/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Uptown Esthetics

Strada Daniel Danielopolu nr. 36, București 014134, România

Uptown Esthetics
Clinica de chirurgie plastica
5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PR+7J București, România
+40 726 233 377
uptownesthetics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Bordea
Ramona Bordea2 ani în urmă
A.M, COCO R- Nu am cum sa va spun nici d-na, nici d-nul pentru ca din motive doar de d-voastra cunoscute nu va identificati cu un nume/prenume cum ar fi onest ceea ce denota lipsa totala de sinceritate a textului scris de d-voastra,
Sunt o clienta veche a acestei clinicii cat si a d-nei doctor si cred ca d-voastra fie ati gresit locatia, fie aveti ceva personal cu clinica UPTOWN, respectiv cu dna doctor Ioana Dragoicea.
Incepand de la usa principala de acces in clinica unde aveti un pres de dezinfectare a talpilor de la incaltari si pana cand se intra intr-unul din cabinetele de tratament sunt luate toate masurile de siguranta: temperatura, dezinfectare maini, aparat de izolat incaltarile,masca obligatorie in permanenta atat a personalului cat si a clientului.
POZELE POSTATE DE D-VOASTRA NU SUNT FACUTE IN CLINICA FAPT CARE SE OBSERVA SI DIN IMPREJURIMILE CARE NU APARTIN CLINICII.
In alta ordine de idei, d-na doctor este imbracata mereu in clinica in costum medical, ceea ce denota din nou rea -vointa dumneavoastra fata de acest doctor minunat. Nu aveati cum sa o vedeti in " lucruri tipatoare de firma din cap pana picioare". Cat tine de experienta d-nei doctor cred ca ar fi mai bine sa va informati corect si sper sa va retrageti vorbele jignitoare adresate unui specialist in domeniu d-na/d-nul COCO R.
Atat am avut momentan sa va transmit pentru ca mai multe nici nu merita niste oameni de joasa speta ca si d-voastra.
Lou Lou
Lou Lou2 ani în urmă
Am calcat de cel putin 7 ori pragul clinicii Uptown Esthetics, la intervale de timp diferite si de fiecare data am gasit o curatenie impecabila si multa OMENIE. Dna doctor Ioana Dragoicea are doua calitati rare in zilele noastre: empatia si grija autentica pentru pacient. Acel 'genuine care' care face diferenta intre un doctor care chiar iti vrea binele si unul care nu face altceva decat sa-ti ia banii si sa execute ce-i ceri. Cautam de multa vreme pe cineva in mainile caruia sa ma incredintez pentru interventii estetice non-invazive (care nu sunt intotdeauna inofensive), iar dna doctor Dragoicea mi-a castigat toata increderea dupa prima consultatie. Pentru ca e foarte prezenta in conversatie, intelege exact ce iti doresti si iti prezinta intotdeauna un set de argumente pro si contra, astfel incat, in momentul in care iei decizia, stii sigur ca ai ales ce e mai bine pentru tine. Un lucru esential, dupa parerea mea, in demersul oricarei interventii estetice, fie ea si non-invazive. Relatia estetician-pacient trebuie sa fie, pana la urma, o relatie de incredere. Incredere totala simt de fiecare data cand interactionez cu dna doctor Dragoicea. Am ales de-a lungul timpului mai multe servicii estetice pe care dansa le-a considerat potrivite mie si toate s-au desfasurat fara cusur. Cat despre curatenie... clinica Uptown e un loc in care poti linge de pe jos. Mobilier modern in culori alb-nude, flori proaspete mereu in vaza, cel mai calitativ espressor Nespresso, sistem automat de protectie pantofi, spatiu la discretie in sala de asteptare... Se poate lesne observa din orice unghi privesti ca dna doctor nu face rabat la calitate. Am hotarat sa las aceasta recenzie tocmai fiindca mi s-a parut strigator la cer sa vad aici review-uri cu gandaci si tevi vechi din 1900 toamna. Spatiul dnei doctor este unul modern, nu are nici o legatura cu tevile si decorul din acele poze. Autoarea review-ului respectiv probabil a gresit postarea sau a confundat locatia. E pacat ca algoritmul Google nu permite stergerea mesajelor de tip eroare. S-a creat o mare eroare de pe urma careia sper ca dna doctor Dragoicea sa nu aiba de suferit. Ar fi nedrept. Pot spune cu mana pe inima ca e un doctor minunat.
Ana Marria
Ana Marria2 ani în urmă
Mi se pare incredibil ca sunt oameni cu atat de mult timp liber incat ajung sa inventeze, ba chiar sa posteze o recenzie publica, incercand defaimarea unei clinici prin poze luate de pe internet. Cu ce ati facut, doamna, acele poze atat de profi si focusate? Ati fost cu aparatul foto in cabinet?Sau nu cumva ati cautat bine niste poze pe google? Sa mai spunem ca nu corespund cu imaginea reala a clinicii? Sunteti un om slab in spatele unui cont fara nume si fara poza. Cred ca asta spune tot. FALS!
As recomanda-o pe dna. doctor oriunde si oricui, iar cat despre locatie, totul impecabil. De la intrarea in clinica, pana la scaunul din cabinet. Cine a intrat cu adevarat, stie foarte bine standardele clinicii si profesionalismul doamnei dr. Ioana Dragoicea.
Va anunt ca puteti raspunde in fata legii pentru calomnie, posibil ca dupa aceea sa nu va mai distreze atat de mult mintitul pe internet. O zi buna :)
Mari G
Mari G2 ani în urmă
Sunt clienta dni Dr de cativa ani inaintea deschiderii acestei clinici, inclusiv in noua locatie!
Dr Ioana, este profesionista, prietenoasa ceea ce ofera extra confort, intotdeauna deschisa sa asculte preferintele clientului dar in acelasi timp si pt a sfatuii ceea ce I se potriveste fiecarui individ in parte "costumised treatment for each one of us" nu tipar cum fac majoritatea de a pune in practica teoria scrisa/invatata. Toti avem trasaturi diferite, dansa area abilitatea te a directiona fiecare client/tratament in parte pt un rezultat bun.
Clinica este spotless, iar preturile sunt pt cine vrea calitate nu cantitate.
Deasemenea, viata privata nu are legatura cu viata profesionala...pe scurt toti tanjesc la niste haine frumoase si o viata cu stil!!! "Related to the 1*review "

