/Cluj/Dealer auto

ALD Autoland

Strada Adrian Marino 27, Cluj-Napoca 400000, România

ALD Autoland
Dealer auto
5
40 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
PHXW+8Q Cluj-Napoca, România
+40 741 146 353
aldautoland.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 6–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin I.1 an în urmă
Mă bucur că mai există și oameni serioși, după toate câte circulă pe net sau auzi de la prieteni că dau înapoi km ,că reparații pentru vânzare sau pregătită....am găsit o mașină la ei pe care după ce am cumparat-o m-am dus cu ea la mecanic care a rămas mirat cum poate sa arate o mașină chiar dacă are în bord 190000 nu i-a venit să creadă și a zis până să vadă bordul că are în jur la 100000 km
Toma Claudiu Marginean
Toma Claudiu Marginean2 ani în urmă
Parc auto
Bogdan Pasca
Bogdan Pasca2 ani în urmă
Super profesioniști!
Daniel Covasa
Daniel Covasa2 ani în urmă
La ALD Autoland am întâlnit oameni cu adevărat profesioniști și obiectivi.
Sunt mai mult decât mulțumit de V60-ul achiziționat de la ei.
Îi recomand cu toată încrederea.
Mateiu Alexandeu
Mateiu Alexandeu3 ani în urmă
Super experienta, niste oameni super si un serviciu de calitate. Multumim pentru tot. Am achizitionat un XC60 de la ei si totul a decurs bine. Numai bine!
Recomand!
Solomonean Remus
Solomonean Remus4 ani în urmă
Super ,oameni de calitate ,promtitudine seriozitate maxima.
Emilian Mateuț
Emilian Mateuț2 ani în urmă
Recomand cu încredere ALD Autoland pentru onestitatea, profesionalismul și preocuparea pentru binele clientului de care au dat dovadă.

În primul rând, din șase mașini puse la vânzare în Cluj pe care le-am verificat pe CarVertical, cea vândută de ALD Autoland a fost singura ai cărei km din istoric coincideau cu cei reali. Celelalte aveau km dați înapoi cu până la 160 000 conform ultimei înregistrări din istoric (în realitate cu și mai mult).

În al doilea rând, am mers să vedem mașina împreună cu un prieten mecanic - foarte bun și exigent - iar cei de la ALD Autoland au fost deschiși și sinceri. Nu au încercat să ascundă defectele mașinii ci, din contră, ne-au spus de la început ce au știut despre istoricul și problemele ei. Nu s-au ofticat la verificarea minuțioasă făcută de noi, ci ne-au pus la disopziție și o trusă de scule să putem verifica tot ce vrem.

în al treilea rând, cu toată verificarea amănunțită și după un test-drive atent în timpul căruia totul a fost regulă, la puțin timp după ce am cumpărat-o a apărut o problemă la care nu ne-am așteptat nici noi nici ei, care nu era acoperită de garanție, dar cei de la ALD Autoland ne-au ajutat cu rezolvarea ei și au suportat ei cheltuielile.

Au fost onești, au fost profesioniști, și au fost preocupați nu doar să îmi vândă o mașină, ci să-mi vândă o mașină care merge bine, de care sunt mulțumit.

Când scriu acest review au trecut mai bine de trei luni de când am cumpărat-o, și am făcut câteva mii de km, inclusiv am traversat Europa cu ea, și nu am avut nicio problemă.

Când va fi să îmi iau următoarea mașină, voi merge cu încredere direct la ALD Autoland.
Mircea Milaciu
Mircea Milaciu2 ani în urmă
Felicitări pentru onestitate și profesionalism!
Boldi Renata
Boldi Renata2 ani în urmă
Corecti si seriosi! Recomand!
Locații recomandate