/Cluj/Dealer auto

Eurial Invest

251 Calea Turzii Cartierul Bună Ziua Cluj, Cluj-Napoca 400193, România

Eurial Invest
Dealer auto
4.1
468 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHRV+W4 Cluj-Napoca, România
+40 264 502 450
eurialcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Proca
Nicolae Proca2 ani în urmă
Dealer auto noi și second-hand, peugeot și citroen....service de bună calitate...
Mircea Lucian
Mircea Lucian2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de rapiditatea rezolvării problemei avute la masina. Nu am avut programare dar am beneficiat de înțelegere.
Sucitu Emanuel
Sucitu Emanuel2 ani în urmă
Nu recomand nimanui!!! Personal total dezinteresat, respect 0 pentru client. Am fost programat la ora 11:00 in service dar cand am ajuns acolo ei sustineau ca defapt programarea era la ora 10:00 astfel implicit au trecut la alta masina. In final mi-au luat masina in service dar s-a vazut faptul ca nu sunt interesati in rezolvarea problemelor ci doar de crearea de devize cu preturi astronomice. Nu voi mai reveni niciodata!!!
Daniel Sabo
Daniel Sabo2 ani în urmă
Nu recomand lucrări de reglaj direcție și diagnoza ( diagnoza făcută din burta în cazul meu doar ca să umple devizul ) .
Recomand un service unde poți sa vezi ceea ce se lucrează.
Nu mai calc niciodată în acest service...
Patrick Ciocan
Patrick Ciocan2 ani în urmă
Suntem în căutarea unei mașini și am fost plăcut surprinși de atitudinea și serviabilitatea d-nei Ingrid Huiu. Ne-au captivat atât modelele noi de mașini, Peugeot 2008 GT ,cât și prezentarea acestuia . Cu siguranță vom reveni pentru a concretiza achiziționarea mașinii. Mulțumiri d-nei Ingrid!
Aceeași experiență pozitiva și cu domnul Cristian Trifan de la Citröen,unde ne-a fost prezentat C4 . Amabilitate și prezentare profesionista ! O adevărată plăcere o incursiune în acest showroom . Felicitări personalului competent!
Răzvan Ursuț
Răzvan Ursuț2 ani în urmă
Showroom pentru Citroen și Peugeot, sunt echipe separate de vânzări, dar ambele sunt la fel de profesionale. Răspuns cu ușurință la orice întrebări ai avea. Recomand!
Ciprian Todireanu
Ciprian Todireanu2 ani în urmă
O zi intreaga pentru un amarat de pivot, schimbat pe garantie.E a doua reprogramare pentru schimbarea lui. La prima nu au avut ceva sigurante desi pivotul era venit si pregatit de schimb. Pana in ziua de azi am avut experiente ok cu ei….insa acum….🥴.
Borgovan Carmen
Borgovan Carmen2 ani în urmă
Am sunat acum 3 săptămâni pentru o programare. Mi s-a comunicat o dată, fără o oră anume, urmând sa fiu contactată cu câteva zile înainte pentru a stabili ora exacta. Nu m-a sunat nimeni!! As fi vrut sa mi se instaleze camera de marsalier, senzori de parcare, ledurile de pe spate și încă câteva verificări mecanice. Chiar dacă am Peugeot o sa apelez la alte service-uri, pentru ca băieții de aici sunt prea plictisiți pentru astfel de nimicuri!! Neseriozitate maxima !!!!
Locații recomandate