/Bucuresti/Centru comercial

Porta Doors

Strada Valea Cascadelor 12, București 061515, România

Porta Doors
Centru comercial
2.6
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2J3+FF București, România
+40 735 537 777
magazinulcaseitale.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Mirela Corina Tirlea
Mirela Corina Tirlea2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!! Serviciile lasa de dorit. Cei de la magazin promit ca vin la masuratori pentru a se asigura ca sunt facute ok, dar nu vin pentru ca " sunt foarte ocupati si au uitat. E vina noastra ca nu i-am sunat sa le amintim" . Intarzie foarte mult livrarea si montajul. Tocurile sunt din OSB si carton presat si nu se imbina perfect iar ca solutie ascund spatiile ramase cu silicon . 2 dintre usi sunt zgariate din fabrica sau montaj, montatorul a rupt un strat din tocul uneia dintre usi si nu i-a mai facut imbinarile cu suruburile din fabrica pe motiv ca " masuratorile nu au fost exacte".
Per total, indata ce primesc contravaloarea produselor totul e din vina cumparatorului iar pe ei nu ii mai intereseaza. Usile doar ce au fost montate, ramane de vazut in timp cat sunt de calitative. NU RECOMAND!!!!!
Radu Rdc
Radu Rdc2 ani în urmă
Usile sunt ok, par calitative pana acum, dar echipa care le monteaza bineinteles CONTRA COST, niste moace obosite, fara chef de munca, care iti spun cu subtilitate ca daca nu le dai bani in plus nu le vor monta bine. Nu va recomand sa le montati cu firma cu care colaboreaza sub nicio forma! Comportament romanesc 100%.
Bianca B
Bianca B2 ani în urmă
Vlad Alexandru
Vlad Alexandru2 ani în urmă
Cel mai prost magazin! Vanzatorul m-a incurcat cu absolut tot ( au venit produsele mult mai tarziu si mi-a cerut mai multi bani, vinde plinta la metru liniar ,nu la bucata ca peste tot). NU RECOMAND!!!
Constantin cristian
Constantin cristian3 ani în urmă
Piese lipsa + gresite la comanda, timp pierdut aiurea
Usi frumoase
Georgiana adar
Georgiana adar4 ani în urmă
Un complex ,in care clientul primește idei,consultanta si produse de calitate !totul in slujba clientului!Gresie si faianță, parchet si usi Porta Doors,invado, RUSIA,de interior sai exterior!
Oferte in anumite conditii de montaj autorizat !
Personal cald si amabil!🙂
Marian Iordan
Marian Iordan4 ani în urmă
Oniceag George
Oniceag George2 ani în urmă
Foarte multumit de servicii. ( comandat 6 usi )
- Am apreciat faptul ca au fost dispusi sa tina usile in depozit aproximativ 5 luni pana cand dezvoltatorul ne-a terminat finisajele.
- usile sunt de calitate
- montajul jos palaria ! Desi a venit o singura persoana la montaj, toate usile au fost reglate perfect, cu exceptia usii de la un dormitor unde peretele era mult prea stramb sa permita acest lucru.
- la montaj domnul a avut mare grija sa nu agate sau sa zgarie peretii proaspat varuiti
Locații recomandate