/Bucuresti/Centru comercial

Drumul Taberelor

Brașov Street 25, București 061449, România

Drumul Taberelor
Centru comercial
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28P+Q9 București, România
+40 371 396 133
drumultaberelor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Liviu Vasile
Liviu Vasile2 ani în urmă
Extrem de aglomerata parcarea. Cu mare greutate gasesti un loc liber la etajul 1 si asta pentru ca o mare parte din parcare a fost transformata in spalatorie, o alta bucata rezervata pentru comenzi online, foarte multe locuri pentru persoane cu dizabilitati , iar soferii de rand se cearta efectiv pe locurile ramase disponibile. In magazin totul ok
Dragomir virginia
Dragomir virginia2 ani în urmă
Problemele sunt la supermarket A.... Reduceri ok...curat..legume,fructe proaspete,dar preturile și reducerile la unele produse nu se regăsesc la casa de marcat.Se pierde timpul cu verificarea prețurilor ... tevatură mare😁
G
G2 ani în urmă
Parcare mica, insuficienta. Spălătoria auto ocupa aproape jumătate din locurile de parcare, de la etaj(spațiul in sine si a locurilor rezervate de angajati pt posibilii viitorilor clienti😤.
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Magazin tip hypermarket cu multe branduri si multe categorii. Ai de unde alege. Preturile sunt bune. Nu prea ma obisnuiesc cu produsele la ei pt ca mi se par asezate ciudat, probabil sunt invatat de la ceilalti competitori ai lor.
Ma mai deranjeaza si amestecul produselor din categorii diferite. Untul cu margarina sau smantana cu produse din uleiuri vegetale si tot asa. Asta se intalneste cam pe la toti oricum asa ca n-am pretentii desi unii dintre ei au inceput sa le separe si sa le marcheze corespunzator.
Personalul e ok
Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu2 ani în urmă
Drumul Taberelor este un concept care mi-a plăcut din prima zi. De cand a fost construit m-am bucurat ca acel teren gol este folosit si acum a devenit unul din cele mai frecventate locuri din cartier. Pe langa multe magazine, printre care cel mai important Auchanul, la parter exista si o zona de food court dar si o zona de lucru dotata cu mese si prize. Din pacate in perioada aceasta din cauza pandemiei zonele acestea sunt limitate dar dupa terminarea pandemiei, Drumul Taberelor este un loc foarte fain de lucru
Dana Anghel
Dana Anghel2 ani în urmă
Am fost sa cumpăr un tocător electric din incinta hipermarketului Auchan,Drumul Taberelor.Nu am găsit un obiect mulțumitor, dar am cumpărat un televizor Schneider. Lucrătoare comerciala de la raionul respectiv era foarte nervoasa.O cheamă ALEXANDRA.A tipat la noi și cand s-a uitat după produs a bruscat un televizor care era în ambalaj. Apoi seria de țipete a continuat:ca ea s-a ridicat de la masa cu dumicatul în gat,ca trebuie sa coboare în depozit,ca i s-a întâmplat ca un cumpărător sa ii ceara o marfa și nu a așteptat sa o aducă și astfel de lucruri.Noi am găsit-o pe raion,cu un alt cumpărător, nu am deranjat-o cu nimic decât ca am cerut sa cumparam televizor.
Tin sa ii mulțumesc doamnei lucrător comercial de la papetărie care a stiu sa gestioneze în mod corespunzător acest mic conflict spontan.
Acțiunea s-a întâmplat azi 19.02.2022 in jurul ore 10 dimineața
Marian L
Marian L2 ani în urmă
De cand cu noile conditii de acces,au creat o intreaga aiureala xu verificarea certificatului.Astazi,spre exemplu,ca sa fac o cumparatura din supermarket si ca sa ies cu produsele achizitionate,am fost verificat de 3 ori la certificat.
Sper ca o minte iluminata din Auchan sa remedieze fluxul.
Mihaela Vasiliu
Mihaela Vasiliu2 ani în urmă
O varietate de locații pentru gusturi culinare mai ales.La preturi obișnuite, cofetăria mai scumpa, dar cu produse de calitate.Se prestează pt.tineret dar nu numai.
Locații recomandate