/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

CRONOS MED

Strada Aron Cotruș 57, București 014131, România

CRONOS MED
Clinica de chirurgie plastica
4.3
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MQ+W8 București, România
+40 21 9097
cronosmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria R Huian
Maria R Huian2 ani în urmă
Recomand din inima , o echipa de profesioniști adevărați , începând de la Recepție , asistente , medici❤️ D.na doc Gheorghe Adreea este un medic extraordinar !!! Singura clinica din România de nota o mie , felicitări pentru tot domnul doc Stan 😊 mii de mulțumiri
Andreea Neagu
Andreea Neagu2 ani în urmă
Nu stiu cum sa incep dar stiu ce vreau sa spun: MULTUMESC! Multumesc domnului dr. Radu Panturu pentru profesionalism, rabdare, empatie si doza de umor din sala de interventii, multumesc echipei minunate care a avut grija de mine inca de la primul consult, multumesc Cronos Med! Ii recomand din suflet (pentru ca, DA, acum am "suflet" 😏)!
Maria MB
Maria MB2 ani în urmă
Dna Dr. Ina Sosoaca este, fara nicio indoiala, cel mai bun medic in domeniu din Romania. De o eleganta si finete remarcabile, stie perfect de ce ai nevoie pentru a te simti perfect in pielea ta. Am buzele foarte subtiri si eram speriata de aspectul nenatural care ar putea rezulta in urma augmentarii, insa dna. dr. a reusit sa le aduca la o forma ideala, de care m-am indragostit pe loc. Pe mine m-a cucerit si voi continua tratamentul recomandat de dumneaei cu cea mai mare incredere. <3
Sandra duta
Sandra duta2 ani în urmă
Recomand clinca Cronos Med si mai ales pe doctorul Alexandru  Paun. Profesionist, foarte atent mi a explicat ce optiuni am si care mi se potriveste cel mai bine. Foarte multumita de rezultat! O sa devin o clienta fidela! Felicitari echipei Cronos Med!
Mariana Moldovan
Mariana Moldovan2 ani în urmă
Despre Dr Stan Constantin- narcisist grandios. Dupa o inconvinienta intilnita cu clinica dumnealui in privinta unei defectiuni tehnice de programare m-a telefonat personal si m-a insultat si umilit pina la lacrimi! Incepind de la discriminare de virsta pina la faptul ca sunt doar cetatean a Republicii Moldova, iar dumnealui primeste oameni “mari”. O persoana atit de agresiva verbal nu am mai intilnit. Daca nu sunteti “vedeta” sau dumnealui nu cunoaste cite ceva despre “background-ul” vostru sau “clasa sociala” a-ti putea fi tratat diferit. Apropo NU faceti poze sau spune-ti ca veti scri un review online- veti fi atacati verbal personal de dumnealui care va striga in telefon ca il amenintati!
Simona C
Simona C2 ani în urmă
Cea mai buna clinica pe care puteam s-o aleg, cel putin din Bucuresti!
Dupa mult research am ales aceasta clinica si pe domnul doctor Radu Panturu care nu mi-au inselat asteptarile! De la anestezist, asistente, domnul doctor, totul a decurs asa cum ma asteptam, servicii si rezultate exceptionale! Rezultatul rinoseptoplastiei este foarte bun, sunt foarte multumita si recomand cu drag oricand serviciile clinicii si a doctorului Radu Panturu! Multumesc!
Andreea Fuioaga
Andreea Fuioaga2 ani în urmă
Servicii de nota 100, de la domnișoarele de la recepție (mulțumesc, Simona, pentru o ora întreagă de sfaturi utile și recomandări), atât de drăguțe și amabile, până la interiorul futurist, și nu mai vorbim de minunata domnișoara doctor Adina Degan, căreia îi megamultumesc pentru cele mai incredible and natural lips ever! Presimt că voi dezvolta dependenta vizavi de serviciile acestei clinici de beauty and much more, și abia aștept să urmez și celelalte proceduri programate: epilare definitivă cu laser (după eșecul Nomassvelo) criolipoliza, și multe altele, specialiștii CronosMed vor găsi soluții pentru orice problema, iar sinceritatea și profesionalismul de care dau dovada merita apreciate, in contextul actual, in care partea pecuniară pare să dirijeze interesele multor activiști in domeniu. Recomand cu încredere și căldură, echipa domnului doctor Stan, mai bine de atât nu exista!
Anca Vamanu
Anca Vamanu2 ani în urmă
O clinică deosebită, în care ești întâmpinat cu zâmbetul pe buze, de la recepție și până în cabinetul doctorului. Am efectuat o intervenție de injectare acid hialuronic în buze la dna. doctor Mariana Sturza, care mi-a explicat în detaliu ce anume presupune procedura și care sunt pașii de urmat post-intervenție. Deși îmi este frică de ace, dna. doctor are o mână atât de ușoară, încât nu am simțit nicio durere care să îmi dea panică. La final, buzele sunt superbe, mulțumită unui doctor pregătit și care te ajută cu informații suficiente pentru a liniști chiar și cel mai stresat pacient. Toată experiența a fost una la superlativ și voi reveni cu siguranță și pentru alte proceduri. Mulțumiri întregii echipe!
Locații recomandate