/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Mirrors Beauty Med CMI Dr Cristina Bejan

Strada Amman 36, București 010779, România

Mirrors Beauty Med CMI Dr Cristina Bejan
Clinica de chirurgie plastica
4.5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F442+H3 București, România
+40 734 032 408
medicinaestetica-corporala-faciala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A R
A R2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta clinica, revin cu drag ori de câte ori am posibilitatea. Doamna Doctor Beian și Andreea mi-au redat încrederea in mine după o lupta îndelungată cu acneea. Va mulțumesc din suflet!
Mihai Dumi
Mihai Dumi2 ani în urmă
Prețuri exagerate pentru o clinica no-name! Nu recomand!🤮
Partenie Diana
Partenie Diana2 ani în urmă
Experienta la salon a fost foarte placuta si relaxanta. Doamna doctor mi-a facut buze superbe si de fiecare data revin cu incredere. Recomand 100%
Delia Filipovski
Delia Filipovski2 ani în urmă
Am făcut o programare pentru un tratament facial in data de 12 Aprilie pentru 16 Iunie întrucât nu mai erau locuri libere pentru Aprilie și doar câteva in Mai. M-am prezentat astăzi si mi s-a comunicat de către doamna din Recepție ca persoana care se ocupa de Cosmetica nu este. Ulterior vorbind cu doamna cu care făcusem si programarea si care urma sa facă tratamentul, am fost informata ca nu se simte bine (ceea ce se poate întâmpla oricui si este de înțeles), însă ca a uitat sa ma anunțe. Problema cea mai mare nu este ca s-a omis a ma anunța, problema este atitudinea doamnei din Recepție care in momentul in care i-am spus (pe un ton calm si politicos) ca este pentru prima oară când mi se întâmpla așa ceva, a ridicat imediat tonul, fiind enervată de toată situația, motivand ca “așa se întâmpla când muncești, se fac greșeli” si întrebându-ma dacă eu nu am greșit niciodată. Cu toată sinceritatea, greselile mele nu făceau subiectul discuției si nici faptul ca atunci când muncești, le faci. Toți muncim, doamna, însă știm sa ne asumam acest lucru si ne cerem scuze atunci când omitem ceva. Nu am întâlnit personal de Recepție care sa aibă asemenea atitudine complet lipsită de profesionalism si care sa aibă tonul doamnei de la Mirrors.
CATALIN BADITA
CATALIN BADITA2 ani în urmă
Dau aceasta recenzie în locul sotiei:
A avut o experienta plăcută, de la întrare a fost întâmpinată cu căldură, dupa doamna doctor Bejan a ținut cont de tot ce si-a dorit soția mea. Curățenie maxima.

La ieșire, la recepție a făcut o alta programare pentru viitor și i s-a explicat tot.

Preturi excelente.

Recomandam.
Mirela Ambarus
Mirela Ambarus2 ani în urmă
Mi-am făcut un tratament facial și sunt foarte mulțumită.
Am sa apelez cu cea mai mare încredere
Un salon cu un personal profesionist.
Va mulțumesc!❤
Amanda
Amanda2 ani în urmă
Igiena din aceasta clinica lasă de dorit,te pune să-ți pui botoși de unica folosință,dar mirosul de bețișoare parfumate (care toată lumea știe că sunt cancerigene) te lovește de la ușă,in condițiile in care într-o clinică medicală nu trebuie sa miroasa a ceva, decât a curat. Nimeni nu poartă mască,poate doar asistentele pe ici pe colo, se lucreaza fără mănuși chirurgicale,de la o clienta la alta, fără dezinfectarea mâinilor,este total anormal. Aveți grijă la detalii că vă duceți pentru ceva și plecați cu cine știe ce infecții acasă neștiind de unde a-ți luat.
Olivia S
Olivia S2 ani în urmă
Imi place foarte mult doamna doctor Bejan; profesionalism maxim, in plus Foarte mult bun simt cand vine vb de preturi, iar Curiculumul doamnei dr Bejan este unul de top in materie de competenta, experienta si profesionalism
Va multumim, doamna doctor
Locații recomandate