/Bucuresti/Dentist

Clinica Stomatologica Velvet Dental Clinics Bucuresti: Implantologie, Endodontie, Parodontologie, Ortodontie

Strada Herăstrău 1, București 014192, România

Clinica Stomatologica Velvet Dental Clinics Bucuresti: Implantologie, Endodontie, Parodontologie, Ortodontie
Dentist
4.3
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38Q+V3 București, România
+40 21 317 3997
velvetdental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Corina
Daniela Corina2 ani în urmă
Super atmosfera si profesionalism! O recomand cu cel mai mare drag pe doamna doctor Georgiana Elefterie! Amabila, rabdatoare, si "foarte drăguță" ca sa o citez pe cea mica! Apreciez foarte mult ca le spune celor mici absolut orice urmeaza sa faca iar ei sunt pregatiti si totul decurge minunat. Va multumim si abia astept sa revenim pentru sigilarea maselutelor!
Silvia Pintilii
Silvia Pintilii2 ani în urmă
O recomand pe dr. Raluca Manea, care s-a ocupat extraordinar de bine de problemele mele dentare. Inarmata cu foarte multa rabdare si profesionalism, a executat minutios tot ce am avut de rezolvat. Am apreciat ca mi-a explicat cum va proceda si ce este de facut pas cu pas la fiecare intalnire. Are multa grija de pacient atat in timpul procedurilor, cat si dupa parasirea cabinetului.
Raduta Ionelia
Raduta Ionelia2 ani în urmă
Am fost la aceasta clinica pt un control ortodontic la dna doctor Georgiana Stanescu in urma multor recenzii foarte bune despre dansa. In afara faptului ca inainte sa ajung la programare mi s-a spus un pret pentru aparatul dentar metalic, iar cand am ajuns acolo am aflat ca este altul (dna doctor spunand ca fetele de la receptie nu stiu ele exact..si atunci ma intreb care mai este rolul lor la receptie daca nu stiu preturile serviciilor clinicii), dna doctor a fost preocupata de alte probleme pe care le aveam: carii, masele de minte ce vor fi scoase, etc, in loc sa discutam de partea ortodontica pentru care venisem. Nu m-am simtit nicio secunda confortabila..doamna abia s-a uitat la dintii mei. Empatie zero fata de pacient. Vorbea doar despre cifre, fara sa imi spuna planul efectiv pentru dantura mea. La 10 minute dupa ce dansa mi-a spus ca pot sa imi rezolv cariile la oricare alt cabinet stomatologic inainte sa imi pun aparatul la dansa, deja ma intreba cand sa ma programeze la un medic generalist din aceasta clinica pentru a-mi rezolva "multiplele carii". La sfarsitul "consultatiei" dna doctor mi-a facut un calcul unde mai totul putea varia (consultul lunar poate varia de la 200 la 400 de lei), moment in care si asistenta dansei mi-a aruncat o privire in semn de "fugi cat mai poti". Total dezamagita de experienta, nu voi mai reveni. Preturi mari pentru servicii sub asteptari, cel putin in cazul meu.
Mihai Pavel
Mihai Pavel5 ani în urmă
Prima vizită cu băiețelul aici a decurs minunat. Dințișorul rebel și nerăbdător creștea peste dințisorul de lapte.
Lisnic Alina
Lisnic Alina2 ani în urmă
O clinică in care zambetul sanatos revine la viață! Mii de mulțumiri în special doamnei doctor Georgiana Elefterie pentru profesionalismul si răbdarea cu care își tratează pacienții, dar și pentru grija avuta pentru confortul lor fizic si emotional. Sunt foarte mulțumită de rezultate! Revin cu încredere!
Alice al
Alice al2 ani în urmă
In urma cu câțiva ani eram nemulțumită de aspectul dintiilor mei si am decis sa imi pun aparat dentar. Am fost la mai multi doctori, dar niciunul nu m-a convins sa fac pasul cel mare, in plus auzisem destule povesti de la persoane care au purtat aparat si la finalul tratamentului nu au obtinut rezultatul dorit sau dintii au migrat la loc, asa ca eram destul de reticenta. Am facut un mic research pe Google si am gasit-o pe doamna doctor Georgiana Stanescu. Asa ca am descis sa ma programez pt o consultatie la Velvet Dental. Dupa o discutie cu doamna doctor, am avut suficienta incredere incat sa imi pun aparatul dentar. Rezultatele s.au vazut mult mai repede decat ma asteptam, iar rezultatul final este fara cusur. Am apelat si la serviciile altor doctori din cadrul clinicii Velvet si toti au dat dovada de aceeasi competenta si profesionalism. Acest cabinet mi.a dovedit ca are nu doar aparatura de top, ci si oameni care pun nevoile tale mai presus de orice si sunt mereu acolo sa iti raspunda la orice intrebare ai avea. E lesene de inteles ca atunci cand vine vorba de servicii stomatologice, apelez doar la Velvet Dental si pe oricine aud ca are nevoie de un doctor stomatolog, il trimit la ei, pt ca au dovedit ca sunt cei mai buni
Alin Budui
Alin Budui2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica stomatologica, si in mod special pe doamna doctor Georgiana Elefterie, care este un profesionist desavarsit. Se vede ca este pasionata de ceea ce face, este foarte atenta, calma si explica fiecare pas. Multumesc pentru ajutor, rabdare si am increderea ca rezultatele vor fi cele asteptate.
Mircea Cirjaliu
Mircea Cirjaliu2 ani în urmă
Clinica ingrijita si bine dotata. Dar:
1. Mi-au pus un implant prost acum 2 ani. Au scos implantul la cererea mea si l-au pus corect dupa cateva luni de refacere.
2. De curand, dr. Luiza Costache m-a tratat arogant si mi-a facut o lucrare de mantuiala pe motiv ca am contrazis-o. Urmeaza sa refac lucrarea la alt cabinet.
Locații recomandate