/Bucuresti/Dentist

Clinica stomatologică DENT ESTET 4 KIDS

Strada Aviator Petre Crețu 21, București 012244, România

Clinica stomatologică DENT ESTET 4 KIDS
Dentist
4.8
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F388+XW București, România
+40 374 496 240
demineralizare-dinti-de4kids.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Samuel Emanuel
Samuel Emanuel2 ani în urmă
Un mediu cu un ambient placut pentru copii! Aici gasesti ca parinte, medici profesionisti care impementeaza cele mai bune tehnici de lucru dedicate nevoilor oricarui copil!
Alexandru Sandache
Alexandru Sandache2 ani în urmă
Servicii de calitate si oameni devotati meseriei!
Daramus Andrei
Daramus Andrei2 ani în urmă
Am ajuns acolo cu baietelul de 6 ani pentru o mica, carie la o masea (un punct) si dupa, sigilarea maselelor. Mai multe vizite si o mica "plombita" totul ok. Dupa cateva luni baietelul acuza dureri la masea si am ales alt cabinet unde am constatat cu stupoare ca acea mica, carie plombata ajunsese mare si afectase si peretel maselei de langa. Concluzia a fost ca acea carie nu a fost curatata corespunzator si a fost trantita o plomba peste careie practic. Dupa curatarea temeinica a cariei (cu noi de fata) s-a ajuns aproape de camera pulpara. Ni s-a spun ca este posibil sa fie nevoie sa se scoata nervii si acolo am ajuns dupa plansete la fiecare masa si inclusiv renuntare la mancare din cauza durerii. In concluzie am platit servicii de fite si am primit servicii de 2 lei. Experienta noastra cu dent estet 4 kids. Ps aparatele nu fac nimic singure....oamenii fac! Sunteti o clinica "4 kids"!!! Invatati ca pentru oricine copii sunt cei mai importanti si conteaza doar serviciile!!! ....Sau 90% este taxa de playstation si peretii colorati?!

P.s. mai este un baietel al unor prieteni care a patit exact la fel...pacat ca nu pot sa dau stele cu minus!!!!
Elena Alpoianis
Elena Alpoianis2 ani în urmă
Super experienta! Prima data cu baietelul de 3 ani la stomatolog. Mediu placut pentru copii, personal extrem de atent la cum se imprietenesc cu copiii, calm, blandete si consultatie prin joaca. Recomand cu drag!
Bahare Azar
Bahare Azar2 ani în urmă
Copii mei merg cu drag la stomatolog. Recomand cu incredere clinica DentEstet 4kids, recomand pe zana maseluta Dr. Maria Taban ,medic ortodont
Vlad Nichita
Vlad Nichita2 ani în urmă
O clinica minunata cu personal pe măsură! Copiii vin cu mare drag aici pentru ca ii așteaptă experiențe extraordinare! Recomand cu caldura!
Tudor Maxim
Tudor Maxim3 ani în urmă
Am venit prima oară aici. Am fost invitați într-o mica sală unde am stat cu fetițele noastre sa discutam, ce părea a fi și loc de joaca, fiind dotata cu jucării. Apoi am fost dați afară nepoliticos de către o alta angajată, cât era una din fete în cabinet, cum ca sala de așteptare e în alta parte. Lucru neștiut și necomunicat dinainte.
Nici nu am putut discuta cu acea persoana frustrata, sa înțeleg ce se Întâmpla, a trebuit sa răspundă în timpul conversației la telefon pentru a confirma comanda de cartofi și salata la prânz.
Foarte neplăcută experiență, păcat de doctorița stomatolog care a fost foarte drăguță
Monica Branescu
Monica Branescu2 ani în urmă
Este o bucurie pentru fetita mea sa vina la clinica si sa o intalneasca pe Zana Maseluta. Sunt mereu uimita de modul bland in care doamna doctor ii vorbeste si in explica fiecare procedura. Sunt extrem de multumita!
Locații recomandate