/Bucuresti/Dealer auto

SMAutorulate Dealer Auto Bucuresti Baneasa| SMAUTORULATE.com Posibilitate Rate/Finantare

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, București 013812, România

SMAutorulate Dealer Auto Bucuresti Baneasa| SMAUTORULATE.com Posibilitate Rate/Finantare
Dealer auto
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3WF+G2 București, România
+40 766 481 806
smautomobile.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Bogdan CRISTEA
Bogdan CRISTEA2 ani în urmă
Este a doua oară când cumpăr o mașină de la SMAUTORULATE (pentru mine și unchiul meu). De fiecare dată am găsit mașina pe care mi-o doream și de fiecare dată am intrat în posesia unor mașini foarte bune. Recomand cu încredere serviciile lor și mă bucur că au avut rabdare cu mine la test drive.
Raluca Simion
Raluca Simion4 ani în urmă
Sunt foarte multumit de masina acizitionata de la SMAUTORULATE. Vreau sa spun ca la interior este impecabila, iar acest lucru spune multe despre istoricul unei masini și ce masini au. In cautarile mele nu am gasit nici o masina similara cu alcantara atat de bine intretinuta, tinand cont si de varsta. Nu bate, nu troncane, schimba foarte bine, pe tester nici o eroare... si am cu ea peste 2500 de km, in mai putin de o luna. Recomand SMAUTORULATE !
Mirela Neacsu
Mirela Neacsu4 ani în urmă
Am cumparat o masina recent. Au fost deschisi și foarte transparenți, au acceptat sa testez masina la un service independent de ei. E bine sa stiti ce sa cautati la o masina second. Daca ii intrebati, va raspund.Mi-au pus la dispozitie istoric si toate actele. O experienta buna am avut cu ei, am sa mai revin la ei pe viitor . RECOMAND !
Ionescu Andrei
Ionescu Andrei4 ani în urmă
Recomand cu încredere .
Am cumpărat o mașina bmw ,și chiar nu mă asteptam să fie mult peste așteptările mele ...în afară de anvelope de iarnă nu va trebui investit nimic ...
SMAutomobile nota 10 +
Va mulțumesc si cu siguranta voi mai apela la serviciile lor .
Paul Corbu
Paul Corbu2 ani în urmă
Am achizitionat un BMW Seria 3 2010, inainte sa ajung la ei am pierdut cateva zile alergand prin tara in cautarea unei alternative si am dat numai peste oameni care m-au speriat in ultimul hal.. tin sa mentionez ca sunt foarte multumit de masina pe care am cumparat-o, am fost acum putin timp sa ii fac revizia la un service in Brasov si cei de la service mi-au confirmat ca masina este foarte buna, nu a fost lovita, rulajul este real.. sunt foarte multumit si ii voi recomanda tuturor cunostintelor cand voi avea ocazia. Foarte transparenti si seriosi !!
Filip Filip
Filip Filip2 ani în urmă
Recomand ! Un loc bun pentru a cumpăra o mașină rulată. Preturi foarte rezonabile poate chiar mai ok decât dacă achiziționezi de la particular plus masini foarte bine intretinute . Băieții foarte profesioniști. Este o părere personală bazata pe experiența mea personala fiind un cumpărător verificat.
Ionut Damian
Ionut Damian2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am luat de la ei masini (eu și încă 2 prieteni )am sa revin cu siguranta pentru transparenta de care au dat dovada baietii si pentru faptul ca nu am avut probleme cu masinile!
Razvan Simion
Razvan Simion2 ani în urmă
Multumim SMAutorulate pentru superba mașina pe care am achiziționat-o.
Felicitări echipei pentru profesionalism!!!Felicitări pentru corectitudine!!!Felicitări pentru atitudine!!!Felicitări pentru că știți sa vă faceți treaba impecabil!!!
GOOGLE ne permite sa va acordăm doar 5 STELE, noi vă acordăm un INFINIT de stele.
Abia așteptăm următoarea colaborare
Razvan@Andreea ---BRAȘOV
Locații recomandate