/Bucuresti/Dealer auto

Midocar Vitan

Splaiul Unirii 643 – 673, București 030138, România

Midocar Vitan
Dealer auto
3.8
896 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95X6+JW București, România
+40 374 236 400
midocar-vitan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Massimo Ieraci
Massimo Ieraci2 ani în urmă
Am ramas fara cuvinte. M-am programat online pe site și am fost contactat după câteva ore de un ofițer de informații, care mi-a modificat programul și a verificat toate informațiile mele. Ajung la destinație în ziua stabilită la ora stabilită. Evident că nimeni nu mă ia în considerare, baiat de la informatii era la un telefon lung. Băieții de la serviciu mă ignoră complet și îmi cer să aștept 2 minute pentru fiecare dintre întrebările mele. Trece o oră și 10 minute. Mă hotărăsc să întreb un al treilea baiat de la serviciu deoarece primii doi au dispărut și nu mi-au dat nicio informație, și întreb dacă ar putea să-mi caute programul. Îmi spune că nu sunt înregistrat în baza lor de date și nu are cum să mă ajuta, poate sunt inregistrat pe numele altui coleg. Evident obosit și întârziat la alte programări, decid să mă întorc la biroul de informații pentru a cere lămuriri și a înțelege cât mai am de așteptat. După care băiatul îmi spune că a greșit cu programul meu introducând un număr de înmatriculare greșit. Prin numarul de sasiu reusim in sfarsit sa-l gasim pe colegul care ar trebuit sa se ocupe de cazul meu (unul dintre cei doi care m-au făcut să aștept fără să-mi dea un răspuns). Ceea ce îmi spune că acum este plin de alți oameni și că nu-mi mai pot lua mașina pentru că am întârziere de o oră și jumătate și trebuie să are grijă de ceilalți clienţii. In sfarsit, după o oră și jumătate de așteptare, ei s-au făcut de râs de mine ci nici nu mi-au luat mașina. Nu am văzut niciodată un serviciu atât de slab, şi am călătorit în toată Europa și știu 4 limbi. Mulţumesc Midocar!
Andrei George
Andrei George2 ani în urmă
Vanzari:
Sambata au program pana la ora 13, am venit pe 15 ianuarie la ora 12:10 nu mai era nimeni.
In cursul saptamanii au program pana la 18.
Am revenit luni, 17 ianuarie ora 17:30 (chiar acum cand scriu aceasta recenzie), iar nu este nimeni, showroom-ul inchis...
Wagner Marian
Wagner Marian2 ani în urmă
400 de lei cateva pufuri de spray gresant pentru panoramic!!! Sigur nu le-a dat vreo bataie de cap aceasta interventie, care a durat 10 minute!!!
Pupaza Viorel
Pupaza Viorel2 ani în urmă
138 lei pentru un spray cu vaselina pe care îl folosești la cel puțin 4 masini, mi se pare prea mult.
Radu columbeanu
Radu columbeanu2 ani în urmă
Bănuiam de acum doi ani că nu e recomandat să le lași mașina în service și totuși m-am întors. Vina e a mea, mașina nu se mai repară, noroc că am casco. Acum e daună totală o mașină o mașină care a venit pe roți.
Tavi
Tavi2 ani în urmă
Oamenii sunt ok, compania nu! Ore de manoperă umflate, preturi la piese triplate, totul numai ca să iasă banul mult și repede.
Chioncel Emil
Chioncel Emil2 ani în urmă
Toate serviciile de nota zece , dar preturile mașinilor noi nu cunosc criza , sunt la fel poate mai mari.
Florin Toma
Florin Toma2 ani în urmă
Super locație. Personal amabil. Tipul de la dosare asigurări foarte înțelegător.
Locații recomandate