/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Medissima Clinic

Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113, București 014455, România

Medissima Clinic
Clinica de chirurgie plastica
4.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F462+57 București, România
+40 722 241 495
medissima.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta Lazar
Violeta Lazar2 ani în urmă
Procedura de Mezoterapie este foarte dureroasa, fapt confirmat atat de medic cat si de o prietena ce a efectuat aceasta procedura. Din pacate este promovata ca fiind deloc dureroasa.
Dr. Viorel Matei
Dr. Viorel Matei2 ani în urmă
Am fost foarte surprins de aceasta clinica pentru curatenia, dezinfecția, protejarea pacientului de contaminare care sunt la cele mai înalte standarde. Mai mult, personalul bine pregătit, prietenos si profesionist. Pot sa spun ca personalul, și aici includ și receptia, e la standardele țărilor dezvoltate. Andreea G mi-a explicat absolut totul înaintea începerii procedurii, iar dupa terminare, mi-a dat foarte clare și amănunțite instrucțiuni. Am fost foarte plăcut surprins de atitudinea personalului si de eforturile depuse împotriva cross-contaminării din Medissima Clinic.
Va mulțumesc!
DrV
Alina Anton
Alina Anton2 ani în urmă
Am fost in clinica Medissima pentru epilare definitiva cu laserul (full body). Este cea mai frumoasa experienta pe care am avut-o si cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata. Am avut parte de o consultatie inainte de inceperea tratamentului, este foarte important sa ne cunoastem pielea si sensibilitatile noastre. Pe langa faptul ca rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta, dupa a doua sedinta pot spune ca firele de par lipsesc cu desavarsire. Calitatea pielii are o imbunatatire vizibila, capata un luciu aparte iar iritatia nu mai exista dupa epilare. Datorita domnisoarelor care au experienta cu aceste aparate si trateaza cu blandete zonele sensibile, nu am avut niciun fel de repercursiune dupa aceste doua sedinte. Le multumesc pentru sfaturile profesionale si pentru tratamentul oferit si voi reveni pentru continuarea lui.
Loredana Dinu
Loredana Dinu2 ani în urmă
Personal, am fost foarte incantata de procedurile pe care le-am ales la Clinica Medissima. In ceea ce priveste tenul, am ales tratamente de curatare si de hidratre, iar interactiunea cu personalul medical a fost foarte placuta.
In clinica se pune mare accent pe masurile de protecție și siguranța pacienților, fapt care mi-a creat o stare de relaxare si de confort psihic. Pe parte de remodelare corporala, aparatura de ultimă generație permite alegerea unei palete diversificate de proceduri, iar ceea ce m-a incantat foarte mult este faptul ca, pe langa eficienta acestora, nici nu mi-au ocupat mult timp.
Un plus il acord si medicilor dermatologi cu care am interactionat.
In rest, pot doar sa va recomand sa ii alegeti cu incredere si sa va relaxati intr-o ambianță plăcută.
Raul Sfirlogea
Raul Sfirlogea2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica pentru serviciile impecabile pe care le ofera nu doar pentru femei, dar si pentru barbati. Am apelat la Medissima pentru o problema dermatologica, iar cu ajutorul dr Popia care mi-a explicat pe intelesul meu am reusit sa o tratez intr-un timp foarte scurt. Multumesc si cu siguranta voi reveni!
Lia Dumitrescu
Lia Dumitrescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de tratamentul cu laserul Ydun pe care l-am facut in clinica. Aparatura performanta, personal bine pregatit si deosebit de amabil, recomand cu drag!
Andreea Firastraeru
Andreea Firastraeru2 ani în urmă
Merg la ei de cand au deschis, pt diverse proceduri (tratamente faciale, epilare definitiva, velashape) si mereu am fost multumita de rezultate. Personalul este foarte experimentat si amabil.
Claudia Chiforeac
Claudia Chiforeac3 ani în urmă
Clinica este realizata pentru a produce bani și atât. Am venit disperata la un "medic" și am găsit aceasta clinica care se autointitulează "cea mai sofisticata clinica" de estetica, când în realitate tratamentul primit a fost cu adevărat grobian.
Doamna medic Ruxandra popia după 30 de secunde de uitat la pielea mea fara discuții mi a zis sa renunț la produsele folosite, neștiind ce produse folosesc, mi au aruncat pe masa un tratament de 4 mii de lei spunând ca dca reușesc sa i plătesc integral am o reducere de 700 de lei ceea ce mi s a părut cu adevărat amuzant. Tratamentul oferit a fost asa ușor aruncat pe masa, fără sa mi ofere informații legate de ce ar putea cauza problema și cum sa o evit pe viitor, nu ma pot gândi decât ca li se oferă tuturor pacienților același tratament costisitor și deloc personalizat pe problema persoanei. Colac peste pupăză, am fost obligata sa semnez înainte sa intru în cabinetul medicului ca am primit și tratamentul necesar problemei mele și informațiile necesare pentru a înțelege problema pe care o am, fapt care nu s a adeverit nici după consultația cu doamna Popia. Am primit un tratament extrem de dur care îmi irita fata și când am sunat Sa cer indicații asistenta m a expediat rapid spunând ca voi fi contactata înapoi de doamna dermatolog, fapt ce nu s a întâmplat. Când a fost vorba de reprogramare am refuzat instant, nu recomand, aceasta clinica te va face sa crezi ca faci ceva greșit fără sa știi și ce anume greșești.
Locații recomandate