/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Care Zone

Bulevardul Banu Manta 31, București 011223, România

Care Zone
Clinica de chirurgie plastica
3.9
268 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34G+6W București, România
+40 754 338 757
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MELANIA DOMNEA
MELANIA DOMNEA2 ani în urmă
Mulțumim d.na dr.ca aveți grija de sănătatea noastră,dacă s.ar fi aplicat tratamentul pt covid indicat de dv cu ivermectina care se aplica și în alte tari și e eficient,cu siguranță nu.i pierdeam pe cei dragi . Informatiie primite de la dv despre vaccin trebuia sa vina din partea autorităților medicale sa știm la ce sa ne așteptăm, el fiind în faza experimentala.Tot ce ne transmiteți este f important ,sunteți un dr cu suflet care.si respecta jurământul dat.Multumim.
Eugen Luk
Eugen Luk2 ani în urmă
toată stima pentru pentru acesta femeie, si doctor Adina Alberts🌹❤️care e cam singura care spune realitatea despre această plandemie și serurile vieți!
Beatrice Popescu
Beatrice Popescu2 ani în urmă
Dr. Alberts are o atitudine neetica fata de urmaritorii paginii ei, care sper ca nu ii sunt si pacienti. In loc sa le propuna profilaxia, deci vaccinul, le sugereaza sa astepte pana vor exista tratamente ambulatorii cu antivirale. Dragi urmaritori, antiviralele sunt si ele, mare surpriza, tot EXPERIMENTALE si au fost utilizate doar in India (Favipiravir). Pe cand vaccinul a fost testat pe 3 miliarde de oameni. Tot fuss-ul pe care l-a facut de la inceperea pandemiei legat de Ivermectina (tot un tratament experimental intre timp demostrat a fi ineficient) si faptul ca alimenteaza diverse teorii ale conspiratiei - o descalifica ca medic. Are deja pe constiinta multi prostanaci, care nu stiu ca virusologia este o ramura total diferita de chirurgie estetica. Nu este autorizata sa emita opinii intr-un domeniu pe care nu l-a studiat.
VY Canis Majoris
VY Canis Majoris2 ani în urmă
Februarie 2021: Medicul Adina Alberts a cerut avizarea Ivermectinei în România, pentru care poate fi chiar semnată o petiție. Ea a explicat că în India acest medicament s-a folosit imediat ce a fost anunțat că acesta ar putea preveni și trata COVID-19. Un avantaj în acest sens a fost că indienii obișnuiesc să se trateze cu astfel de medicamente ieftine.
”Încercările Big Pharma de a restricționa medicamentele antimalarice nu au avut success, pentru că India este o zonă cu risc malaric, deci acestea erau necesare oricum, dar și pentru ca India este, de departe, cel mai mare producător de medicamente (substanțe active) din lume. În India Ivermectina se găsește «pe toate drumurile», și are multiple întrebuințări.
La fel și Albastrul de metilen și Hidroxiclorochina care sunt tot antimalarice… În farmaciile din India există capsule speciale anticovid, care conțin Doxiciclină, Ivermectină, Vitamina D3 și Zinc”, a scris doctorul Adina Alberts pe Facebook, îndemnând la semnarea petiției.

Mai 2021: Dezastrul Covid din India nu dă semne de ameliorare. Bilanțul deceselor zilnice este din nou aproape de 4.000

Nuf said
Maria Dulgheriu
Maria Dulgheriu3 ani în urmă
Sunt medic veterinar si sunt de acord cu toate opiniile doamnei Dr Adina Albert. Sunt opinii de bun simt! Este bine sa te informezi inainte de a lua cea mai buna decizie! Cum sa fi de acord cu un vaccin ca fiind sigur cand de fapt el este in testare clinica si abia acum se stabileste eficacitatea si siguranta lui. In cazul Ivermectinei noi medicii veterinari o folosim de foarte multa vreme cu rezultate deosebite! Ca si in cazul oamenilor acesta nu are reactii adverse asa cum spun unii si altii. Iar tratamentul recomandat de dinsa l- am aplicat pe mine cu rezultate super! Un medic care are curaj si este de nota 10!
Yoga Face
Yoga Face3 ani în urmă
Un doctor de inalt profesionalism si cu iubire pentru adevar si oameni. ASA AR FI NORMAL SA FIE TOTI MEDICII. din pacare unii mai au de invatat la acest capitol, le recomandam sa ia exemplu dnei Adina Alberts sau daca nu, sa nu se intrebe de ce oamenii isi pierd increderea in ei si in medicina. fELICITRI DNA DOCTOR pt curaj si integritate morala. Si noi are trebui sa luam exemplu chiar daca lucram in alte domenii. Va multumim si va sprijinim in demersurile dvs de ajuta sincer oamenii.
Daniel emilian daia
Daniel emilian daia3 ani în urmă
Unul dintre putinii doctori care incearca sa fie la curent cu ultimele studii clinice si cautarea unor solutii medicale pentru gestionarea perioadei pandemice. Desi exista o comunitate medicala activa in multe tari implicata in cautarea unor tratamente efective, la noi in Romania, cu putine exceptii, subiectul este aproape mort, doctorii fiind preocupati doar cu implementarea la litera a unui protocol recomandat care de multe ori este mai nociv decat virusul in sine. De laudat!
Mihai Luca
Mihai Luca3 ani în urmă
Este uimitor ca oamenii au mai multa incredere in politicieni si corporatii, unde cazurile de coruptie sunt numeroase, cunoscute si au primit in parte si condamnari, politicieni care se bazeaza pe experti pe care fie nu ii numesc (acesti experti sunt in genere invizibili pentru public), fie oameni mediocri in domeniul lor, si nu mai au incredere in profesia medicala, in oameni cu realizari si reputatie, cand pe deasupra si au in fata omul care le vorbeste. Pana la urma despre ce este vorba aici, de gandire critica si incredere justificata sau de obedienta fata de cei care detin painea si cutitul (in ciuda faptului ca au rolul dat de constitutia tarii de a servi populatia intr-un mod clar determinat pentru ei, nu de catre ei - pe care il incalca zilnic), sau de o nevoie de certitudine absoluta (lucru imposibil de altfel) care vine dintr-o stare de panica?

Un numar suficient de mare de specialisti au rezerve mari atat in privinta vaccinurilor cu ARN mesager cat si in privinta modului in care este gestionata pandemia. Printre ei se afla oameni de stiinta de renume care au publicat mult si sunt si foarte citati in alte lucrari stiintifice. Exista scrisori deschise semnate de multi medici care solicita dovezi ca in dezvoltarea vaccinurilor ARN au fost excluse pe baza experimentala scenarii de risc deja cunoscute, avand in vedere timpul scurt de dezvoltare a vaccinului. Aceste dovezi nu au fost primite, motiv pentru care scrisorile respective au si fost facute publice. Daca ar fi existat aceste dovezi, si daca ar fi existat integritatea care se prespune ca ar exista in comunitatea stiintifica, punerea lor la dispozitie ar fi fost cel mai firesc lucru.
Locații recomandate