/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Beperfect.ro: Implant Mamar si Rinoplastie Bucuresti by Dr. Bortolini

Strada Povernei 20, București 010642, România

Beperfect.ro: Implant Mamar si Rinoplastie Bucuresti by Dr. Bortolini
Clinica de chirurgie plastica
4.9
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32V+24 București, România
+40 767 373 328
beperfect.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 12–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Alexan
Cosmin Alexan2 ani în urmă
Salutare pe 14 decembrie am avut operatia de rinoplastie + deviatie sept, am atasat si un video cu rezultatul ( 8 zile post-operator). Sunt super multumit de rezultat Domnul Dr Bortolini a facut o treaba exceptionalaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Il recomand cu incredere
Gabriela Ivan/Scarlat
Gabriela Ivan/Scarlat2 ani în urmă
Am făcut o operație de rinoplastie in luna Aprilie, cu rezultate minunate. Am avut alături un medic extrem de dedicat, care mi-a inspirat tot timpul multă încredere și care mi-a explicat pas cu pas ce urmează sa se întâmple. A fost o experienta pe care as repeta-o si pe care o recomand oricărei persoane care își dorește sa facă aceasta intervenție.
Guruianu irina
Guruianu irina2 ani în urmă
Multumesc din tot sufletul domnului Dr Alin Bortolini! Este un medic și un om minunat! Mi-a inspirat încredere inca de când i-am văzut profilul de Instagram, lucru ce mi-a fost confirmat la consult.
Am apelat la dansul pt o intervenție de mastopexie și implant și nu regret nicio secunda pt alegerea domnului Dr! Toată procedura a decurs perfect (am văzut și eu pe YouTube ) și țin sa va spun ca eram foarte speriata de ideea durerii postoperator. Nu știu ce magii face domnul Dr dar eu NU AM CUNOSCUT DUREREA! Astăzi am 7 zilele de la operație și ma simt capabilă sa îmi reiau activitățile , dar urmez sfaturile domnului Dr și încerc sa stau cât mai cuminte. Revenind la “dureri” , va spun sincer ca domnul Dr are mâini magice! Am simțit și inca mai simt o presiune perfect normala din cauza implanturilor și atât! Durerea nu a existat iar recuperarea mea este mai rapida decât m-as fi așteptat!
Îl recomand din suflet pe domnul Dr Alin Bortolini pt ca este un om minunat, un medic super bun și un adevărat profesionist! Mult succes pe mai departe domnule Dr și inca odată va multumesc !
Raluca Vladarean
Raluca Vladarean2 ani în urmă
L-am găsit pe Dl doctor dintr-o pura întâmplare. Căutam informații și am dat de pagina Be Perfect by Dr. Bortolini. După ce am studiat profilul dlui doctor, atat pe rețelele de socializare cât și pe YouTube unde totul este transparent și explicat in detaliu, am decis sa am încredere in dansul și sa ma las pe mâna lui, chiar dacă pana atunci nu auzisem deloc acest nume. Nici eu, nici vreo cunoștința de-a mea. Sunt sigura ca nu foarte multe persoane fac așa ceva, in ziua de astăzi. Însă el mi-a inspirat încredere și prin faptul ca nu am simțit ca este un doctor care își dorește doar sa mai pună mâna pe un pacient, ca pacientul este doar o “bucata de carne” pe care se grăbește sa o taie iar apoi îmi uita imediat și numele.
Când am discutat prima data telefonic cu dansul nu mi-a influențat absolut deloc, in niciun fel, decizia de a apela la serviciile dansului. Dimpotrivă! M-a încurajat sa ma operez numai și numai dacă sunt convinsă ca doresc sa ma las pe mâna lui. Totul a fost lăsat la latitudinea mea, iar singurele lucruri care au vorbit au fost experiența ca medic a dlui doctor si caldura sa ca om.
Am fost la primul consult și am căpătat și mai multă încredere in Dl doctor.
Este un om care înțelege sa ducă relația medic-pacient la un alt nivel, fiind pas-cu-pas lângă pacient la orice ora, cu orice informație și sa răspundă la orice întrebare ar avea pacientul, oricând de absurda sau ciudata ar fi ea 😅 pt ca, nu-i așa, noi femeile avem tot felul de gânduri 😅
Ma bucur enorm ca m-am lăsat pe mâna lui.
Este dincolo de a fi doar un bun profesionist.
Sper, și ii doresc din tot sufletul ca bunul sau renume sa crească cu fiecare pacient pe care îl face fericit.
Și încurajez, atat doamnele și domnișoarele cât și domnii, sa apeleze cu încredere la serviciile domnului doctor pentru ca nu vor fi dezamăgiți.
Eu rămân la dispoziția oricui dorește mai multe detalii legate de interacțiunea mea cu Dr. Alin Bortolini.
Zi frumoasa tuturor și let’s BePerfect! 😊
Sergiu Danciu
Sergiu Danciu2 ani în urmă
Am dat peste dl. doctor intamplator, pe youtube. Dupa 2 seri de vizionat interventiile pe care le efectueaza, m-am decis sa il contactez si sa ma programez pentru un consult si ulterior pentru o operatie de otoplastie. Astazi, la 3 sapt dupa interventie, pot sa spun ca sunt f multumit de serviciile dansului. Operatia a decurs f repede, iar eu nu am simtit absolut nimic… dupa operatie am avut de condus 350km si nu am avut niciun disconfort. Singurele dureri au fost in ziua 2 si 3, dar nu a fost nimic deosebit.Chiar am ras impreuna cu dl. doctor cand i-am spus ca m-am simtit in timpul operatiei ca la frizer. Pentru cei care doriti sa apelati la o operatie de genul acesta, va recomand cu caldura sa apelati la dansul pentru ca o sa faceti cea mai buna alegere, garantez!
In final, vreau sa ii multumesc d-lui doctor pt. ajutorul oferit!
Vera Maria
Vera Maria2 ani în urmă
Am făcut acum 3 săptămâni o lipoaspirație la gusa. Sunt foarte mulțumită de rezultat.
Mi a fost foarte frica de aceasta intervenție, dar domnul doctor a avut foarte multă răbdare cu mine. Îl recomand cu tot dragul și cu siguranța voi mai reveni la dansul.
Bogdan Croitoriu
Bogdan Croitoriu2 ani în urmă
Domnul doctorul este un profesionist și un om extraordinar, care vorbește cu multa răbdare și îți explică detaliat despre intervenție. Am fost operat de ginecomastie la domnul doctor și sunt foarte mulțumit, cei care aveți acest complex va recomand să luați legătura cu dumnealui.
Laurentiu dan Bejan
Laurentiu dan Bejan2 ani în urmă
(Ginecomastie) O problema foarte grava pentru mine, sincer poate pentru unii e ceva simplu, dar pe mine unul ma tinut deoparte de multe.
Ma terminat Psihic timp de 15 ani.
Teama si frica,poate si bani mau tinut deoparte sa nu fac aceasta operatie .
Dar dupa 15 ani am decis ca trebuie sa o fac, ca nu mai pot sta asa .
Am vorbit cu domnul doctor. Alin Borolini
Ma programat, Iar inainte de craciun cu vre-o 4 zile am facut analizele a doua zi operatia iar acum sunt foarte bine si bucuros ca sunt la fel de normal ca toti ceilalti .
Va multumesc foarte frumos pentru toata munca si efortul depus pentru mine 😀
Locații recomandate