/Bucuresti/Dentist

Dental Praxis

Bloc M65, Scara 2, Etaj 1, Apartament 2, Bulevardul Nerva Traian 5, București, România

Dental Praxis
Dentist
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
C4F9+7F București, România
+40 723 283 463
dental-praxis.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana
Diana6 ani în urmă
Am apreciat profesionalismul, meticulozitatea si rabdarea domnului doctor.
Georgiana sfetcu
Georgiana sfetcu6 ani în urmă
Raluca Gabriela Toader
Raluca Gabriela Toader6 ani în urmă
Alexandra Gavrilă (voxofvanity)
Alexandra Gavrilă (voxofvanity)7 ani în urmă
Servicii profesionale la preturi rezonabile! Unul dintre avantaje este ca poti plati in rate fara dobanda contravaloarea serviciilor stomatologice oferite. Personal amabil , dispus sa te ajute, un loc impecabil si placut. Recomand aceasta clinica!
Ghelase Emilian
Ghelase Emilian2 ani în urmă
Dr Serban Matei e dentistul meu de aproape trei ani, timp în care nu am avut niciodată intenția de a-mi reconsidera alegerea după ce, înaintea lui am trecut prin mai multe cabinete. (Am trecut prin situații mai dificile și traumatizante cu dentistii în trecut, inclusiv cu pierderi pentru mine - dinți & bani) dar dl Dr mi-a redat încrederea. Foarte transparent și implicat, îți prezintă realist opțiunile pentru fiecare situație în parte, inclusiv sfaturi pentru dezvoltări ulterioare. Cel mai mult apreciez prudența lui și lipsa de grabă care ar putea periclita acțiunea; tratamente de durată, planificate, nu operațiuni grăbite doar ca să fie treaba făcută. Dincolo de recomandări, voi continua cu el ca dentist pe termen lung.
Sabri Subreal
Sabri Subreal2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mare dentist, fără durere. Cel mai bun preț în București. Îl recomand pentru toate tipurile de operațiuni mici și mari. Serban Rullaz!

(Original)
Great Dentist, Pain free. Best pricing in Bucharest. I recommend it for all type of small and big operations. Serban Rullaz!
Locații recomandate