/Cluj/Dealer auto

Autovenetia

Calea Turzii 180a-182, Cluj-Napoca 400495, România

Autovenetia
Dealer auto
4.2
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHRR+GC Cluj-Napoca, România
+40 744 268 497
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu
Radu2 ani în urmă
Recomand aceasta locatie pentru revizia automobilelor Fiat. Baietii sunt foarte de treaba si profesionisti, lucreaza curat si utilizeaza materiale de protectie a interiorului cand preiau masina. Nu se feresc nici cand intervine o operatiune pe garantie, dimpotriva iti aduc ei la cunostinta ca trebuie ceva schimbat pe garantie, si te programeaza rapid. Ca si Customer Service sunt amabili si prietenosi. Am avut o experienta buna aici! 👍
Ioan Văsieş
Ioan Văsieş2 ani în urmă
Amabili, prompți, dar, din păcate , indisponibili pentru efectuarea lucrărilor de reparații pentru perioade mari de timp. Planificare după 20 zile.
Elod Todor
Elod Todor4 ani în urmă
Foarte multumit de service, am venit sa fac revizia inainte de itp, i-am rugat sa se uite si la frane, fara probleme m-au ajutat, mi-au spus si de o problema de care eu nu stiam (observasem problema nu stiam cauza). Dupa ce am parasit service-ul am observat ca mi-au schimbat si un bec ars fara ca eu sa mentionez. Sunt multumit de cum se comporta cu clienti, si cu siguranta ma voi intoarce.
Pocol Adrian
Pocol Adrian4 ani în urmă
Am incercat sa fac o programare pentru o diagnoza la un Fiat Ducato care consuma mult si avea o lipsa de putere. .Dupa o discutie la telefon cu domnul Sandu caruia i-am explicat problema si am eliminat din discutie toate solutiile usoare la aceasta defectiune a decis ca se poate face o programare dupa doar 50 de zile pentru a renunta la a repara masina in acest service. LIPSA de PROFESIONALISM si chiar obraznicie din partea dansului. Nu recomand acest service.
Too Story
Too Story2 ani în urmă
Niște mincinosi ordinari,cu experienta 0,am fost programat de 3 ori pt.o lucrare pana sa se apuce de ea,mau ținut 2 luni și asta după ce mam certat cu ei ca deja e prea mult,după ce am luat-o a început sa sune anumite piese ale mașinii, în 4 luni mi sau stricat inca câteva piese ca au uitat sa strângă câteva șuruburi si nu de alta dar am dat 4 salarii pe o reparație minora si nici măcar nu a fost de calitate sincer sunt intre ai da în judecata sau sa le dau foc....
Denisa Maria S.R.L.
Denisa Maria S.R.L.2 ani în urmă
Foarte multumit din toate punctele de vedere.
Recomand cu incredere !
Larisa Camelia
Larisa Camelia2 ani în urmă
S-a facut un schimb de ulei+filtrele necesare. A doua zi cand s-a verificat nivelul uleiului acesta era cu mult peste limita maxima, aproximativ 700 ml in plus, avand si o culoare destul de inchisa, aducând prin urmare nedumerirea daca acesta a fost schimbat într-adevăr sau doar completat. In urma discuțiilor purtate telefonic s-a ajuns la concluzia ca probabil nu s-a scurs asa cum trebuia tot uleiul vechi, amestecandu-se prin urmare cu cel nou si de aici culoarea aceea. Cat despre nivelul cu mult peste limita admisă au recunoscut posibila greseala. Modelul masinii este: Alfa Romeo Giulia. Prin intermediul acestei recenzii sper ca aceste greseli sa nu se mai produca.
Boldi Renata
Boldi Renata2 ani în urmă
Avem un Fiat ducato inca in garantie!Este a 3-a saptamana in service si minciuni peste minciuni ... si din cate se pare nici saptamna asta nu va fi gata!Masina nu a fost cumparata sa mearga la cumparaturi in weekend, de 3 saptamani a adus doar pierderi in firma!! Nu recomand nimanui sa mearga la acest service!
Locații recomandate