/Bucuresti/Dealer auto

Class Automotive

Strada Progresului 134-138, București, România

Class Automotive
Dealer auto
4.6
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38G+R9 București, România
+40 728 034 747
classautomotive.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai-Corneliu Cristescu
Mihai-Corneliu Cristescu2 ani în urmă
Multumesc colegului Dvs. Stefan pentru sprijinul acordat de la alegerea si pana la inmatricularea noului meu automobil. Am apreciat seriozitatea, disponibilitatea, amabilitatea si onestitatea.
Inainte de achizitionare, am putut alege service-ul la care sa fac evaluarea automobilului.
Actele au fost complete si inmanate destul de rapid. Am primit toate informatiile si nu am intampinat probleme.
Parcul are modele bune aduse din afara.
Masina are nr de km reali.
Va multumesc!
Recomand!
Tiberiu Radut
Tiberiu Radut2 ani în urmă
Foarte multumit de achizitia unui autoturism, totul transparent, cum ar trebui sa fie la orice dealer de masini seccond hand, istoric real, garantie si factura! Foarte multumit de masina achizitionata.
O sa va recomnd!
Anna Alexe
Anna Alexe2 ani în urmă
Nu-mi ajung stelele pt a defini experienta cu aceasta echipa minunata. Foarte profesionisti , serviciile sunt ireprosabile iar de varietatea masinilor nu mai discutam au detoate pt toate bugetele.Recomand cu caldura sa apelati la acesti profesionsti , dat fiind faptul ca in ziua de azi gasesti numai oameni neseriosi.Ofera consultanta la nivel foarte foarte profi , au cunostinte tehnice excelente pot da sfaturile cele mai bune.Am achizionat masina acum ceva ani si nu am avut o problema cu ea in tot acest timp.In ceea ce priveste parte administrativa a mers f f repede lucru de apreciat.Senzatia este ca e o familie nu ca te duci sa te pacaleasca cineva sa iei o masina proasta cu cine stie ce "bube" de le descoperi in timp.
Recomand sunt de nota 10+.
Lia Balauta
Lia Balauta2 ani în urmă
Profesionalismul cuprinde mai multe aspecte pentru a fi definit:competenta , informare , onestitate , cunoasterea masinilor in cele mai mici detalii-toate le-am intalnit la Class Automotive.
La Class Automotive te simti sustinut de echipa lor sa iei cea mai buna si informata decizie pentru achitizie , pentru Tine.
Recomandarea mea este totala si le doresc succes in viitor!
Serbanescu Florin
Serbanescu Florin2 ani în urmă
Am cumpărat un Seat Toledo acum o luna . Se pare ca masina este corecta / bună. S-au comportat profesionist; a fost prima mea experienta de cumpărare a unei mașinii second hand și experienta a fost una pozitiva . Sper ca timpul sa dovedească ca am făcut o alegere buna . Acum pare totul ok.
Ciprian avadani
Ciprian avadani2 ani în urmă
Vreau sa va spun doar atat! Colegul vostru Stefan de la care am cumparat masina, este un profesionist pe partea de vanzari, atent la detalii si foarte educat, multumesc Stefan!👍👍👍
Andreea Lavinia
Andreea Lavinia2 ani în urmă
Gama larga de masini in stoc m-a adus aici, iar sfaturile baietilor(si rabdarea lor 😁) m-au ajutat sa iau cea mai buna decizie! Multumesc mult! Voi reveni!
Andreea Sandu
Andreea Sandu2 ani în urmă
Recomand, am cumparat masina, mi-au oferit garantie, totul a fost precum descrierea anuntului autovehiculului.
Locații recomandate