/Bucuresti/Dealer auto

Dealer auto în Bucuresti

Un dealer auto este o persoană care s-a specializat în vânzarea de mașini noi sau second hand și care este ambasadorul mai multor mărci auto în fața clienților săi.

Dacă vei cumpăra o mașină de la un dealer auto autorizat, vei avea garanția unei investiții de cea mai înaltă calitate, o investiție care nu îți va aduce însă surprize neplăcute. Vei găsi în oferta sa cea mai diversificată gamă de automobile, pentru ca orice viitor client să găsească ceva pe placul său, în funcție de nevoi, de buget, de preferințe sau de exigențe. Știe de asemenea toate informațiile legate de mașini în cele mai mici detalii și are mai multe oferte sau propuneri de finanțare, în funcție de fiecare client.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.