/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Swiss Clinics

Aleea Țibleș 45, București 061505, România

Clinica de chirurgie plastica
4.2
283 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3X4+WG București, România
+40 799 822 884
swiss-estetix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Brigitta Albert
Brigitta Albert2 ani în urmă
Swiss Clinics- locația de vis, caldura și amabilitatea la primire a fost de nota 10.
Profesionalism nota 10
Recomand Swiss Clinics cu cea mai mare încredere.
Maria Laura Nicola
Maria Laura Nicola2 ani în urmă
În viata mea nu am simțit dezorganizare mai mare și lipsa de comunicare mai mare decât la aceasta clinica. Am fost pentru un control dermatologic și o discuție despre scoaterea unor alunite. La început, îmi este recomandat de medic sa fac intervenția cu laser, apoi îmi spune ca de fapt le lipsește aparatul/capăt de aparat...după ce vede ca ezit sa optez pentru a doua varianta (cea pentru care mi s-a spus in timpul consultatiei ca pot rămâne cu semne) îmi spune ca totuși putem face și asa dacă vreau. Pe principiul "merge și asa".Bineînțeles că refuz întrucât deja nu mai preta încredere după ce te contrazici singur 10 minute mai târziu și insist ca doresc laser asa cum mi-a recomandat de altfel inițial. Rămâne sa ma anunțe clinica telefonic cand dau comanda de laser. Plec din cabinet evident dezamăgită și mai confuza decât am venit după acest consult în batjocura și mai apoi merg sa plătesc la recepție consultația. Mi se spune un preț, care corespunea cu cel de pe site. După ce plec, la 10 minute ma SUNA din recepție ca de fapt mai trebuie sa achit inca o suma și sa ma întorc. Mqi rau ca la piața, mi s-a părut penibil și de prost gust. La 2 săptămâni de la consultație nu primesc nicio veste din partea clinicii legat de laserul achiziționat. Sun eu în clinica din nou și o persoana de la recepție îmi spune ca de fapt puteam face procedura când am venit la consultație. După această experiență nu recomand nimănui aceasta clinică. Nu simt ca am fost luata în serios. Lipsa de profesionalism totala.
Alexandru Francu
Alexandru Francu2 ani în urmă
O clinica mediocra cu personal neprofesionist situată intr un cartier rau famat , ca sa va faceți idee despre recenziile de 5* acordate sa știți ca și le dau singuri , chiar PR ul clinicii se ocupa , o duduie foarte agresiva pe nume Sara Stephanie Stewart cum puteți observa mai jos .
NU recomand aceasta clinica dubioasa !
Sara Stephanie Stewart
Sara Stephanie Stewart2 ani în urmă
O experienta foarte buna, iar personalul este pe masura. Medicii sunt niste oameni minunati care au facut posibil tot ce le-am cerut. Am avut parte de foarte multa rabdare, compasiune, grija si profesionalism.
Recomand cu drag aceasta clinica.
Miron Stefi
Miron Stefi2 ani în urmă
Mulțumesc tuturor! Oameni de nota 10 bine organizați și f amabili.Sunt foarte incantata de buzele mele care pot spune ca sunt perfecte acum.Am sa revin la d voastră ptr o noua procedura.🥰
Irina Raducan
Irina Raducan2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica .Este cea mai buna ! La ei îmi fac toate procedurile .Sunt f profesioniști, de la recepție, asistente și medici ! 😘💋🙏💜
MADALIN ANDREI
MADALIN ANDREI2 ani în urmă
Eu am fost inițial sa rezolv niste riduri de pe frunte care mă deranjau, am fost plăcut surprins sa vad că sunt întâmpinat de o echipa așa mare de profesioniști, acum după 6 luni am adus o și pe mama :) !
Thor DM
Thor DM2 ani în urmă
Recomand ! Sunt clienta de 4 ani, (servicii nonchirurgicale) multumita de rezultat ,Profesionalism, Comunicarea excelenta ,( este foarte importanta pentru un rezultat bun) Clinica igienizata, promotii bune! Succes!
Locații recomandate