/Cluj/Dealer auto

Ford

Calea Turzii 152, Cluj-Napoca 400491, România

Ford
Dealer auto
4.6
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3W+45 Cluj-Napoca, România
+40 264 438 267
fordcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mioara sipos
Mioara sipos2 ani în urmă
foarte de treaba oamenii de acolo!
Mioara Sipos
Mioara Sipos2 ani în urmă
Dupa opinia mea RMB este o firma de foarte mare incredere, am cumparat pana acuma 2 masini de la ei si de ambele sunt foarte incantata si multumita!
Cat despre oamenii care lucreaza acolo sunt cei mai deosebiti pe care i-am intalnit, foarte de treaba, de cuvant, si numai cuvinte de lauda!
Multumesc RMB pentru ca sunteti aproape de noi!
Vintila Mircea Stefan
Vintila Mircea Stefan2 ani în urmă
Recomand cu drag!!! Personal amabil, plăcut și profesionist!!! 😍😍😍
Gabi V.
Gabi V.5 ani în urmă
Neprofesioniști și mincinoși.
Am sunat inainte. Am venit tocmai din București pt un Focus rulat. Mi l-au prezentat si le-am spus ca merg sa ma consult cu sotia lângă showroom unde aveam parcata masina personala.
M-au sunat in 5-10 minute si mi-au zis ca altcineva cumpără mașina. I-am zis ca eu am banii la mine si vreau s-o iau si platesc imediat si au raspuns ca e vărul unui angajat din service si nu poate sa ii facă asa ceva si n-au stiu daca eu mai dau vreun semn de viata. Eu batusem 500 km si ei credeau ca am venit sa ma plimb. Parca eram localnic. Ca deja au prezenta masina, ala s-a hotarat instant si acuma merge la banca.
Vrajeala de 2 bani a unor nesimtiti. A sunat si ia zis sa opreasca masina si n-au mai vrut sa o vanda mie.

A treia zi am vazut-o din nou disponibilă la vânzare pe net. Varul lu peste prajit nu a mai luat-o iar eu am condus 1000 km intr-o zi.

Rusine!
Bodnar Cristian
Bodnar Cristian5 ani în urmă
Nici un interes al celor de la receptie service in rezolvarea problemelor clinetilor. Nepasare, constant in cautare de scuze/motive pentru a nu-si face treaba. Intotdeauna e vina utilizatorului masinii, se pare ca nu prea conteaza faptul ca masina e in garantie. De evitat, clar.
Inmatriculari Auto- Traduceri - ASIGURARI
Inmatriculari Auto- Traduceri - ASIGURARI2 ani în urmă
Am fost in reprezentana pt Ford Mustang Mach-E electric !
Masina arata mai bine ca in poze din pacate reprezentantul nu a intrebat daca doresc sa facem un test drive nici eu nu am insistat reprezentant vanzari FORD d-ra ALINA COCIS ( totusi aveam buget alocat pt vehicul electric ) dansii nu ofera discount ...totusi dai pe o masina aprox 50000 euro in conditiile in care ca reprezentanta ai adaos comercial ... in schimb la reprezentanta Skoda am primit discount ! la vehiculele electrice sunt valori mari si toate reprezentantele ofera beneficii motiv pt care am ales Skoda Enyak 80 X cu performante de autonomie mai bune . Imi place si folosesc marca Ford pe viitor la urmatoarea achizitie voi dori sa iau in calcul achizitia unei autoutilitare FORD
Din pacate la vehiculul electric achizitionat am ales alta optiune decat Ford din motivele enumerate de mai sus ... discount !
Doja doja
Doja doja2 ani în urmă
Lucrări de calitate puțin cam scump un schimb de ulei și filtru+ filtru combustibil peste 700 de ron.
Calin Vingan
Calin Vingan2 ani în urmă
Foarte multumit de staff. Mai ales de domnul Dan si amabilitatea lui. Multumesc ca sunt oameni la Ford care sunt preocupati de clienti si implicit de a lupta pentru imaginea firmei.
Locații recomandate