/Bucuresti/Dealer auto

Tiriac Auto Rulate Bucuresti

Bulevardul Expoziției 2, București 012103, România

Tiriac Auto Rulate Bucuresti
Dealer auto
4.1
427 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3G6+R6 București, România
+40 374 141 414
tiriacautorulate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Dumitrescu
Adrian Dumitrescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere servicile Tiriac Auto atat pentru vanzarea masinii vechi cat si pentru achizitia unei masini noi. Vreau sa multumesc multumesc domnului Dan Dinca pentru suportul acordat atat la vanzare cat si la cumpararea noului autoturim, pentru recomandari si profesionalim!
Florin-Ionut Trifan
Florin-Ionut Trifan2 ani în urmă
Calitate buna oferita de la tiriac auto rulate , recomand cu incredere , eu mi am vandut masina la ei iar banii au intrat repede totul a fost facut rapid si cu calitate maxima , toate service urile le fac la tiriac , sunt multumit de ei !
Danny Uta
Danny Uta2 ani în urmă
O mare țeapa. In poze este alta masina . Am vb cu ei la tel si i-am intrebat daca pozele sunt reale. In realitate era plina de zgarieturi si lovita , lumina de zi arsa pe partea pasager. Pacat de brandul Tiriac.
Tusinschi Silviu
Tusinschi Silviu2 ani în urmă
Nu ramai impresionat de ceva anume după o vizită.
Emilian Chesnoiu
Emilian Chesnoiu2 ani în urmă
Salut! Personal amabil, din păcate există mari neconcordanțe intre imaginile masinilor si realitatea cruntă :masina fără istoric service, fără cric, fără coarbă, cu cauciucuri luate de la vulcanizare, nu merge unitatea media, etc. Atentie mare:nu căscati ochii.... deschideti punga si o să vă pară rău. O zi bună!
Marica
Marica2 ani în urmă
Am fost si am vazut o masina ce avea in geam o foaie cu descrierea completa a masinii si pretul de 14.600 euro(tva inclus).Cand am vrut sa o cumparam agentul ne-a calculat masina la 15.900, zicand ca asta e pretul, nu cel afisat la masina si ne-a facut sa pierdem 2 zile degeaba.
De asemenea agentul a fost si foarte nepoliticos cu tactici de samsar, am vrut sa urcam masina sa o verificam la ei pe elevator in curte acolo si zicea ca trebuie programare cu 2 saptamani inainte, desi service-ul era tot al lor.
Concluzie, de evitat !!!
Consilier juridic Mihai Dediu
Consilier juridic Mihai Dediu2 ani în urmă
Daca vrei sa fii mintit, sa suporti aroganta nejustificata a unor angajati josnici si sa ai masina distrusa, dar sa platesti sume uriase de bani, mergi la Tiriac Auto Bucuresti. Ajungi cu o masina de top cu 90.000 km in bord, cu toate servisarile la zi, iar acesti indivizi cauta sa te minta sa-ti inlocueasca orice l-a masina numai sa-ti incaseze sume uriase de bani apoi sa nu respecte nici o conditie de acordare a garantiei . NU RECOMAND ASA CEVA .
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Nu recomand, sunt samsari cu acte. Incercati sa vă feriți de ei. Se pretează sa sustragă din mașină chei și cricul care sunt dotate mașinile.
Locații recomandate