/Bucuresti/Dealer auto

Serus Renault

Bd. Timișoara 60E, București 061334, România

Serus Renault
Dealer auto
4.2
812 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2G6+2Q București, România
+40 21 444 3335
serus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Niculescu
Claudia Niculescu2 ani în urmă
Așa și asa! Am ajuns în acest service cu 3 martori aprinsi pe bord, am plecat cu doi martori aprinsi dar în foaie s-a notat că nu sunt martori aprinsi. Intr-adevar, ziua nu se văd dar noaptea da. Totuși, mă gândesc că testerul ar fi trebuit să depisteze toate defecțiunile nu doar una!!!
5 stele pentru ambianta, promptitudine si amabilitate.
Nick dabija
Nick dabija2 ani în urmă
sa revenim , o firma care nu si merita licenta de la Renault , dl director ISBASOIU trateaza clientii lipsit de respect FIIND FOARTE AROGANT . Am rugat o investigare pentru o piesa ce nu apare in catalog sau schema desfasurata a pieselor pentru o masina Renault LAGUNA 2. .Am solicitat ca d-lor ca dealer autorizat Renault sa solicite ajutor PRIN E-MAIL in FRANTA LA SEDIUL RENAULT PENTRU PIESA RESPECTIVA AVIND SPECIFICATIILE ADECVATE si descriere , POZE , CODURI PIESE DIN ANSAMBLU IN CAUZA , LUCRU CE A FOST REFUZAT (motivul este incompetenta la care se adauga si LIPSA comunicare in scris intr-o limba straina de circulatie intrerationala) .I-am transmis domnului director ca NU POT ADUCE MASINA RESPECTIVA DAR AM EXACT POZE CU SITUATIA REALA ,LA CARE D-LUI A ZIS SA O ADUC PE PLATFORMA .-JIGNIRE DE ULTIMA SPETA , EU FURNIZIND TOATE DATELE DE CARE AVEAU NEVOIE .BATAIE DE JOC . .AS FI DAT MINUS LA STELE DAR SOFTUL PENTRU EDITARE NU PERMITE. CAUTATI SA EVITATI ACEST DEALER ,PRETURI MARI SEVIABILITATE ZERO, DISCONSIDERARE FATA DE CLIENT !!! EVITATI, EVITATI.... DIN PACATE E A DOUA EXPERIENTA PROASTA DE LA ACEASTA FIRMA IN IN ULTIMII 2 ANI ! OBRAZNICIA SI TUPEUL PERSISTA SI LA NIVELUL PERSONALUL DE LA GHISEU .INCA O DATA EVITATI ACEST DEALER!!!!!!
Daniel Radu
Daniel Radu2 ani în urmă
Dezamagit total !
29.10 2021 ma prezint pentru revizia anuala ( de 5 ani ) cu un renault Kadjar model 2016 . Nici nu ajung acasa , in sectorul 2 ca mi se aprinde martorul STOP , cu mesajul 'pericol avarie motor ' . Am revenit astazi 01.11.2021 la ora 8.00 , si s.a constatat ca s.a bagat mai mult ulei . Au scos cu un furtunel o cantitate am vazut ...
Oricum o greseala copilareasca , care putea avea urmari grave asupra motorului.
Simionica Ionut
Simionica Ionut2 ani în urmă
Este a doua oara când merg cu al meu sandero la serus. Mașina a fost cumpărată sh, și este fabricata în 2009. În prezent, are 170.000 de km. De doua ori, am fost cu mașina la ei, și de atâtea ori am fost mulțumit cum au lucrat oamenii. De la recepție, pana la mecanicul care se ocupa de mașină. Prima oara am fost la ei sa montez un cablu de ambreiaj (spre deosebire de service-ul de cartier, oamenii știu ce fac) în sensul ca acel cablu trebuie reglat ca mașina sa între ok în treptele de viteze. Iar a doua oara am montat la ei o planetara, faruri noi și sonda pentru servo.

Sicer sa fiu, o sa mai revin la ei. Chiar dacă știu ca dau mai mult, sunt sigur ca oamenii lucrează cum ar trebui.
Kino
Kino2 ani în urmă
Fortat de imprejurari pentru ca fostul propietar care facuse o constatare a masinii in garantie cand a venit piesa, dupa aproape doua saptamani am facut programare, peste alte doua saptamani. Asta este nu m-a deranjat mult, nu era foarte importanta piesa pentru masina si buna ei functionare. Masina a stat pe rampa o 1 ora si 45 minute. A fost scoasa in curte. Am asteptat 1 ora si 15 minute sa iau niste acte. Bravo Serus! Dar, acum vine partea cea mai tare. Electricianul uitse sa bage mufele de la comenzile aerului conditionat si nu mai functiona. Domnul de la receptie, foarte plin de el si foarte obraznic, mi-a comunicat ca asa se mai intampla la service: se mai strica lucrurile! Zau, domnule receptioner?! Poate la service-ul Serus din b-dul Timisoara! De acum incolo sa stiti, dupa ce faceti popas la Serus sa va programati si la alt service, poate se strica ceva in timp ce se face reparatia. Un tupeu fantastic! Apropo, incarcarea prin inductie cand functioneaza, cand nu. Cum vrea ea! Deci voi lua de buna indicatia domnului si nu voi mai calca in veci pe acolo. Sfatul meu este sa va mai ganditi inainte de a face programare la Serus din b-dul Timisoara. Voi comunica patania si la Vocea Clientului Renault, sa stie si ei cu cine colaboreaza.
Adrian Rusu
Adrian Rusu2 ani în urmă
Cand a foat vorba de o defectiune in garantie s-a rezolcat problema foarte rapid, chiar daca nu s-a facut programare in prealabil. Totul a fost la fel de ok si cand a fost cazul unei probleme aparute in afara garantiei.
Paul Mihai Irimescu
Paul Mihai Irimescu2 ani în urmă
Foarte prompți. Servicii de calitate. Am avut ceva întâmplări cu mașina, intorcand-o de mai multe ori în service pentru partea de software, dar au rezolvat problema relativ repede. Totuși mi-a consumat ceva timp, doar că mașina nu o foloseam așa intens. Probabil că pentru o persoana care are nevoie de mașină lucrurile nu stau așa bine.
Miroiu Mircea
Miroiu Mircea2 ani în urmă
Cea mai urata experienta cu cei de la serus arges si bucuresti, nu recomand aceste service-uri deloc, pentru preturile umflate si nesimtire !!
Locații recomandate