/Cluj/Dealer auto

Service Automobile

Calea Dorobanților 84, Cluj-Napoca 400124, România

Service Automobile
Dealer auto
3.9
227 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG6+58 Cluj-Napoca, România
+40 264 410 764
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Niculai Negrei
Niculai Negrei3 ani în urmă
Foarte foarte proasta lipsa de respect pt clienti nu recomand nimănui să apeleze la acest service
Sebastian Cristorean
Sebastian Cristorean5 ani în urmă
Poti opta sa faci verificarea tehnica si in alte serviceuri cu bun simt dar daca esti in garantie cu masina esti constrans sa faci exclusiv la ei indiferent de calitatea serviciilor pe care le primesti, chiar daca iti arde tapiteria cu tigara sau o murdareste cu reziduri de pe maini sau manusi, nu au respect pentru client, exact ca la orice service din tara asta, lipsa responsabilitatii se simte. Daca iti lovesti masina si o repari la ei vei ramane socat cand afli ca au cosmetizat situatia dar tot ce conteaza este ca au decontat o suma uriasa pentru manopera!!!
Maria Serdean
Maria Serdean5 ani în urmă
Cei de la reprezentanta stiu foarte bine ce e aia hotie pe fata. Platesti pentru piese originale si defapt ei pun fake-uri care nici macar nu se potrivesc bine. S-a intamplat cu filtrul de polen, un fake impins si fortat in locul unde originalul intra frumos fara efort. Daca nu aveti chef sa aruncati cu bani degeaba, eu zic sa evitati serviciile lor.
Diana Botar
Diana Botar6 ani în urmă
Zilele porților deschise. Personal putin care face cu greu fata clientilor. Doar o masina pt test drive cu un traseu extrem de scurt. Nici nu poti prinde viteza.
Horea Balc
Horea Balc2 ani în urmă
Daca vreti sa vedeti cum era inainte de 1989 aici e locul.
Programare la ora 09:00, pentru ei nu exista termen de programare. La ora cu pricina la fata locului era un domn jovial care nu avea nicio greata. Era in timpul programului. Prelua solicitari cu o seninatate dezarmanta pentru ca el nu era de acolo. Era de la "caroserii" sau asa ceva si ii tinea locul omului.
Carti tehnice luate de-a valma, cheile aruncate la nimereala si invariabil promisiunea ca "va v-a suna cineva cand e gata".
A doua zi ingrijoarat ca nu m-au sunat dau eu un telefon.
O vice imi zice ca ieri au avut o "defectiune" dar ca mi-e gata masina.
Ajung pe la 11:45 si acelasi personaj de la "caroserii" imi arata, cu un zambet triumfator, un afis pe coala A4 lipita cu scotch "Pauza de masă 11:30-12:30"
Beton, de evitat !
Sorin Pop
Sorin Pop2 ani în urmă
Un service extrem de slab. Relatii cu clienti= 0 Am ajuns la ei la ora 8:00 ora la care avem programarea, iar la 8:15 inca nu aveam la cine sa las masina pentru ca angajatii nu erau la servici.

Profesionalism =0 Nici macar un bec nu sunt capabili sa schimbe. Mi-au rupt clipsul de la becul de numar din spate...

Nu recomand decat daca doresti sa te intorci in timp.. 1980 .
Alin Ivan
Alin Ivan2 ani în urmă
Sunt rapizi, se ocupă de tine, mașina e gata repede fără prea multe întrebări și birocrație. N-a trebuit vreodată să mă întorc cu mașina din cauza vreunei defecțiuni reparate greșit.
Laurentiu buzenchi
Laurentiu buzenchi2 ani în urmă
Show room bogat in exponate, curățenie desăvârșită, operativitate în rezolvarea problemelor tehnice. Prețurile la piese de schimb, consumabile și manoperă sunt cam mari!
Locații recomandate