/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Elena Martin

Str. Luigi Cazzavillan 20, București, România

Dr. Elena Martin
Clinica de chirurgie plastica
4.6
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RP+XV București, România
+40 766 343 453
elenamartin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raluca S
Raluca S3 ani în urmă
Un medic exceptional, cum multi si-ar dori sa intalneasca atunci cand vorbim despre interventiile estetice! Mi-a ascultat toate dorintele, s-a asigurat ca le-a inteles si a facut ca ele sa-mi fie indeplinite. Este un om minunat la care ma intorc cu placere de fiecare data, iar asta se datoreaza primirii calduroase si increderii pe care o am. Dupa 2 ani de la interventie am ramas insarcinata, alaptez de 6 luni, iar sanii mei arata in continuare minunat. Abia astept sa ne revedem pentru celelalte procedee estetice non-invazive pe care nu le-am mai putut face pe perioada sarcinii! LOVE you Dr. EM!
Iulia Banu
Iulia Banu3 ani în urmă
Mi-a schimbat viata! Imi pare rau doar ca nu am avut curaj sa fac schimbarea mai devreme! Inca de la prima vizita am avut parte de cel mai bun si frumos tratament - grija, atentie la detalii, o mie de intrebari si raspunsuri ambele parti (unele chiar fara sa le adresez), o energie buna si o stare de incredere maxima! M-am bucurat ca m-a tratat ca pe un om special desi era prima data cand ne intalneam si nu avea garantia ca voi face sau implantul mamar acolo. M-a incurajat sa adresez chiar si cele mai ciudate intrebari (pe care poate imi era rusine sa le aduc in discutie) si in felul asta am reusit sa imi linistesc toate curiozitatile. Dupa interventie a fost extrem de atenta si grijulie cu starea mea. De atunci si pana acum am tinut legatura pentru orice am avut nevoie si am simtit ca ii pasa de fiecare data cand am abordat-o. Am obtinut cel mai frumos rezultat! O iubesc pentru ca mi-a schimbat viata si o recomand cu mare mare drag tuturor!
Ioana Monica Dumitrache
Ioana Monica Dumitrache3 ani în urmă
Pe langa faptul ca Elena este un medic senzational, este si un om minunat. Pleci din cabinet cu o stare de spirit foarte buna si iti doresti sa te intorci cu prima ocazie. Este foarte atenta la nevoile tale si gaseste cele mai bune solutii pt a oferi rezultate perfecte! N-au cum sa nu o iubesti!
Ana Maria Ciobanu
Ana Maria Ciobanu3 ani în urmă
Foarte dezamăgita de ea ca doctora si de atitudinea ei ! Sora mea a facut 2 operatii de ridicare plus implant ambele sunt groaznice ! Plus ... ca am aflat dupa un grup pe Facebook ca ar mai fii mai multe fete !! Nu recomand ! Va rog fetelor bu aveti încredere!!
Andra Tudor
Andra Tudor3 ani în urmă
Multumesc, Elena, pentru tot profesionalismul cu care ma tratezi de fiecare data cand vin la tine! Sunt extrem de multumita de serviciile voastre si voi continua sa investesc in mine atat timp cand existi pe Pamantul asta!
Rodica Tudor
Rodica Tudor4 ani în urmă
IMPLANT MAMAR

Ce pot sa va spun .....este EXTRAORDINARA!!!!
Am luat avionul si am mers la o vizita informativa cu multe dubbi si am iesit sigura 100% ca interventia trebuia facuta,in sfarsit acest doctor mi a sters orice dubiu si mi a dat o incredere deplina.Dupa 2 luni eram in sala de operatie iar acum dupa aproape un an pot spune cu orgoliu ca nu puteam sa fac alegere mai perfecta!!!....FOREVER DR.E MARTIN❤
Alexandra s
Alexandra s2 ani în urmă
Contest profesionalismul doamnei doctor si al echipei din cauza unei comunicari care a lasat de dorit si care nu s-a rezumat doar la o singura data. Sunt de parere ca explicarea cu un minum de cuvinte a intervetiei si a riscului acestia nu este un moft, ci o necesitate.
Simona Toader
Simona Toader2 ani în urmă
Un medic si o femeie exceptionala!!!Inainte de a fi medic este femeie,om,asculta parerile tale,dorintele tale.Am facut la dansa o augmentare mamara,abdominoplastie,liposuctie si numeroase proceduri medspa la cabinetul dansei. Monica este de asemenea o dulceata,intr un cuvant recomand cu drag acest medic si angajatii ei.
Locații recomandate