/Bucuresti/Dentist

DR. Ahmad Jbara

Strada Mihai Eminescu 252, București 030167, România

DR. Ahmad Jbara
Dentist
5
136 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4V9+Q4 București, România
+40 721 513 515
drahmadjbara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Benedetto Ferruggia311 zile în urmă
I had some pain and some aesthetic problems in my teeth, through a friend I did get to know the clinic of doctor Ahamd Jbara in Bucharest.
They followed me and my case really professionally, with clear idea of what to do and explaining everything, step by step.
I was afraid of this big change but they made me feel at home explaining me everything in details. I advice to who has some problems of this metter and some doubt about how to solve it to get connected to the clinic directly, you will be only more than happy!
Lia Pascu
Lia Pascu2 ani în urmă
Buna ziua! Il recomand pe domnul doctor Ahmad Jbara din tot sufletul si nu numai pe dansul cat si intreaga sa echipa de medici care s au ocupat de mine cu o deosebita atentie pe o perioada mai lunga de timp avand in vedere pandemia si faptul ca eu locuiesc in strainatate. Cel mai important lucru este ca m a scapat de frica de stomatolog, ceea ce cu siguranta multi dintre noi am avut o, frica din cauza careia dantura mea a avut de suferit inainte prin faptul ca neprezentandu ma la timp in trecut dantura se degradase. Prima data cand am apelat la serviciile domnului doctor nu a fost anul trecut cand mi am pus fatete ci in 2018 cand dansul mi a pus cateva implanturi si mi s au facut cateva lucrari de canal, aditie de os( pt care domnul Ahmad personal a cerut sa nu mi se perceapa bani, a dorit a fi din partea casei). Mereu am tinut legatura cu dansul la distanta prin intermediul whats app sau instangram atat cu dansul cat si cu Inna si in comparatie cu alte clinici dansii sunt dispusi sa te ajute oricand si ti se raspunde imediat la orice intrebare sau nelamurire ai avea. Anul trecut in vara am fost la clinica si mi am indeplinit visul acela de a avea fatete si culmea fara pic de durere. Desigur ca nu doar dansul s a ocupat de mine ci intreaga sa echipa de medici si niciodata nu s au facut diferente intre “vedete” si restul pacientilor ba de multe ori am nimerit in acelasi timp cu Nicole cherry , Shelly, Mario fresh si multi altii, insa esti tratat la fel si esti preluat exact in ordinarea in care suntem toti programati si nu preferential. Pe data de 5 ian aveam nevoie urgent sa fac neaparat controlul periodic plus un detartraj si alte mici interventii iar Inna a facut in asa fel incat la ora 8 s a deschis clinica doar pt mine si personalul de medic asistent era prezent pt a ma ajuta ceea ce eu una nu am vazut la absolut la nicio alta clinica din romania. Va iubesc din tot sufletul, multumesc asemenea domnului doctor Nisipeanu de la Timisoara care este in stransa colaborare cu domnul Ahmad Jbara si fara de care nu as fi avut cel mai frumos zambet astazi. Pt mine sunteti nb 1!!!
Adriana Mitric
Adriana Mitric2 ani în urmă
Am ramas placut surprinsa de tot ceea ce inseamna acest cabinet. Am venit din Timisoara special pt experienta domnului doctor. Am intalnit oameni cum rar intalnesti, am fost tratata cu profesionalism iar ambianta este wooow....tinand cont ca am o frica nativa de medic, toata experienta a fost una chiar relaxanta si fara pic de durere. Iar in ceea ce priveste curatenia si mediul steril in care se lucreaza, totul este la superlativ. Si stiu cel mai bine deoarece sunt cadru medical de asemenea. Voi reveni cu drag !
Loulou
Loulou2 ani în urmă
Merg la aceasta clinică stomatologica de peste 5 ani și recomand în totalitate serviciile stomatologice oferite. Atat în cazul operațiilor complexe (adiții de os, implanturi, etc) cât și a consultațiilor de baza, domnul doctor Ahmad Jbara și echipa sa au dat dovadă de răbdare, atenție, rigurozitate și profesionalism. Serviciile medicale și materialele folosite au fost de super calitate, aparatura este de ultima generație cabinetul este impecabil iar preturile sunt unele corecte! Recomand cu încredere! 🤗
Omer Cezar
Omer Cezar2 ani în urmă
Un doctor integru , profesionalist, cu inima deschisa catre pacienti , care te face sa parasesti cabinetul cu zambetul pe buze atat la propriu cat si la figurat. Am avut o experienta deosebita alaturi de domnul doctor Ahmad Jbara, si am ramas uimit de rezultatul pe care dansul l-a realizat asupra danturii mele. Cu siguranta ma voi intoarce pentru control si il recomand tuturor care isi cauta zambetul de Hollywood star. El este la nivel european, iar amabilitatea lui m-a surprins. Va Multumesc domn doctor pt tot!
Claudia Galatanu
Claudia Galatanu2 ani în urmă
Mi-am facut toata dantura in cabinetul domnului doctor Jbara si rezultatul a fost mai mult decat ma asteptam.Am o dantura superba,ceea ca mi-am dorit toata viata. Echipa e super, niste profesionisti desavarsiti.Nu mai zic de faptul ca nu am simtit nici cea mai mica durere.
Multumesc domnului doctor Jbara si intregii echipe!
Voi reveni oricand voi avea o problema si cu siguranta voi recomanda si altor persoane .🤗
Lilieana Sorcaru
Lilieana Sorcaru2 ani în urmă
Multumiri domnului Dr. Ahmad si echipei sale pentru toate serviciile, rabdarea si amabilitatea de care au dat dovada. Am avut o lucrare ampla, am fost tratata cu seriozitate iar rezultatul arata profesionalismul si experienta domnului dr. si echipei sale. Sunt foarte multumita ca am ales serviciile clinicii Signature Smile si recomand cu drag.
Rodica balta
Rodica balta2 ani în urmă
Cel mai bun medic stomatolog!!!! Eu si fiicele mele am apelat la clinica domnului Dr. Jbara si toate trei suntem extraordinar de multumite. Tot personalul clinicii este foarte bine pregatit, tratamentul dureaza foarte putin si rezultatele sunt ireprosabile. Va multumim din suflet! Va recomandam cu drag!
Ana DIACONESCU
Ana DIACONESCU2 ani în urmă
5 stele +
Ii multumesc Domnului Dr.JBARA pentru confortul uman care mi se transmite cu caldura de fiecare data cand ii calc pragul si mai ales pentru lucrarile complexe executate, pentru calitatea prestatiilor si bineinteles pentru PROFESIONALISM ! Salut cu admiratie competentele si modestia domnului Doctor pe care il RECOMAND 100%
Locații recomandate