/Bucuresti/Dentist

Intelident

Strada Dr. Iacob Felix 28, București 011038, România

Intelident
Dentist
4.4
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+WM București, România
+40 31 425 8217
intelident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Gavrilescu
Alexandra Gavrilescu2 ani în urmă
După câteva experiențe neplăcute și ușor traumatizante in alte clinici, medicii de la Intelident s au comportat exemplar. Am mers de doua ori pt doua extracții, din care una foarte complicată, la dr. Raluca Gurban. E un medic excelent și un om minunat, răbdător, și plin de empatie. La fel de mult mi a plăcut și consultul făcut la Dr. Mirel Stoian. Recomand aceasta clinica!
Nicole I
Nicole I2 ani în urmă
1. M-au sunat dacă pot sa reprogramez seara, le-am spus ca nu pot. Si asa am așteptat aprox 40min pana a venit doctora....
2. Am venit pentru un detartraj/periaj profesional, m-au convins ca am paradontita și ca trebuie sa îmi curat pungile parodontale. Inutil sa spun ca am rămas cu o gaura în buzunar destul de mare și fără detartraj făcut( am înțeles apoi ca la fel l-au convins și pe un coleg, ca are paradontita, și l-au pus și pe el sa își curețe pungile parodontale)
3. Era sa rămân și fără măselele de minte de sus, care erau deja facturate ca mi le-au scos, deși nu vorbisem cu nimeni pentru asta, dar "dacă tot îmi făceau anestezie", s-au gândit ca o sa accept sa îmi scoata niște masele bune....
Nu m-am mai întors de atunci.
Adde Ade
Adde Ade2 ani în urmă
Buna ziua , as vrea sa va povestesc ce mi s-a întâmplat in urma extirpării a doua masele și anume un molar de minte și măseaua de lângă acesta . După extirpare in ziua următoare am început sa colectez puroi și in fiecare zi colectam din ce in ce mai mult și nu înțelegeam de ce pentru ca am urmat toate instructiunile date de medic. Am stat așa pana am ajuns de urgenta la un alt cabinet din cauza faptului ca aveam dureri și un miros foarte neplăcut . A trebuit sa sufăr a doua intervenție in urma căreia m a chiuretat de doua ori deoarece la una din masele se vedea osul ceea ce e foarte grav pentru ca extirparea s a efectuat cu tot cu gingie riscând sa suport pe viitor costuri extrem de mari din cauza aceasta .
Nu recomand sub nicio forma extirparea măselelor la aceasta clinica in urma acestei experiențe oribile ! Aveți mare grija când va alegeți clinica !
Nicușor Cocârță
Nicușor Cocârță2 ani în urmă
Cred ca fiecare din noi avem teama de a merge la stomatolog dar după o singură vizita la această clinica sigur o să treceți peste această teamă pt că medicii oferta toată atenția pacienților ,asistentele sunt foarte drăguțe. Totul foarte curat și steril. Recomand această clinica❤❤❤
Darius Dinescu
Darius Dinescu2 ani în urmă
O clinica, care ofera servicii de inalta calitate. Sunt foarte multumit de experienta avuta si vreau sa o felicit in mod special pe doamna doctor Elis Bolat. Este medicul la care o sa revin de fiecare data cand o sa fie cazul.
Ciprian Culea
Ciprian Culea2 ani în urmă
Se întârzie în jur de 30-40 de minute chiar dacă ai programare și ești tratat extrem de prost de front staff și doctori. Au prețurile unei clinici de lux, numai că le lipsește luxul....
Când te programezi pentru un control și un plan de tratament, înainte să îți explice planul de tratament, te programează pentru intervenții și ulterior îți trimit planul de tratament pe mail fără să ți-l explice sau ceva.
Ionut Poiana
Ionut Poiana2 ani în urmă
Eu am apelat la ei aproape in fiecare luna in ultimii 2 ani si pot spune ca sunt foarte multumit de serviciile lor. Am fost la ei atunci cand a fost nevoie de a repara o carie, de a scoate o masea si tot la ei mi-am pus aparat dentar.

Si ca sa dau si nume, medicii care s-au ocupat de mine sunt:
➡️ Elis Bolat
➡️ Marian Pantelimon
➡️ Raluca Gurban

Recomand cu incredere!
MIRUNA TULBURE
MIRUNA TULBURE2 ani în urmă
Am fost astăzi la clinică pentru o problemă urgentă și am remarcat că se respectă cu strictețe măsurile actuale de prevenire a infecției cu Covid. Încă de la intrare te întâmpină cu un covor cu soluție dezinfectantă, există protecție de unică folosință pentru încălțăminte, dezinfectant pentru mâini, ți se ia temperatura, iar în sala de așteptare ești singur, fără alți pacienți. Personalul este amabil și bine "camuflat" :) Pe toată durata intervenției, m-am simțit în siguranță! Mulțumesc și voi reveni!
Locații recomandate