/Cluj/Dealer auto

Webcar Romania

Strada Becaș 40, Cluj-Napoca 400478, România

Webcar Romania
Dealer auto
4.9
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ36+HG Cluj-Napoca, România
+40 364 431 110
webcar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Peter Dudas
Peter Dudas2 ani în urmă
Recomand cu încredere tuturor, dar mai ales celor care stau prost cu timpul!
Relația consultant-client: Ionel Bora m-a ajutat intr-un mod profesionist, scutindu-ma de multa bătaie de cap în achiziționarea unei mașini.
Starea masinii: exact asa cum am fost informat în oferta primita
Alex P
Alex P2 ani în urmă
Am achizitionat, cu ajutorul echipei Webcar, un Peugeot 5008 M2 rulat in Germania. Tot procesul a fost transparent si cat se poate de simplu. Multumiri speciale domnului Sorin Deac! Recomand cu multa caldura serviciile Webcar Romania!
Robert R
Robert R2 ani în urmă
Dupa lungi cautari si ore petrecute pe site-urile de anunturi auto, am gasit masina potrivita pentru mine pe site-ul mobile.de .
Data fiind situatia actuala(pandemie, etc.), am hotarat sa achizitionez masina printr-un intermediar si anume Webcar.
Procesul a fost unul simplu. Le-am trimis anuntul cu masina pe care o doream, ei ulterior contactand dealerul din Germania pentru a se asigura ca este inca in stoc si ca masina este in regula.
Din momentul in care am efectuat plata si pana a ajuns masina la mine, au trecut 23 zile (17 zile lucratoare), deci lucrurile s-au miscat relativ okay, intamplandu-se in preajma sarbatorilor de iarna.
Masina a ajuns intreaga in tara si ii multumesc domnului Sorin Deac pentru colaborare si amabilitate.
Acord patru stelute pentru incurajare, deoarece au existat si lucruri care m-au deranjat. Masina a venit cu un defect omis, care mi-a fost necunoscut pana in momentul livrarii. De asemenea, masina a fost
livrata noaptea, dupa ora 22:00, la Ikea Baneasa, ceea ce a fost un pic deranjant. Mi-ar fi placut sa asist la descarcare, insa nu am fost anuntat in timp util. Astfel, am asteptat degeaba in jur de 20-30 de minute,
la o distanta de 200-300m de platforma (am aflat locatia exacta dupa ce am revenit eu cu un apel catre dl. sofer, care intre timp descarcase deja masina). Era foarte intuneric, fiind o zona slab iluminata (in spate la Carrefour) si nu m-am putut bucura pe deplin de acest moment. M-am linistit ajungand la volanul masinii.
Un alt detaliu micut, dar deranjant il reprezinta stickerul "Garantat Webcar" lipit pe spatele masinii. Un sticker care da batai de cap si pentru care am fost nevoit sa apelez la un pistol cu aer cald, pentru a-l scoate de pe masina, fara a zgaria vopseaua. In ultimul rand, mi-au cerut acordul sa filmeze masina pentru canalele de promovare, "un drum scurt de 2-3 km", care in realitate au fost in jur de 50km. Nu e o problema ca au fost 50km, ci promisiunea initiala de 2-3km. Ofertele de pe site-ul lor sunt orientative, generate automat, pretul in realitate fiind un pic mai mare.
In concluzie, procesul de achizitionare a fost unul simplu, fara batai de cap, au fost flexibili (am putut achita masina in Euro), dar destul de costisitori. Partea buna este ca iti ofera garantie 1 an pentru motor, cutie si diferential (sper totusi sa nu fie cazul), masina este verificata si ai garantia ca numarul de km este real.
Nu as zice ca este un serviciu accesibil, dar merita daca esti o persoana comoda si nu vrei sau nu ai timp sa faci un drum pana in Germania.
Multumesc inca o data domnului Sorin Deac si echipei Webcar pentru ca mi-au adus masina dorita, le doresc toate cele bune si mult spor, insa mai multa atentie la micile detalii pe viitor!
Michael Passarelli
Michael Passarelli2 ani în urmă
Experienta achizitionari unei masini noi care sa întrunească toate necesitatile, dorintele si preferintele a fost placuta datorata profesionalismului de care a dat dovada dl Sorin Deac. Cu siguranta vom reveni pentru alte achiziti si vom recomanda conoscutilor servicile Webcar romania. Keep up the good work
Radu Iofciulescu
Radu Iofciulescu2 ani în urmă
Recomand cu căldură Webcar oricui își dorește o mașină fie că a ales-o deja sau doar știe ce caută. In cazul meu am ajuns forțat de împrejurări să caut pe cineva care să aducă din Belgia mașina găsită pe site-urile de profil și webcar a fost partenerul potrivit de la discuțiile cu dealerul, la asistența oferita (fiind prima achiziție de gen pentru mine) până la livrare (nu m-a deranjat deloc sa fac drumul de la București la Cluj-Napoca, ba dimpotrivă am profitat să mă obișnuiesc cu mașina în toate condițiile de trafic). Mulțumesc domnului Răzvan Pop care a fost disponibil și în afara orelor de program, și cu siguranță la următoarea achiziție voi ajunge din nou la Cluj!
Sergiu Bucur
Sergiu Bucur2 ani în urmă
Am avut o experienta foarta buna legata de achizitia unei masini prin Webcar. Domnul Razvan Pop a fost foarte amabil cu mine, m-a ajutat pe tot parcursul procesului de achizitie, inclusiv cu partea de inmatriculare ce urmeaza. Recomand cu caldura, mult respect!
Antonio Passarelli
Antonio Passarelli2 ani în urmă
recomand cu incredere. multumesc Domnului Sorin Deac pentru implicare si seriositate de care a dat dovada, pentru profesionalismul lui si pentru toata colaborare. Multumesc Webcar Romania.
Razvan Mateescu
Razvan Mateescu2 ani în urmă
Profesionalism, eficieta si amabilitate. Astfel poate fi caracterizata colaborarea mea cu WEBCAR si Dul. Sorin Deac.
Pentru evitarea multor riscuri si neprevazute legate de achizitionarea si livrarea unui autoturism recomand colaborarea
cu WEBCAR ca o solutie sigura si eficienta. Voi colabora si pe viitor cu aceasta societate pentru noi achizitii.
Locații recomandate