/Cluj/Dealer auto

Automobile Import

Strada Traian Vuia 103, Cluj-Napoca 400387, România

Automobile Import
Dealer auto
4.1
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJ7+RF Cluj-Napoca, România
+40 771 548 088
automobileimport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Prodan
Gabriela Prodan2 ani în urmă
Am achizitionat o masina de la acest dealer, toate infornatiile despre masina au fost reale, km in special,dotari,stare. Sunt foarte multumita,rar intalnesti oameni corecti si cinstiti in aceasta breasla.Ii recomand cu cea mai mare incredere,eu fiind o persoana foarte pretentioasa sa ma credeti pe cuvant. Cautati-i si va veti convinge !
Muresan Marius
Muresan Marius2 ani în urmă
Am achizitionat un XC 90 hibrid.
Multumit de masina si serviciile oferite.
Ma bucur ca i am cunoscut, pot sa spun din experienta pe care o am in vanzari, ca nu am vazut setea de imbogatire in detrimentul omeniei 👍
Sunt seriosi, flexibili, deschisi in a intampina si rezolva nevoia clientului.
Recomand
Ilcasmircea@yahoo.com Mircea
[email protected] Mircea2 ani în urmă
O companie cu adevarat PROFESIONISTA. Am facut o comanda pentru un autoturism deoarece AutomobileImport.ro nu avea pe stoc ce cautam eu si sătul sa tot cer serii de caroserii si sa verific KM(am verificat peste 6 masini si toate erau cu cu probleme sau KM dati inapoi) m-am decis sa aduc masina la comanda.Am primit masina dupa aproximativ 3 saptamani si sunt foarte multumit de ea(FAC BOLT),dar inainte sa fac comanda efectiva(EU AM CONFIRMAT DACA MASINA E OK SAU NU) acesti baieti minunati au cautat si mi-au trimis poze detaliate cu mașini mai multe(KM,zgarieturi, dotari, intretinere,daune anterioare etc.. absolut tot) ulterior dupa ce m-am hotarat pe care vreau să o cumpăr am platit un avans de 20% si restul sumei la predarea masinii. Vreau sa va spun ca la inceput am fost reticent cu avansul dar va pot garanta ca totul a functionat fara nici o problema ba mai mult bugetul meu era cu 1000 de euro mai mare si iei nu au profitat de acest aspect si au adus masina mai ieftin decat ne intelesesem si unde mai pui ca s-au ocupat ei de tot (RAR INMATRICULARE) FARA NICI UN COST SUPLIMENTAR decat contravaloarea taxelor platite. O experienta foarte buna si indrumari de profesionisti, raspunsuri sincere la toate intrebarile, comunicare exemplara, competenta si servicii de nota 20. RECOMAND CU FOARTE MULTA INCREDERE si cu siguranta voi mai apela la serviciile lor.
Alexandru Clinci
Alexandru Clinci3 ani în urmă
Am cumparat un v60 hybrid din 2016, masina arata bine, au acceptat sa facem un test desii era in afara Clujului. In urma testului care a durat 2 ore masina a fost in regula din toate punctele de vedere. Va multumesc si recomand cu incredere.
Sergiu Rus
Sergiu Rus2 ani în urmă
Am cumpărat un peugeot 308 din anul 2012, sunt foarte mulțumit de serviciile oferite. Adevărați profesioniști! Recomand!!
Razvan Tudoran
Razvan Tudoran2 ani în urmă
Am achizitionat un Volvo XC60 2015 de la ei ,si sunt foarte multumit de masina baietii foarte seriosi si masina impecabila .Apelati cu incredere!
Daniel Iepure
Daniel Iepure2 ani în urmă
Am cumparat in urma cu 2 ani un VW GOLF, sunt foarte multumit de alegerea facuta si ii recomand cu incredere.
Victor Ovadiuc
Victor Ovadiuc2 ani în urmă
Sunt o echipa ce nu verifica mașinile, încearcă sa te fure la bani, ei nu știu ce defecte au mașinile și nici ce dotări.
Locații recomandate