/Bucuresti/Dealer auto

GC Autodealer

DNCB nr. 1D, București 077040, România

GC Autodealer
Dealer auto
4.8
205 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXP7+RF București, România
+40 726 704 039
gcautodealer.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Anghel
Radu Anghel2 ani în urmă
Am achizitionat luna aceasta un autoturism Evoque de la aceasta firma si ulterior am constatat ca are incuietoarea de la o usa defecta.
Am luat legatura cu baiatul de acolo,acesta spunandu-mi sa merg cu ea la un service la mine in oras si sa ii trimit factura la reparatie.
Au dat dovada de seriozitate,in aceeasi zi mi-au bagat banii in cont
Recomand acest dealer cu toate ca eu m-am ferit sa cumpar masina din Bucuresti
Gina Stangaciu
Gina Stangaciu2 ani în urmă
Am achiziționat o mașină Mercedes-Benz CLS 350. Sunt mulțumită de comportamentul și implicarea aparte de care au dat dovadă angajații acestei firme pentru toate operatiunile. Recomand cu toată încrederea!!
Florin Dontea
Florin Dontea2 ani în urmă
Ce sa zic, am ajuns aici după o convorbire telefonica am fost primit bine pozele erau foarte reale 1 la 1 cu ce am văzut pe instaurat. Masina avea km reali service la zi super incantat recomand cu încredere
Denisa Dragan
Denisa Dragan2 ani în urmă
Hei,
Tocmai ce am achizitionat o masina Volkswagen Tiguan de la G&C Autodealer, interactiunea cu agentul a fost super ok, am primit toate informatiile de care aveam nevoie, sunt super multumita de achizitia facuta.
Oamenii sunt cei care fac diferenta. 😍
Recomand
Cristea alexandru
Cristea alexandru2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Personal profesionist, amabil și de încredere! Se oferă toate detaliile și tot istoricul mașinii. Mașini foarte atat din punct de vedere tehnic cat și estetic.
Radu Popovici
Radu Popovici2 ani în urmă
Buna ziua,
In data de 15.10.2021 am fost impreuna cu sotia mea in showroom pentru a vedea o masina, un bmw x3, care ne-a si placut foarte mult si am decis sa cumparam masina.
Pentru ca nu aveam toti banii, si urma sa facem un credit, am decis sa incheiem un contract de rezervare pentru 2 saptamani si sa platim suma aferenta acestuia, urmand ca suma sa se deduca din plata finala a masinii.
Intamplarea face ca, din cauza unor probleme de ordin personal, am ajuns in situatia de a-mi fi, practic, imposibil de a merge mai departe cu creditul si a achita masina.
In aceasta situatie, l-am sunat pe directorul societatii, azi 19.10.2021, i-am detaliat situatia, si l-am rugat, daca este posibil, sa-mi restituie jumatate din bani inapoi si sa pastreze pentru deranj cealalta jumatate.
Raspunsul textual al domnului director a fost: "Nu facem noi asa ceva, veniti maine dimineata la prima ora, va dam toti banii inapoi!" asta in conditiile in care, am semnat si mi-am asumat un contract de rezervare conform caruia, in situatia de fata, eu pierdeam toata suma aferenta rezervarii masinii.

Ce sa mai zic....
Va multumesc domnule director!
Din pacate, e greu de crezut ca mai exista si astfel de societati, si de oameni pana la urma, in acest domeniu.
Maria Jipescu
Maria Jipescu2 ani în urmă
Am achizitionat un Mercedes E Class cu 20.000 km reali. Totul a fost conform anuntului!
Recomand cu drag!
Danut Corduneanu
Danut Corduneanu2 ani în urmă
Am achizitionat un Audi Q7 de care sunt foarte multumit. Totul a fost conform anuntului, km reali.
Recomand cu mare drag!
Locații recomandate