/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Centru Medical Apolo

Strada Caius Marcius Coriolan 41, București 050866, România

Centru Medical Apolo
Clinica de chirurgie plastica
4.8
42 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3CG+93 București, România
+40 21 410 1615
apolomedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lili Gherle304 zile în urmă
Am găsit profesionalism, empatie, simpatiei, o comunicare de excepție cu domnul doctor Badea Octavian. Rar găsești astfel de medicî în România, felicitări!
Mihaela Sandu
Mihaela Sandu2 ani în urmă
Am înscris pe cineva la doamna doctor psihiatru Zavoianu Liliana.
Mitrofan bogdan
Mitrofan bogdan2 ani în urmă
In urma cu aprox 2 luni mi-am operat fata in varsta de 18 ani la dl Badea pt rinoseptoplastie. De regula sunt retinut in a scrie review uri insa omul acesta merita, din punctul meu de vedere, aprecierea noastra publica si sincera. Dincolo de faptul ca fata este foarte multumita de rezultatul operatiei eu , ca parinte, m-am simtit permanent in siguranta ca fata este pe mainile unui profesionist. Din punctul meu de vedere, dincolo de a fi un profesionist, dl Badea este un om extraordinar. Un medic dispus sa ofere suport permanent post operator, care a venit noaptea la cabinet doar pt ca l-am sunat si am avut nevoie de suportul dumnealui si ale carui incurajari au contat enorm pentru noi. Multumim
Lucica Sava
Lucica Sava2 ani în urmă
Un centru medical bine dotat cu medici foarte buni mulțumim dl.doctor cardiolog Mohamed Khatab un medic pentru inimă tuturor românilor.
George Illes
George Illes5 ani în urmă
In urma cu un an doctorul Harabagiu mi-a indreptat coloana ( 5 vertebre ),mai aveam putin si mergeam cu baston, acum este mult mai bine,ma pot apleca iar,ma pot incalta singur...si multe altele .Multumesc din suflet .
OCN SMARKETING
OCN SMARKETING5 ani în urmă
Prilejul intalnirii cu DL Doctor Harabagiu a fost ceva ce va avea ecouri in intreaga mea viata. Pe langa faptul ca m-a indreptat, am primit si sfaturi care ma vor ajuta. Multumesc
M M
M M5 ani în urmă
A fost o experiență deosebita. Dr. Harabagiu este un tip de medic "atipic " , cum de altfel și dorește. Ceea ce pot spune cu certitudine este că am ajuns la dumnealui cu o mână pe care nu o puteam mișca și am plecat având o mână funcțională!
Petro Nela
Petro Nela2 ani în urmă
Recomand cu încredere această clinică, în mod special pe dl dr Hassan Masri! Interacțiunea cu pacientul excelentă, pre și post operație! Greu mai găsești un medic care să vorbească pe limba pacientului!
Anisoara Gusatu
Anisoara Gusatu2 ani în urmă
Aici imi fac analizele de ceva vreme si sunt foarte multumita.
Locații recomandate