Felicitari dni Dr Ioana and thanks for keeping me young!!
Laura Bogaciu
Laura Bogaciu2 ani în urmă
Dr. Drăgoicea Ioana şi cabinetul Uptown Esthetics mi-au fost recomandate de prieteni foarte apropiaţi şi nu am avut nici un fel de rezerve pentru a investiga si trata nişte probleme de piele cu care mă confruntam de aproximativ trei ani şi la care nu le găsisem remediul.
Primele lucruri care m-au impresionat extrem de plăcut au fost curaţenia şi măsurile de igienizare ale cabinetului care iniţial par exagerate dar care au o motivaţie logică în final, conform celor spuse de dr. Drăgoicea : “Pacienţii trebuie securizaţi deoarece ei vin să-şi trateze propriile probleme, nu să ia vreun microb”. Timp de trei luni am urmat tratamentul la cabinet şi mă întrebam - ca şi gospodină - cum poţi să menţii un aşa nivel de curăţenie în situaţia în care tot timpul e plin de pacienţi. Sunt invidioasă!:)
Un alt lucru de care am fost impresionată este profesionalismul doctoriţei Drăgoicea. In urma unui set complet de analize, în sfârşit, după trei ani de chin, aveam un diagnostic cert pe baza căruia mi s-a stabilit şi aplicat un tratament care pentru mine reprezenta o noutate. Spun noutate pentru că pe parcursul celor trei ani mi s-au recomandat mai multe tratamente care nu au avut efect.
In final, prin rezolvarea problemelor de sănătate, dr. Dragoicea m-a ajutat să depăşesc stările de stres şi anxietate datorate bolii şi să redevin un om normal şi cu încredere de sine aşa cum eram înainte.
Dr. Dragoicea, aveţi mâini de aur, mulţumesc pentru tot, mă voi ruga pentru sănătatea dumneavoastră !!!
Madalina Livia
Madalina Livia2 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei dr. Ioana Dragoicea de peste 5 ani de zile. O cunosc inainte de infiintarea clinicii Uptown Esthetics si am apelat la ea pentru diverse proceduri estetice care au avut un rezultat remarcabil. Doamna dr. este o profesionista desavarsita, care a lucrat multi ani la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu operatii dificile, unele chiar salvatoare de viata (pacienti adusi din Colective). Acuzatiile aduse doamnei doctor si clinicii pe care o detine sunt false, fara nicio baza, pozele sunt luate de oriunde de pe internet si au probabil in spate o singura persoana care urmareste in mod expres sa atenteze la imaginea doamnei dr. si la cea a clincii Uptown. Daca ar fi existat in realitate, la controalele care se fac acum, mai ales in aceasta perioada, ar fi fost demult depistate nereguli de igiena! Iar acuzatiile privind “infectii” si “cicatrici”, poate doar imaginare, venite de la conturile FAKE ale asa ziselor “doamne”, create special pentru “Recenzii”. Oricum, pentru oricine ar fi in spate, ar trebui sa stie ca o reputatie ca a doamnei dr. Ioana Dragoicea nu cade din cauza unor comentarii FALSE.
Omar Carmen
Omar Carmen2 ani în urmă
Vreau sa va impartasesc ceva despre aceasta minunata clinica unde inca de la intrare sunt implementate cele mai riguroase norme sanitare de preventie, personalul acestei clinici este minunat, precizez ca am facut si fac in continuare mai multe proceduri in aceasta clinica iar doamna dr Ioana Dragoicea este un profesionist desavarsit, si un om minunat, m a ajutat sa trec chiar si peste fobia mea de ace cu rabdare si mult tact care vin din experienta acumulata in ani de munca, nu pot avea decat cuvinte de lauda vis a vis de tot ce am vazut si experimentat ca si proceduri in aceasta clinica. Va recomand cu multa responsabilitate aceasta clinica si in special pe doamna doctor Ioana Dragoicea.
Ana coman
Ana coman2 ani în urmă
Sunt pacienta dr. Ioana Dragoicea de multi ani si vreau sa impartasesc experientele minunate pe care le-am avut de fiecare data in clinica acesteia, o clinica amenajata cu mult bun gust, cu aparatura de ultima generatie, care respecta cele mai severe norme de igiena.
Dr Ioana Dragoicea, un profesionist desavarsit, un medic dedicat 100% pacientilor sai, m-a sfatuit cu multa caldura si rabdare si m-a ajutat sa aleg de fiecare data tratamentele cele mai potrivite. Rezultatele au fost intotdeauna peste asteptarile mele.
Am ales si cateva interventii chirurgicale de care sunt extrem de multumita si pentru care ii voi fi mereu recunoscatoare.
Nu as vrea sa dau prea multa atentie acelor “personaje” frustrate si nefericite, care au incercat defaimarea dr Dragoicea, dar nici nu le pot ignora. Ar fi nedrept. Stim cu totii ca pozele nu sunt poze facute in clinica!!!! Dominate de invidie au mintit cu nerusinare in tot ceea ce au scris (sper ca vor raspunde in fata legii)
Locații recomandate