/Bucuresti/Dealer auto

MCMAUTO.RO - Parc Auto Bucuresti - Masini Rulate Germania

Taxi Glucoza, Strada Gheorghe Țițeica nr 85-87, București 020294, România

MCMAUTO.RO - Parc Auto Bucuresti - Masini Rulate Germania
Dealer auto
5
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F487+C8 București, România
+40 757 120 110
mcmauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian costianu
Adrian costianu2 ani în urmă
Achizitionat o Toyota Prius, masina conform asteptarilor si conform descrierii. Masina verificata prin surse personale, s.a dovedit a fi "corecta" , fara km dati inapoi, sau "manevrata", cum stim ca fac multi in RO. recomand cu toata increderea, o experienta placuta incepand de la primul apel telefonic, comtinuand cu prezentarea si verificarea masinii, pana la actele finale. totul a decurs cum trebuie fara piedici inutile. Cu siguranta voi mai apela pe viitor.
Constantin Tala
Constantin Tala2 ani în urmă
Firma foarte OK!!

Mitsubishi Colt achizitionat de la dansii, la un pret corect. Auto in stare foarte, foarte buna! A venit cu toate accesoriile originale, truse etc., inclusiv jante tabla iarna (majoritatea "dealer-ilor" uita sa ti le mai lase si pe acestea).

Dl. Ciprian (reprezentant firma) este foarte corect, vorbeste deschis si te ajuta cu tot ce inseamna procesul de inmatriculare (programari RAR, acte etc.).

Recomand!
Munteanu Daniela
Munteanu Daniela2 ani în urmă
Foarte multumiti de serviciile MCM AUTO! Am luat o masina Honda Insight  de care suntem extrem de incantati! Dl Ciprian este de nota 1000+, atent, respectuos, super amabil, deschis si iti inspira acea incredere care te face sa fii sigur ca iei o masina fara vicii ascunse! Ne-a ajutat cu pasii de urmat pentru inscriere masina RAR,DRPCIV si ne-a raspuns fara ezitare la orice intrebare!  Recomandam cu drag sa apelati la dansul daca doriti sa va cumparati o masina!
Richard Maxim
Richard Maxim2 ani în urmă
Un dealer auto serios ce asista riguros in complexul proces de procurare a unui autovehicul. Recomand cu toata increderea, personal serios si masini de calitate! Transparenta de care beneficiati aici nu o sa o mai gasiti la alte parcuri auto din RO!
Dana Pintilie
Dana Pintilie2 ani în urmă
Procesul de cumparare al unei masini poate fi destul de dificil pentru cineva care este novice in acest domeniu, dar pentru mine nu a fost asa. Prima masina din cariera mea, am cumparat-o de la firma MCM AUTO si am avut noroc!. Multumesc domnului Ciprian, care mi-a oferit raspuns la toate intrebarile si suport in tot acest proces!
Doru Sas
Doru Sas2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Dl. Ciprian s-a ocupat in totalitate de RAR, revizie (poze + video) pana la numere negre.
Recomand cu încredere MCM Auto - sunt serioși, implicați si transparenți pana la sfârșit!
Dan Rusu
Dan Rusu2 ani în urmă
MC M auto, mi a demonstrat ca se poate, se poate sa ai parte de achiziționarea unui autoturism în condiții excelente. Ciprian este un adevărat manager, carismatic, profesionist, te ajuta de la achiziție pana la înscrierea autovehiculului. Simți ca ești respectat, din toate punctele de vedere,. Recomand cu căldură achiziționarea unui autoturism prin firma MCM..
Iuliana Oprea
Iuliana Oprea2 ani în urmă
Am cumparat de curand un Mercedes A160 din 2010 si pot sa spun ca a fost o experienta extrem de placuta. E prima masina pe care o cumpar si ma asteptam la multa bataie de cap avand in vedere lipsa mea de experienta. Domnul Ciprian m-a ajutat insa sa trec mai usor prin tot procesul. A fost de acord cu verificarea masinii de catre un specialist, s-a ocupat in totalitate de RAR si revizie, iar sotia dansului m-a ajutat cu toate documentele pentru DITL si inmatriculare.
Sunt foarte multumita de masina si am primit-o cu uleiul si filtrele schimbate.
Recomand cu incredere MCMAuto intrucat eu am avut parte de seriozitate, transparenta si implicare pana in ultimul moment!
Locații recomandate