/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Cristian Nițescu

Royal Hospital, Splaiul Unirii 313A, București 030138, România

Dr. Cristian Nițescu
Clinica de chirurgie plastica
4.3
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C44P+8M București, România
+40 722 789 792
drnitescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Zaharia
Daniela Zaharia2 ani în urmă
Am facut interventia de rinoplastie (+ deviatie de sept) in urma cu 3 ani. Am platit evident pentru ambele servicii. De curand, am mers la un control la ORL, iar doctorul mi-a spus ca deviatia de sept este prezenta in continuare. De asemenea, aparent este lucru stiut ca doctorii esteticieni nu fac corect partea de deviatie de sept.
Intrebarea mea este: de ce este pus pacientul sa plateasca pentru ceva ce nu primeste?
Notez ca respiratia este mult inferioara celei dinaintea operatiei.
Recomand acest doctor doar pentru partea estetica, tot ce este in plus reprezinta bani aruncati.
Dorina preda
Dorina preda2 ani în urmă
Domnul dr. Cristian Nițescu m-a ajutat să îmi recapăt încrederea în feminitatea mea. Am trecut prin cea mai sumbră perioadă a vieții mele, după o dublă mastectomie cu reconstrucție mamară. Domnul Dr. Nițescu a făcut reconstrucția mamară. Îi sunt recunoscătoare pentru rezultatul natural, foarte asemănător cu cel al sânilor mei naturali.
Adelina turcu
Adelina turcu2 ani în urmă
Un bun profesionist! Sora mea si-a facut o rinoplastie si s-a recuperat foarte bine. Va multumim pentru profesionalism. Recomand cu toata increderea!
Voi OnArt
Voi OnArt2 ani în urmă
Exeperienta alaturi de acest dr. nu a fost una deloc traumatizanta si nici recuperarea nu a fost una dureroasa. Il recomand cu tot dragul!
Diana Brabete
Diana Brabete2 ani în urmă
Dl doctor este foarte atent la detalii iar experienta si priceperea dansului m-au ajutat sa obtin rezultatele pe care mi le-am dorit. Recomand cu incredere
Yay Diaconu
Yay Diaconu4 ani în urmă
Domnul doctor,mi-ati indeplinit un vis,acela de a avea un nas perfect ! Am vizionat portofoliile mai multor medici pana sa ma opresc la dvs si nu regret absolut deloc,operatia mea fiind un real succes,atat din punct de vedere medical cat si estetic.Recomand cu toata increderea sa-l alegeti pe domnul doctor Nitescu!
Manuela Ghita
Manuela Ghita5 ani în urmă
De când am apelat la domnul Dr. Niâescu mă simt mult mai bine cu mine. Sânii noi, cu ajutorul domnului doctor, sunt cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut cadou vreodată. Acum nu îmi mai este rușine să port decolteuri și pot spune că sunt super super fericită. Mulțumesc mult
VIctor Trifan
VIctor Trifan6 ani în urmă
Domnul doctor Nitescu este un om deosebit si impecabil din punct de vedere profesional. Am facut o liposuctie la dumnealui si a fost totul de nota 10. De la operatie, domnul doctor, echipa de asistenti, pana la recuperarea post-operatorie. Va multumesc, sunteti de nota 10.
Locații recomandate