/Bucuresti/Dealer auto

Auto Rulate - autorulate.eu

Bulevardul Expoziției 2,București 012103, București 012103, România

Auto Rulate - autorulate.eu
Dealer auto
3.9
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3G5+97 București, România
+40 742 100 875
autorulate.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Serban Stanescu
Serban Stanescu2 ani în urmă
Nu poti da nota mai mare,cum zicea cineva mai sus absolut nimeni nu te baga in seama,ba mai mult se fac ca nu te vad. Foarte superficiali ,treceti pe la coafor,puneti toate bijuteriile pe care le aveti la gat,maini,etc si imbracati-va cu cele mai elegante haine,atunci te baga in seama
Neagu Cosmin
Neagu Cosmin2 ani în urmă
Deși am ajuns chiar la finalul programului, angajatul a fost amabil și mi-a arătat mașinile care m-au interesat, stând astfel peste program.
Constantin Escu
Constantin Escu4 ani în urmă
Un "parc" de mașini revândute de la una dintre firmele de Leasing care închiriază Ford. Nu tu preturi, nu tu relații despre mașini! Doar un pusti cu caș la gură "talentos" Aveți grijă!
Macrin Desa
Macrin Desa2 ani în urmă
O selectie de masini rulate in Romania si eu - corporate, preluare leasing in mare parte. Am primit cheile masinilor pe care am dorit sa le vad si asa am putut sa imi fac o parere clara, fara sa simt ca sunt impins sa fac vreo alegere. Si asta e cu plus!
Cozma Laurentiu
Cozma Laurentiu2 ani în urmă
Am trecut de doua ori sambata in timpul programului in decurs de doua luni si nu am gasit niciun consilier pentru a discuta. Probabil erau la baie. Voi incerca si in cursul saptamanii, poate voi reusi sa stabilesc un contact.
Alex Bota
Alex Bota2 ani în urmă
Masini intretinute, cu posibilitatea sa le verifici istoricul. Din ce am verificat eu erau doar cu istoric in reprezentante in Romania (nu sunt masini aduse de afara). De incredere, sunt multumit de achizita facuta.
Robert Silviu
Robert Silviu2 ani în urmă
Am fost de 2 ori...absolut nimeni nu te baga in seama...pt ca absolut nimeni nu iese sa vada ce e cu tine pe acolo...slab tare..pierdere de timp
Medweb Romania
Medweb Romania2 ani în urmă
Am cumparat 2 masini de la ei, super seriosi baietii. Toate masinile sunt cu istoric reprezentanta. Nu sunt bisnitari cu masini din Germania ...
RECOMAND !
Locații recomandate