/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

CISO Medical - Clinica Stomatologica Sector 3, Ortodontie & Implantologie

Bulevardul Burebista Nr 1 Bloc D15, Sc. 3, Piața Alba Iulia, București 031106, România

CISO Medical - Clinica Stomatologica Sector 3, Ortodontie & Implantologie
Clinica de chirurgie plastica
4.9
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FJ+F9 București, România
+40 721 208 884
cisomedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
STAN EDUARD VALENTIN
STAN EDUARD VALENTIN2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul clinica CISO Medical pentru implicarea si profesionalismul de care au dat dovada din prima clipa in care am pasit in incinta lor si pana astazi cand am terminat tratamentul fiului meu.
Este dificil sa mergi cu copilul la stomatolog pentru montarea unui aparat dentar permanent, ca sa nu mai spun de teama care am avut-o ca si mama . Orice parinte se gandeste la riscuri si la cat de capabili sunt medicii pe mana carora ne lasam copiii.
Pot spune doar atat "FELICITARI" sunteti de nota 10 si multumim pentru tot . Cand spun tot ma refer la toate clarificarile aduse de medicii de aici care mi-au raspuns cu drag de fiecare data, dar si la rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada.
Va multumim!
Iuliana Claudia Ilie
Iuliana Claudia Ilie2 ani în urmă
Servicii medicale de inalta calitate ,personal foarte bine instruit , conditii de igiena maxima , aparatura ultra moderna .Baietelul meu in varsta de 13 ani poarta aparat dentar de aproximativ 2 ani , nu are absolut nici o teama atunci cand trebuie sa trecem pragul cabinetului in fiecare luna , domnul doctor este extraordinar ,copilul il indrageste si are foare mare incredere in dumnealui !
Adina badea
Adina badea2 ani în urmă
O experienta placuta si utila pentru idntisorii fetei mele. Poarta aparat dentar asa ca trebuie facuta des opertaiunea. Noi am uitat dar dl doctor s, a tinut de noi. S, a vazut different din prima secunda. Ideea este ca nu a ramas cu sensibilitate dentara dupa. Multumesc multt!
Cristina Secareanu
Cristina Secareanu2 ani în urmă
Am avut si am in continuare o experienta foarte placuta si profi, dintii mei sunt exact asa cum trebuie datorita medicilor si abia astept sa continui drumul cu ei pentru dantura ca la carte!
Eduard Moc
Eduard Moc2 ani în urmă
Servicii impecabile, personal amabil și priceput. Eu am avut aparat timp de 14 luni, iar doctorii au avut grija sa meargă totul cum trebuie. Recomand!
Elisa Pop-Began
Elisa Pop-Began2 ani în urmă
Adevărați profesioniști .
Este a doua oară când trebuie sa port aparat dentar pentru ca prima data ( la o alta clinica) nu mi s-au explicat condițiile de contenție ulterioare, asadar ocluzia a recidivat .
Nu regret nici o clipa alegerea medicului ortodont și a tipului de aparat dentar , tratamentul este fără durere , intr un an de zile se vad reale îmbunătățiri , și fiecare vizita este mereu o veste buna .
Multumesc și medicului stomatolog care se va ocupa ulterior de estetica mea dentara , și nu in ultimul rând fetelor din Recepție , sunt extrem de drăguțe și mereu când a fost vorba de o reprogramare sau de o vizita urgenta au făcut imposibilul și mi-au găsit loc ,precum și de doamnele asistente
O clinica și o echipa de nota 10!
Anda Demirian
Anda Demirian2 ani în urmă
Recomand cu încredere clinica Ciso Medical și le mulțumesc tare mult domnilor doctori Licsandroiu Bogdan și Cristi Flori pentru profesionalism și delicatețe. Lucrările dentare arata perfect.
Andrei gradea
Andrei gradea2 ani în urmă
Bună ziua. Anul acesta am început intervențiile stomatologice în cadrul clinicii CISO Medical, intervenții complexe de reabilitare orala completa cu numeroase intervenții chirurgicale, tratamente de canal, obturații, sinus lifting etc acestea fiind realizate într-un timp foarte scurt. Pot spune ca sunt incantat de modul de lucru al specialiștilor CISO. Toată echipa CISO Medical s-a implicat în toate intervențiile pe care le-am făcut și spre surprinderea mea nu am simțit durere deloc iar ulterior intervențiilor chirurgicale nu am avut infecții sau dureri(urmând sfatul domnului doctor și tratamentul prescris). Felicitări echipei pentru profesionalism și înțelegere și răbdarea pe care o au cu fiecare pacient în parte. 😁🥳🥳🥳
Locații recomandate