/Cluj/Dealer auto

MXP Automobile

Cluj-Napoca 400285, România

MXP Automobile
Dealer auto
4.5
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJ6+3F Cluj-Napoca, România
+40 757 222 111
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin popescu
Cosmin popescu2 ani în urmă
In toamna 2021 am cumparat un Fiat 500, dupa un test drive superficial in proximitatea locatiei MXP, datorita expirarii politei RCA (!?). Defecte observate la fata locului: brat suspensie+scurgeri ulei motor (garnitura baie)+ aripa caroserie inlocuita after market +altele minore. Firesc, dupa ce mi-am facut calculele pt.reparatii versus pret oferta, am batut palma.
Dar, in lipsa unei rampe n-am putut detecta scurgeri cutie viteza. Constatate din pacate ulterior, cand am ajuns acasa in Bucuresti, la service. Cauza:fisura carcasa cutie viteza, sudata(!!). Cost reparatie 500 eur(inlocuire carcasa CV). Alte doua probleme constatate, tot in Bucuresti: bateria zero (a doua zi, bateria nici macar n-a mai invartit alternatorul si am incuiat broasca manual cu cheia) si roata rezerva dezumflata ( cu toate ca reprezentatul MXP cu care am stabilit intalnirea si am incheiat tranzactia cunostea ca am de parcurs 650 km pana acasa). Experienta mea imi dovedeste ca nu au o persoana angajata de specialitate in Olanda (de unde aduc masinile pe platforma) care sa selecteze dupa o minima verificare tehnica. Altfel, o astfel de problema ar fi putut fi usor de identificat si de evitat (masina nu are scut, uleiul de cutie e curat si usor de reperat, pentru cei care au cat de cat habar).
Uitati de garantia de 250 eur la motor si cutie. Credeti ca daca as fi contractat-o, MXP ar fi suportat costul reparatiei? Ca doar masina functioneaza, schimba vitezele, bla-bla-bla. Inclusiv costul transport platforma Buc.-Cluj, ca doar n-as fi fost inconstient sa parcurg retur 650 km fara sa stiu ce cantitate a ramas in cutie (cand am demontat cutia,mai erau 1,7 litri din cea de 2,5 l recomandata).
Am scris aceasta recenzie pt.ca inainte de a contacta MXP, am citit recenzii anterioare in care clienti ferciti de achizitia lor, subliniau profesionalismul si seriozitatea celor de la MXP.
Alexandru Sandu
Alexandru Sandu2 ani în urmă
Oamenii sunt deja pe stilul de bisnitereala, intr.o zi îți zic că îți schimba uleiul la cumpărarea mașinii, a doua zi îți dă 5 litri de ulei sa ți.l schimbi singur, intr.o zi îți spune că playerul mașinii va fi legat corespunzător, a doua zi îl dau jos pe cel aftermarket cu care a dat bine in poze pt vânzare și ti.l arunca înapoi pe cel original .... Și așa mai departe ...
Că o paranteza este acolo un domn care la sa afirme non stop: "ca să mă înțelegi..."
Trandafir Ticlea
Trandafir Ticlea2 ani în urmă
Oameni serioși și mai ales Paul !
Sorina Crasmaru
Sorina Crasmaru3 ani în urmă
Am cumparat o masina de la ei in toamna cu compresorul de ac defect
CONSTANTIN DANIEL
CONSTANTIN DANIEL4 ani în urmă
Atenție mare la acest ,,parc auto " ,verificati masinile inainte de cumparare se umbla la Km ,am cumparat o masina cu 210.000 km,si durpriza cand am fost in service pt remediere injectoare si turbina , au verificat o si avea 460.000km,NU RECOMAND SUB NICIO FORMA ACEST ,,PARC AUTO,,
George Fozocos
George Fozocos4 ani în urmă
Prețuri mai mari, dar macar îți emit factură pentru mașină.
Tiberiu Cioruta
Tiberiu Cioruta6 ani în urmă
Am cumparat o masina in stare destul de buna ,masina avea doar kilometri dati inapoi cu vreo 46000 dar, ce am ales este o masina buna. Recomand sa va uitati bine la ce alegeti si sa luati un mecanic cu laptop sa va uitati cati kilometri are, nu se stie cine a dat inapoi kilometrajul.In rest va urez succes in achizitionarea unui autovehicol.
Mihai Derta
Mihai Derta2 ani în urmă
Masini foarte bune si băieți buni.....recomand
Locații recomandate