/Bucuresti/Centru comercial

Sun Plaza

Calea Văcărești 391, București 040055, România

Sun Plaza
Centru comercial
4.4
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94WF+33 București, România
+40 720 200 582
sun-plaza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Carmen Anita
Carmen Anita2 ani în urmă
Ordinea si curatenia este semi intretinuta, la toalete gasesti intotdeuna ceva sa te uimeasca. Sunt anumite magazine care nu au ce cauta intr-un mall, ci mai degraba intr-un complex de marfuri aduse din china. Pe vremea pandemiei, unde legea spune clar ca au acces doar persoanele vaccinate, domnii de la paza verifica certificatele verzi doar la mișto. Iar in interiorul mallului nu ranforseaza nimeni regula purtarii mastii.
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Un mall destul de ok desi e mai degraba o galerie comerciala dupa parerea mea. Contine hypermarketul Cora cu specificul sau dar si o buna parte din magazinele celebre sa le zicem precum Zara sau Hervis Sport etc
Evident court food si o terasa foarte frumoasa unde poti face si plaja. Asta este ceva unic si chiar mi-a placut foarte mult.
Monica Dumitrache
Monica Dumitrache2 ani în urmă
Un mall potrivit amplasat in sectorul 4 al capitalei. Are magazine uzuale unui mall, atat alimentare, cât si nealimentare. Preturile produselor nu difera de cele din alte malluri similare.
Merita vizitat, daca treci prin sudul Bucurestiului!
Anisoara Anghel
Anisoara Anghel2 ani în urmă
O locație excelentă pentru cumpărături,respectarea regulilor sanitare se aplică fără probleme.Produse pe toate gusturile.Recomand cu încredere cumpărături și servirea mesei!!
Florin Safta
Florin Safta2 ani în urmă
Cu de toate pentru toți. Control strict Covid. Ce bine ar fi fost dacă Statul ar fi cerut și impus reguli la fel de stricte și în batjocoreala numită liberalizarea prețurilor la energie. Ce bine ar fi fost dacă Guvernul ar fi repetat impetuozitatea contra nevaccinaților sănătoși și ar fi pus un căluș lăcomiei declanșate de teoria ideologică a ceea ce trăim în acest imprevizibil capitalism sălbatic și nu ar fi lăsat la cheremul "înstrăinaților" resursele necesare existenței societății românești. Cât de înțeles să fie coincidenta ca liberalizarea pieței de energie să atragă, de la sine, o criză energetică?
Alex chivaran
Alex chivaran2 ani în urmă
In acest Mall gasesti cam tot ce poti gasi intr un Mall. Nu stiu daca lipseste ceva, sau un brand. Un minus foarte mare pe care l am remarcat.. si acest lucru in gasesc mai in toate Mal.urile(mai sunt si exceptii) sunt indicatoarele.
Cred ca ar trebui sa aiba punct de infomare. Sa gasesti un puct sau 2 unde sa cauti sa vezi daca gasesti ce cauti si unde? Daca exista asa ceva, inseamna ca nu sunt la indemana vizitatorilor.
Asadar... Domnilor... Va recomand sa tineti cont de indicatoare/punct de informare. Succes!
R aluca
R aluca2 ani în urmă
E ok ca mall, dar efectiv zero indicatii despre unde gasesc magazine. In mega mall si titan mai gasesti o harta ceva...aici nimic. Ajungi la info clienti, nimeni acolo si un numar afisat :)) macar mi s a raspuns la telefon, asta apreciez. Dar o harta sincer n ar strica. Nu trebuie sa fie interactiva sau digitala. Sa nu mai zic ca aplicatia de care zic ei nu exista pe appstore , cea de infoclienti
Marinela Florea Petrea
Marinela Florea Petrea2 ani în urmă
De câte ori revin în București la copii în zona Berceni am cea mai mare plăcere să merg prin magazine mai ales ca de 2 ani de zile am găsit acest frumos magazin de bijuterii ceasuri etc.și acum am avut ocazia sa cumpăr mărișoare ptr nurori mele mai ales ca le văd fffff rar și nepoțica. Dar am lucratașat și eu mulți ani în comerț în București dar aveți un mag.super frumos aranjat cu fete fffff frumoase și cu mult respect mai ales este pe tura care m am nimerit 2 fete super drăguțe pe una dintre ele am mai vazuto decâteori am mai fost după ecuson erau Alina și Andreea.Mulțumim ptr tot ce faceți ptr noi clienti.Este o vorbă în comerț clientul nostru stăpânul nostru. Succes.
Locații recomandate