/Bucuresti/Centru comercial

București Mall

Calea Vitan 55-59, București 031282, România

București Mall
Centru comercial
4.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CG+2F București, România
+40 21 327 6700
bucurestimall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Sergiu Hodens
Sergiu Hodens2 ani în urmă
Magazine pentru toate buzunarele. Loc de joacă inclusiv pentru copiii mici. Deși parcarea este foarte mare ( exterior), tot timpul este foarte aglomerat, mai ales după-amiaza sau seara. Abia găsești un loc inclusiv în zonele marginale. Parcarea interioara are un regim de înălțime redus (1,70 m), deci e de înțeles că nu toată lumea poate parca acolo. Dar cei care au această posibilitate, oare de ce nu profită?🤔
Iliescu Andrei
Iliescu Andrei2 ani în urmă
Un mall foarte prost, aglomerat si angajatii, in special oamenii de paza foarte prost pregatiti si dau dovada de un comportament desirabil si foarte nesimtit.
Un mic sfat daca doriti parcati masina si depasiti limita de timp de doua ore gratis, platiti inauntru deoarece daca ati uitat, iar la iesire introduceti tichetul in aparat acesta il va bloca si va trebui sa platiti 50RON pentru unul nou. Am intrebat oamenii de paza in legatura cu asta, daca se poate rezolva cumva si am primit raspunsul: "Pl mea frate trebuia sa stii lucru asta, acum trebuie sa platesti". Nu banii pierduti m-au afectat, ci comportamentul angajatilor in special.
In concluzie o experienta foarte proasta, nu voi mai vizita acest loc in viitor.

P.S.: Nu stiu cat va influența aceasta recenzie, sper sa ca am ajutat macar pe cineva.
Rares chis
Rares chis2 ani în urmă
Cunoscutul mall "Vitan" cu multe magazine aparținând brandurilor cele mai cunoscute la momentul de față. Parcare mare, încăpătoare, primele două ore fiind gratuite. De asemenea, poți merge la un film la una din sălile de cinema aflate în interiorul magazinului. Lângă zona de food (destul de mare și aceasta și cu restaurante foarte populare), s-a deschis un centru de vaccinare. Consider că este un lucru foarte bun. Cu mențiunea că la acest centru de vaccinare se găsește, cel puțin așa era în data de 05.12.2021, doar vaccinul Pfizer. Se recomandă pentru o seară când nu ai ce face, nu vrei să te plictisești și dorești să cheltuiești niște bănuți.
Marius iordache
Marius iordache2 ani în urmă
Super nesimtiti cei de la paza. Toti poarta masca sub nas, inclusiv cei de la curatenie
Pacat ca nu pot sa atasez poze dar o sa scriu un articol intreg curand.
De ce sa reducem numarul de cazuri covid?

Si nu in ultimul rand, nu iti dau voie sa intri in mall cu trotineta electrica. Capete de tabla!
De ce sa reducem poluarea?

Super management! 👎👎👎
Elisamsung eli
Elisamsung eli2 ani în urmă
Cam pustiu de când cu pandemia, dar pare ca a renăscut. Bebe tei este un punct se interes și mega image-ul de la subsol care e destul de bine aprovizionat. Magazinele de haine sunt și ele ok, reducerile de sezon trebuie luate cu putina sare, altfel all in all este un Mall micut și decent.
Oana Laza
Oana Laza2 ani în urmă
Incredibil pentru centrul Bucurestiului, anul in care suntem, sa nu se poata plati parcarea decat cash! 🙈 Si sa te trimita 3 angajati ai mallului (security/ info point) sa te postezi cu masina in fata barierei, sa blochezi complet iesirea si “sa-l convingi” pe cel care-ti raspunde la numarul de telefon afisat sa te lase sa iesi fara plata… Super solutie!
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Poate sunt eu prea pretentios dar pare mic, inghesuit, pustiu si cumva are un aer îmbâcsit. Destul de pustiu, sus la food court doar la doua restaurante erau 2-3 clienti, celeilalte somau. Culoarele pustii, magazinele goale, cand intram într-un magazine vânzătorii sareau ca dintr-o amorțeală. Singura locatie unde am vazut ceva clienți este acea cafenea de la intrare, in rest destul de multe spatii goale de la magazine inchise. Sper sa nu ajunga un nou Liberty Mall, eu venisem cu imaginea ramasa in minte in 1999 la deschidere cand a fost primul mall din România și totul mi se parea strălucitor.
Paul-Constantin Busuioc
Paul-Constantin Busuioc2 ani în urmă
Mall-ul în care găsești tot ce dorești. Recomand
Locații recomandate