/Bucuresti/Dentist

DentCadra Smile

Aleea Cetatuia nr.12, bl. 25/II, București 060836, România

DentCadra Smile
Dentist
4.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PP+6H București, România
+40 741 526 334
dentcadrasmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana gam
Ioana gam4 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet stomatologic, au servicii exceptionale, o atmosfera placuta, iar doamna doctor este o persoana deosebita, atenta la detalii si un medic care inspira profesionalism.
Merg cu drag de fiecare data la cabinet, inclusiv cu fetita care a scapat de frica fireasca din timpul vizitelor la dentist.
O nota pe masura 10/10.
Alin Balbae
Alin Balbae4 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet stomatologic, atmosfera placuta, doamnele doctor foarte dragute, amabile si profesioniste.
Daca va este teama de stomatolog, cu siguranta aici puteti scapa de frica.
De fiecare data cand am fost drag si ma voi duce cu drag in continuare :).
AnaMariaCtza
AnaMariaCtza5 ani în urmă
Cea mai draguta si profi dr. stomatolog - servicii foarte bune, sunt extraordinar de multumita. De fiecare data am gasit aici medici draguti, calzi, ce te fac sa treci peste frica de dentist. Raport calitate-pret excelent. Super super - recomand cu caldura acest cabinet.
Madalina Sarafu
Madalina Sarafu2 ani în urmă
Recomand cu incredere DentCadra Smile pentru orice tip de interventie (plombe, extractii...). Atmosfera calda, atitudine super profi; Dr. Catalina este un stomatolog genial, m-a ajutat cu "lucrari" simple si complexe, niciodata nu am mers cu teama la cabinet. 😌
Marius Butuc
Marius Butuc2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea acest cabinet stomatologic! Catalina este, fara exagerare, cel mai bine pregatit, calm si prietenos medic stomatolog vizitat de mine si familia mea pana acum! Vizitele la acest cabinet nu sunt nicidecum marcate de stres, frica sau panica, ceea ce, zic eu, se intampla foarte rar in aceasta industrie ! Si totul i se datoreaza medicului stomatolog :) keep up the good work !
Adina Lixandru
Adina Lixandru2 ani în urmă
Este o adevarata placere sa vii la acest cabinet stomatologic. Doamna doctor este profesionista, prietenoasa, calda si are rabdare cu pacientii. Cu siguranta voi veni si cu copilul cand va fi cazul. Recomand cu mare incredere DentCadra Smile! Raport calitate-pret f bun.
Catalin Leontie
Catalin Leontie2 ani în urmă
O echipa super misto.
Pentru un fricos ca mine, traumatizat in copilarie de un stomatolog, pot spune ca m-am simtit super bine la vizitele in cabinet.
Atat Catalina, cat si Dana, mi-au explicat ce urmeaza sa mi se intample si au avut grija ca durerea pe care o voi simti sa fie la un nivel cat mai scazut.
Frica de stomatolog m-a facut sa nu vizitez prea des (spre deloc) aceasta specialitate medicala. Totusi, de nevoie, am ajuns la cabinetul DentCadra Smile si m-am simtit in siguranta, m-am simtit ascultat, inteles si ingrijit.
Recomand cu mana pe inima acest cabinet stomatologic <3
Adrian Vlad
Adrian Vlad2 ani în urmă
Deoarece îmi plac foarte mult dulciurile, dinții mei erau destul de avariati. După mai multe "reparații" executate de către Dana și Cătălina, pot spune ca dinții mei sunt ca noi. M-am simțit pe mâini bune și vă recomand cu căldură!
Locații recomandate