/Bucuresti/Centru comercial

Centru comercial în Bucuresti

Centrele comerciale sunt din ce în ce mai numeroase! Sunt cele mai frumoase locuri, unde lumea vine să se distreze, să se plimbe sau să se relaxeze.

Vizitarea unui centru comercial este avantajoasă din mai multe puncte de vedere. Mai multe magazine, de tot felul, de la haine, la electrocasnice, la cărți sau decorațiuni sunt aflate într-un singur loc. Poți găsi totul aici, poți petrece o zi întreagă, poți mânca, merge la cinema sau să te joci unele jocuri.

Un centru comercial este și un loc excelent unde poți petrece cel mai frumos timp alături de prieteni sau familie în jurul unei cafele, a unui suc sau al celor mai savuroase preparate.

Nu mai trebuie deci să traversezi tot orașul pentru a merge de la un magazin la altul, de la o adresă la alta.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.