/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Afrodite Clinique

Bulevardul Decebal nr 2, București 030965, România

Afrodite Clinique
Clinica de chirurgie plastica
3.9
94 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4GJ+Q8 București, România
+40 722 104 075
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–21
Sâmbătă: 12–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Corbeanu1 an în urmă
Parfene Elena1 an în urmă
Am incheiat contract si am platit avans pt blefaroplastie, ianuarie 2023. Ulterior am transmis mesaj/intrebare: cat timp (ore/zile) se ramane in clinica dupa interventia chirurgicala, in conditiile in care CONTRACTUL stipuleaza 1 zi internare?
In loc de raspuns la intrebarea privind DURATA ramanerii in clinica, dupa interventia chirurgicala, DUPA 5 ZILE, mi s-a raspuns: " AVETI RABDARE"!. Este o dovada clara a SFIDARII pacientului/client!!!
Sa-SFIDAM si noi, chiar daca "pierdem" banii achitati ca avans!!!
Cristina1 an în urmă
Dr.Shalom Kadosh nu se poate numi medic; nu sunt singura persoana care in urma unei interventii f simple m-am trezit suspecta de necroza pe zona in care el a intervenit; din pacate recenziile negative sunt sterse; NU recomand aceasta persoana Shalom Kadosh;
Adina Marioane
Adina Marioane2 ani în urmă
Doamnelor, cam așa arată buzele mele după 3, 4 ,5 respectiv 14 zile de la injectarea cu acid hialuronic Juvederm ultra 3 la Clínica Afrodite. Va las pe voi sa opinati rezultatul. Sunt plina de galmite care vor dispărea odată cu efectul acidului hialuronic. Am uitat sa menționez, am optat pentru Juvederm ultra3 tocmai sa nu am probleme din cauza acidului hialuronic de proasta calitate. Nu recomand doctor Shalom Kadosh. Intervenția a fost efectuată de către dumnealui.
Mada Bubu
Mada Bubu2 ani în urmă
Nu am decât cuvinte de lauda la adresa întregi echipe care a venit la Galați pe 9 Octobrie. Am mers pentru o procedura de mărire buze cu acid hialuronic. Am mai avut în trecut o experienta traumatizanta la o altă clinică și avea ceva emoții. Mă bucur că am ales să merg la Afrodite, toată lumea este foarte amabilă și s-au asigurat ca procedura este cât mai confortabila pentru mine, domnul doctor are o mână extraordinar de ușoară și rezultatul este peste așteptări, delicat, feminin și elegant. Aștept sa reveniți la Galați
Anca Anka
Anca Anka2 ani în urmă
Personal foarte amabil.Mii de multumiri doamnei doctor Galuta pentru rabdare si profesionalism ,intregii echipe de altfel.Clinica este o locatie superba.multumiri!!! Niculai anca
Andra Jasy
Andra Jasy2 ani în urmă
EXPERIENTA ORIBILA!!! Am fost la aceasta clinica pentru o interventie la pometi, am fost bruscata, jignita, si tratata cu cea mai mare lipsa de respect de o doamna doctor foarte grabita si suparata efectiv ca trebuie sa imi faca aceasta interventie cand ea era stressata din cauza altei operatii mai importante dupa mine, la san am aflat mai tarziu...asta dupa ce am asteptat acolo ora jumate! Consultatia a fost rapida in sala de asteptare, am fost batjocorita de fata cu alte cliente cum ca am marionette lines, si ca ar trebui sa le refac pe acelea nu pometii, mi s-a spus asta de vreo 3 ori pe un ton urat rastit...Eu insa am aceste linii de la bunica, este parte din fizionomia mea, mostenire genetica, lucru pe care l-am precizat insa doama doctor o tinea rastita cu parerea ei! In fine, am iesit din acea clinica in lacrimi.
Inca ceva, dorea sa-mi faca interventia "foarte repede ca ea nu are timp" cu CANULA! Am iesit repede de acolo cu un gust amar si oarecum usurata ca nu am intrat pe mana doctoritei horror!
Sincer, gandit-va de 3 ori inainte sa alegeti clinici cu anuite oferte si care nu va inspira incredere!
Pacat ca intro-o clinica care se ocupa de imbunatatirea look-ului respectiv psihicului, unde am trebui sa fim facute sa ne simtim mai bine in piela noastra, din contraaaaa suntem tratate neomeneste ca niste oite pe mana macelarilor, pe banda rulanta!

Cu toate ca managerul clinicii s-a scuzat cand am parasit clinica pentru comportamentul oribil al doctoritei, nu pot sa recomand aceasta clinica, cred ca este lipsa totala de profesionalism si respect pentru clienti sa retina un asa doctor acolo, nu-mi inspira incredere, ba din contra, frica...si sper sa fiu de ajutor altor femei ca sa nu aibe experiente neplacute! Sunt destule clinici, aveti mare grija pe mana cui va dati!!!!!!
Mihaela Gheorghe
Mihaela Gheorghe2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am fost in luna ianuarie pentru volumizarea buzelor si am primit cadou o sedinta de mezoterapie care mi-a redat luminozitatea tenului. Buzele mele arata minunat, medicul a reusit sa-mi corecteze cu succes asimetriile, fara costul suplimentare. Preturile sunt accesibile, iar serviciile foarte calitative. Personal foarte amabil, dar cel mai important, rezultat spectaculos.
Monica Ioana
Monica Ioana2 ani în urmă
Recomand. Servicii de calitate la preturi convenabile. Clinica are tot timpul promoții noi la toate procedurile, am achiziționat la ei un pachet de acid hialuronic și botox și sunt foarte mulțumită. Am fost la prima injectare și după 7 luni inca aveam acid hialuronic, iar efectele botoxului încă se vedeau puțin. Chiar m-am programat recent pentru o completare și am beneficiat și de un cadou. Atmosfera călduroasă la clinica, am așteptat puțin până să fiu văzută de medic, dar am fost în companie placuta cu fetele serviabile de la recepție. Personal f amabil și prietenos
Alexandra Iliescu
Alexandra Iliescu2 ani în urmă
Am avut 5 sedinte de epilare definitiva dupa care speram sa scada cantitatea de par macar cu 50%. Din pacate nu am observat modificari deci as crede ca n-a scazut nici macar cu 10%. Ma bucur doar ca nu am achitat mai multe sedinte la ei.
N-as reveni la ei si nici nu i-as recomanda.
Ileana Drăgan
Ileana Drăgan2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, sociabil si prietenos. Domnul doctor foarte priceput. Sunt foarte multumita. O sa revin cu drag!
Locații recomandate