/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Iulia și Dragoș Muraru - Chirurgie estetică și reconstructivă

Strada Johann Strauss 4, București 014192, România

Dr. Iulia și Dragoș Muraru - Chirurgie estetică și reconstructivă
Clinica de chirurgie plastica
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
F483+J9 București, România
+40 752 274 323
drmuraru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Dr. Iulia și Dragoș Muraru - Chirurgie estetică și reconstructivă
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aymane Jmil
Aymane Jmil2 ani în urmă
Recomand cu încredere, Doamna doctor a fost foarte amabila si avea grija sa nu ma doare nimic in timp ce eram partial anesteziat!
Putin doctori au talentul si rabdarea dumnea ei.
Am recomandat-o si altor colegii, care au fost si ei foarte mulțumiți.
Anca Balanescu
Anca Balanescu2 ani în urmă
Super profesionalism si atentie la detalii!
Mica interventie a decurs fara nici o durere si mult mai repede decat ma asteptam. Vindecarea inciziei a avut loc foarte frumos in timp, abia se mai observa.
Va voi recomanda cu mult entuziasm!
Felicitari si mult succes!
Ana Maria Militaru
Ana Maria Militaru2 ani în urmă
Am mers pentru o mica interventie la Dl. Dr. Dragos Muraru. Pe langa “mana de lucru” excelenta si profesionalism, avut de-a face si cu om empatic si bland. Mai apoi, si cu bunica am mers la dumnealui. A mers totul excelent! Multumim!
Vlad Balan
Vlad Balan2 ani în urmă
Totul de nota 10! Ca sa nu mai zic ca orice interventie este explicata atat de bine incat dupa ce-am terminat, aproape ca am impresia ca o pot face si eu. Exceptional!
Oana Tincu
Oana Tincu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am fost întâmpinat într-un mediu prietenos, personalul medical a fost foarte profesionist, a explicat toate procedurile într-un mod simplu. A fost foarte util pentru că sunt un pacient nervos și mi-e frică de orice fel de intervenții sau ..... ace :) totul a ieșit foarte bine .. La un moment dat am simțit că am fost tratat prea bine pentru tip de intervenție pe care o făceam. M-aș întoarce cu siguranță pentru alte intervenții (poate o procedură Dermapen și un tratament hialuronic .. Toată lumea vrea să pară tânără, nu-i așa? :))) .. și le voi recomanda cu ambii medici tuturor prietenilor mei! Mult noroc! Faci lucruri uimitoare!

(Original)
I was welcomed in a friendly environment, the medical staff was very professional, explained all the procedures in a simple manner. It was very helpfull because i am a nervous patient and i am scared of any kind of interventions or.....needles:) everything went out very smoothly.. At a certain point i felt that i was treatd too good for the type of intervention i was doing. I would definitely return for other interventions (maybe a Dermapen procedure and Hyaluronic treatment.. Everybody wants to look young, dont we? :))).. and i will highly recommend both doctors to all my friends! Good luck! You're doing amazing things!
Marius
Marius2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mediu foarte profesionist și prietenos, rezultate de înaltă calitate!

(Original)
Very professional and friendly enviroment, high quality results!
Locații recomandate