/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri

Calea Griviței 218, București 010713, România

Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri
Clinica de chirurgie plastica
4.2
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F374+G9 București, România
+40 21 224 0947
arsuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Loredana Neciu
Loredana Neciu2 ani în urmă
Curatenie, iar personalul foarte amabil. Nu am luat contact cu mulți dintre ei, însă cele 2 Dr. rezidente, Smeu si Cîntacioiu, au fost profi si totodata drăguțe.
Monica Sandulescu
Monica Sandulescu2 ani în urmă
Tot respectul si aprecierea mea pentru aceasta echipa minunata. De la medic pana la infirmieri care ne-au acordat toate ingrijirile posibile, tratament hrana si curatenie. Va multumesc din tot sufletul pentru tot ajutorul acordat si sa ramaneti aceeasi echipa minunata in continuare. Felicitari personalului.
Tibrea Stefan
Tibrea Stefan2 ani în urmă
Dau 2 stele așa că sunt eu bun și că vreau să încurajez situația... In fine
Ajung la ora 14:30 la camera de gardă sunt întâmpinat de un domn la ușă spitalului care îmi spune că sunt a 2 a persoană și să aștept în curtea spitalului ( toate bune și frumoase 40° afară mă simt ca pe litoral) ...
Este ora 16:37 mă simt fiert in suc propriu și încă sunt a 2 a persoană... Mai stau 5 minute și plec daca nu mă bagă nimeni în seamă....
Concluzia: Daca nu ești tiriac NU te lovi că o să mori fiert la 40 ° + in curtea spitalului care este fondat din truda celor care plătesc taxe inutile...
Până acum absolveam facultatea de chirurgie și mă tratam singur.
Update! După alte 2 ore am renunțat și am plecat la privat! :/
Irina Mic
Irina Mic2 ani în urmă
Doctori extrem de buni in domeniu , adevărați profesioniști !
Echipa de suport : asistente, îngrijitoare extrem de empatice si cu o grija sporită fata de pacient indiferent de nivelul social
Curățenie, mai ceva ca intr-o clinica particulara
Totul foarte bine organizat!
Eu care nu ma vedeam vreodată sa trec pragul unui spital “ de stat” , am fost nevoită datorită urgentei medicale si am rămas extrem de placut surprinsă de ce am vazut si trăit acolo.

Mi- as dori sa nu pierdem astfel de doctori care fac niște operații extrem de dificile si pe gratis, in timp ce altii care habar nu au ce-i aia chirurgie si estetica își deschid cabinete si se imbogatesc din banii celor ce nu au auzit vreodată despre geniile din acest spital.
Mulțumiri dlui doc Stancioiu Andrei precum si celor 2 rezidenți Danut Mujdaba si Andreea Mite!
Claudia Jord
Claudia Jord2 ani în urmă
Viața te aduce în diverse stări uneori chiar foarte neplăcute. Acum sunt în situația de a putea aprecia munca unor oameni cu care interacționez. Am descoperit niște oameni minunați care te ajută să treci prin momente foarte grele, cu sufletul, comportându-se cu pacienții familiar de parcă îi cunosc de o viață.
Întreg colectivul medical de la Spitalul clinic de Urgență de Chirurgie Plastică și Reconstructivă și Arsuri Grivița București, este format din oameni minunați. Oameni între oameni.
Mulțumim pentru tot, întregului colectiv medical și domnului doctor Ivan Vatamanesku, pentru profesionalism.
Dorin vladareanu
Dorin vladareanu2 ani în urmă
Personal profesionist.
Timpi mari de asteptare sambata dar e mai mult la noroc.
Ce nu mi-a placut: pacientii sunt oarecum descurajati sa intre in spital daca nu e urgenta mare. Eu a trebuit sa astept afara 30 de minute inainte sa ma inregistreze si mi-am dat seama mai tarziu ca asta era strategie de descurajare a paznicului impreuna cu receptia.
Alt lucru negativ: nu e sapun la toalete! Mi se pare ceva incredibil in ziua de azi si in conditiinde pandemie.

Totusi las nota maxima pentru ca doctorul a fost foarte ok, m-a tratat corect, a raspuns la toate intrebarile mele si m-a sfatuit, ceea ce ma interesa cel mai mult. Mai ales ca am fost intai la Sanador unde nu m-au putut trata si am fost indrumat aici.
Ani Popescu
Ani Popescu2 ani în urmă
Grija maxima fata de pacient... Spital curat, conditii bune, igiena, personal de nota 20, medici, asistente infirmiere...m-am simtit rasfatata si in siguranta. Am suportat o interventie chirurgicala destul de complicata, care la un spital privat m-ar fi costat multi bani. Aici am fost operata gratis. Mii de multumiri d-nei dr. Meruta Andreea, un medic de top! Respect
Daniela Ciobotaru
Daniela Ciobotaru2 ani în urmă
Felicitări dl dr STĂNCIOIU ANDREI pentru profesionalism și vasta experienta. Îl cunosc de cca 20 ani, de fiecare data când a fost necesar a reușit sa ma trateze foarte bine. Consider ca avem mare noroc ca profesează în România asa un OM și PROFESIONIST ca dumnealui. BRAVO!
Locații recomandate