/Bucuresti/Dentist

Implantodent Romania

Strada Ioan Vodă Caragea nr 6, București 010537, România

Implantodent Romania
Dentist
4.6
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X2+HC București, România
+40 785 264 009
implantodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ony Ony
Ony Ony4 ani în urmă
Pare o clinică profesională și atât ! Reclamele sunt o minciună sa atraga oameni sa isi lasa bani pe la ei pentru consultații si filmele care sunt destul de scumpe , vine cu un deviz de 14 mii euro apoi peste 1 lună de când trage de timp pentru operația revine cu alt plan de tratament total diferit unde numai e vb de o lucrare într-o zi asa cum se lauda mereu implantodent ci de 2 sau 3 intervenții în parcurs de 2 - 4 luni !! Deci până la urmă se observa ce fac ei de fapt ! Si la consultații te consulta pe bani aia frumoși medic stagiari ! Dacă o fi parada ei !!
Sfătuiesc la toti sa evită clinică implantodent !!!
IULIANA-GABRIELA COJOCARIU
IULIANA-GABRIELA COJOCARIU4 ani în urmă
Aveam intenția să ajung la acesta clinica însă faptul că răspunsurile la review-urile și comentariile cu o stea sunt tratate cu maxim de dispreț mă fac să cred că asta o sa fie și atitudinea față de mine, in eventualitatea unei posibile nemultumiti. Este in regula sa se critice preturile, nu îi convine clientului, nu îți calca pragul! Nu este in regula sa calomniezi un om sau sa ii faci public dosarul personal ( fumător, lipsa totala de igiena sunt doar câteva lucruri mentionate la una din postari)

Mi-e sila de oameni care nu au respect față de semenii lor și uita că sunt și ei oameni, nu mai zic doctori, care au pregătire mult deasupra oamenilor de rând însă nu ar trebui sa ii înjosească pe restul.

Domnule doctor, as vrea sa va respect însă nu meritați! Abia aștept comentariul de mahala la critica mea!!!
John Snow
John Snow5 ani în urmă
Incep spunand doar atat: 50 €- o simpla consultatie - O CONSULTATIE in Romania anului 2018 - unde salariul minim net = 250€.
Care trebuie platita si in avans cu 3 zile inainte de programare.
Incredibil asa ceva...
Tind sa cred ca majoritatea review-urile de aici sunt false, platite - ca sa dea bine.
La o asemenea atitudine si la asemenea preturi, astia iti iau si pielea de pe tine.
Nu recomand.
Codruta angelescu
Codruta angelescu5 ani în urmă
Doctori de top, empatie și profesionalism. Aparatura stomatologica este de film SF. Deși am avut o intervenție ceva mai grea, totul a mers bine iar post interventie lucrurile au decurs perfect pentru ca la plecare am primit o mulțime de sfaturi. (Mie mi -au mai plăcut și niște aparate foarte simpatice care îți îmbracă încălțămintea la intrare, pentru pastrarea igienei in incinta clinicii).
Adrian Moraru
Adrian Moraru6 ani în urmă
Colaborarea cu echipa Clinicii Implantodent si, in mod special, cu doctorul Taner Chemal, dureaza de aproximativ 15 ani.
Profesionalismul, implicarea totala in procesul de refacere si mentinere a sanatatii danturii m-au determinat sa raman un fidel apropiat al serviciilor medicale oferite de chirurgul Taner Chemal si de intreaga echipa Implantodent.
Aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica, are un mare impact pozitiv asupra pacientilor.
In clinica Implantodent iti recapeti nu numai sanatatea danturii, dar si zambetul natural.
Multumesc mult domnule doctor Taner Chemal!
Manuela Pascadi
Manuela Pascadi7 ani în urmă
Vreau sa multumesc intregii echipe de la Implantodent, pentru modul in care am fost tratata si in care s-au ocupat de mine, pentru calitatea interventiilor chirurgicale si a lucrarilor dentare, ca si pentru atentia cu care am fost inconjurata pe toata durata tratamentului.
Inca de la prima intrevedere cu doctorul Chemal Taner, chirurgul care m-a operat si "creierul" intregului proces pe care l-am urmat ulterior, am simtit ca pot avea incredere si ca sunt pe maini bune.
Dupa operatia propriu-zisa, a urmat colaborarea de durata, cu doctorul protetician Dragos Popescu si cu tehnicianul dentar Zoltan Elekes, oameni de o calitate umana exceptionala si de un profesionalism desavarsit, care mi-au dat incredere pe parcurs si care au reusit sa-mi realizeze lucrari de nota 10, si sus, si jos, de care sunt foarte multumita, bazate pe 2 implanturi zigomatice si 7 conventionale.
Va multumesc pentru tot!
Alexutza bubulina
Alexutza bubulina2 ani în urmă
CEA Mai bunca clinica...SI spune CEA Mai mare fricoasa( am o oroare de stomatologi) si uite ma am 4 Ani de cand vin la aceasta clinica
Ferencz CIORVASI-FILIP
Ferencz CIORVASI-FILIP2 ani în urmă
Dacă v-ați săturat de experimente făcute pe dinții voștri, vă recomand cu căldură această clinică. Am fost plăcut impresionat de profesionalismul medicilor și al personalului administrativ din această clinică. Aici am întâlnit medici dedicați și care se specializează în continuu. Le mulțumesc pe această cale domnului doctor Dumitru Ovidiu și doamnei doctor Iliescu Cristina pentru răbdarea și profesionalismul cu care m-au tratat.
Locații recomandate