/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Clinica de chirurgie plastica în Bucuresti

La o clinică de chirugie plastică, vei reuși să îți remodelezi, reconstruiești sau să repari un anumit defect sau o anumită parte a corpului. De exemplu, chirurgia plastică ce se face la o clinică este cel mai bun ajutor după un accident mai grav sau atunci când există o malformație a corpului. Chirurgia plastică mai este denumită și chirurgie de reconstrucție.

Astfel că, diferența între chirurgia plastică și cea estetică este destul de notabilă. Una vrea să amelioreze doar aspectul fizic al corpului, în timp ce chirurgia plastică va repara leziuni sau defecte ale corpului.

Apelând la o clinică de chirurgie plastică, vei reuși să îți ameliorezi aspectul, să ai mai multă încredere în tine și să ai o viață mai plăcută sau mai frumoasă.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.