredere.
As avea totusi o mentiune de facut: pe viitor ar putea sa imi puna si o perna la cap ca sa dorm mai bine... :)))
Lavinia Badiceanu
Lavinia Badiceanu2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, nu doar in domeniul medical dar si in comunicare si munca de organizare cu pacientii. O echipa tanara dar extrem de cunoscatoare a noilor tehnici medicale, flexibila, devotata, interesata in binele pacientului si pregatirea pacientului pentru tratament. Multumesc Mihaela pentru profesionalismul si dedicarea de care dai dovada. Multumiri echipei medicale, nu suntem inca la final de drum, dar sunt convinsa ca fiecare intrevedere medicala va fii un success.
Ştefan Iulian Fieraru
Ştefan Iulian Fieraru2 ani în urmă
Mă numesc Fieraru Ştefan şi-mi doresc să-mi exprim recunoştinţa faţă de toţi oamenii implicaţi în cazul meu. Mulţumesc doamnelor doctor Mărculescu, Toma, care a lucrat minunat endodontic şi, în primul rând, doamnei doctor Rădulescu. Mulţumesc bunului Dumnezeu pentru grija, atenţia şi profesionalismul acestei doamne doctor. Am avut mai multe programări şi îi sunt recunoscător pentru că, de fiecare dată, m-a tratat cu grijă, respect şi atenţie şi m-a făcut să am încredere. Chiar am simţit că îi pasă. Apreciez mult asta!
De asemenea, le mulţumesc şi domnişoarelor asistente şi domnului asistent pentru grija şi atenţia acordate. Sunt un om dificil şi mi-au acceptat cerinţele.
Mulţumesc, Costi, pentru muzică! :)))

Mulţumesc tuturor! Chiar sunteţi oameni calzi şi prietenoşi, adevăraţi profesionişti.

Cu drag!
Multă sănătate!
Ghebosu ioan
Ghebosu ioan2 ani în urmă
Folosesc serviciile clinicii de aproximativ 1 an;
Clinica primitoare, cu personal implicat, gata sa rezolve toate problemele, atenti la detalii.

Aparatura de ultima generatie, curatenie clinica exemplara;

"Customer Care" alocat pacientului, te ghideaza in pasii necesari interventiilor si ti se explica / prezinta toate punctele / optiunile.

Recomand clinica pentru servicii profesionale.
Contpremium Deyoutube
Contpremium Deyoutube2 ani în urmă
Am descoperit aceasta clinica intr-o cautare pe google, am fost si la alte clinici de 'renume' inainte dar nu m-au atras, in special personalul acelor clinici. Aici pot sa ca spun ca personalul este de nota 10+ incepand de la femeia de servici pana la chirurgi!
Am fost cel mai fricos pacient in ceeace priveste implanturile dentare... Am avut o operatie de sinus lift + 3 inserari de implanturi! Pot sa va spun ca nu am simtit nimic in cele 2 ore de operatie si nici dupa anestezie si nici a 2 a zi! Multumesc din suflet domnului doctor Alexandru Pintile care m-a operat. Este un doctor tanar dat super dedicat in ceeace face! Bravo domnului doctor si felicitati clinicii pentru echipa pe care a format-o!
De asemenea vreau sa multumesc si doamnei doctor Carmen pentru aparatul dentar pe care l-am purtat 2 ani fara nici un fel de durere sau rana.

P. S. Cei care dau recenzii negative acestei clinici cred ca au probleme de comportament! (parera mea personala)
Elena Corlan
Elena Corlan2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea clinica Dental Premier,o clinica care foloseste echipamente de ultima generatie si unde am gasit o echipa de specialisti pregatiti la cel mai inalt nivel. Am facut 6 implanturi la arcada cu Doamna doctor Anca Rusu si 4 implanturi la mandibula cu domnul doctor Mihai Cirstea Sunt medici exceptionali, foarte dedicati pacientilor si le multumesc din suflet. Toata echipa din clinica iti acorda cea mai mare atentie in momentul in care intri pentru programare. Doresc sa-i multumesc si doctorului Bogdan Moales care se ocupa de lucrarile provizorii si cele finale cu mult profesionalism. Nu in ultimul rand doamnei Bianca Ciublea care s-a ocupat de planul meu de tratament si cu care m-am consultat de cate ori am avut nevoie. Multumesc deasemenea tuturor asistentelor care au contribuit alaturi de medici la tratamentele mele
Alexandru Sumalan
Alexandru Sumalan2 ani în urmă
Daca cauti un review care sa te ajute in luarea deciziei de a alege o clinica stomatologica, citeste-l pe acesta.

Am 24 de ani iar acum 3 ani am avut o interventie pe 2 canale ale dintilor din arcada superioara, aceasta fiind facuta din pacate de mantuiala la o alta clinica dentara. Am cautat foarte minutios o noua clinica stomatologica pe cat de buna posibil si recunosc, recenziile de pe Google m-au ajutat enorm, citind foarte multe ale diverselor clinici din Bucuresti.

In cele din urma, am ales-o pe aceasta. 24 Noiembrie 2020 ora 09:00 a fost prima data cand am intrat pe usa de la capatul scarilor dintr-o minunata cladire refacuta complet in cel mai nou si primitor stil posibil.

17 Februarie 2022, dupa 1 an si cateva luni am incheiat un tratament complet impreuna cu doamna Doctor Radulescu (din pacate nu apare in lista medicilor specialisti de pe site desi merita cu varf si indesat) si dl. Dr. Mihai Cîrstea.

Extragerea maselelor de minte, interventie completa pe canale cu coroane de zirconiu finale, si alte lucrari minore pe cam aproximativ toti dintii (carii mici, dertartaj etc.).

Doamna Dr. Radulescu reprezinta modelul de profesionalism, calm, indrumare si prietenie de care orice pacient ar trebui sa beneficieze si consider ca ar fi norocos sa il aibe. Sincer, de abia asteptam sa avem o programare din nou datorita increderii pe care mi-a dat-o.

Nu pot descrie in cuvinte cat de fericit sunt ca in sfarsit pot avea dantura pe care mi-am dorit-o din toate punctele de vedere si mai ales cu un medic de care efectiv m-am atasat. Personalitatea dansei este una de admirat, se simte puternic pasiunea pe care o are pentru stomatologie si ajutarea oamenilor.

Domnul Dr. Cîrstea s-a ocupat de extragerea maselelor de minte, iar zonele afectate arata impecabil, pe langa faptul ca nu am simtit absolut deloc durere. Foarte prietenos si increzator, glumet si cu o mana deosebita pentru chirurgie orala.

Medicii specialisti sunt extrem de importanti, insa la aceasta clinica este vorba si de Customer Care, profesionalism, felul in care te fac sa te simti cand intri pe usa, aparatele de ultima generatie, curatenia impecabila in absolut toate incaperile etc.

Ma bucur din adancul sufletului ca am gasit in Romania o clinica cu servicii de top pe toate palierele.

Ma inchin in fata medicilor specialisti si vreau sa stiti ca munca dvs. a contribuit enorm la conditia mea dentara pe care am dobandit-o in urma celor 16 luni.

Ati ajutat un om sa fie fericit si sa poata arata lucrul acesta printr-un zambet larg si increzator!
Locații recomandate