/Bucuresti/Centru comercial

Centrul Comercial Big Berceni

București, România

Centrul Comercial Big Berceni
Centru comercial
3.8
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94VC+3F București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
G
G2 ani în urmă
În acest sector este primar Daniel Baluță un om care se gândește numai la interesul personal în piața sudului au fost pompate milioane de euro și rezultatul este ZERO în favoarea cetățenilor ,țăranii de altă dată nu m-ai au acces în piață sunt doar samsari și ca dovadă sunt doar câțiva clienți cine nu mă crede să meargă să se convingă pentru ce au fost investiți atâția bani
Gusa Dumitru
Gusa Dumitru2 ani în urmă
Când mergeți la cumpărături nu uitați banii , sacoșă și biletul cu ce trebuie să cumpărați. De rest se ocupă STB-ul. Nu contează că ajunși acasă portmonelul va fi gol , doar e luna cadourilor , nu?
Zamfir lica
Zamfir lica2 ani în urmă
Este o piață civilizată, din păcate, cred ca sunt prea puțin țărani cu produse tradiționale, poate ar fi bine să se reducă taxa pe taraba, poate verificat proveniența produselor. Multe magazine sunt închise. Subt mulțumită de produsele de la Sibieni.
Marius Cruce
Marius Cruce2 ani în urmă
In perioada aceasta este mult mai liber decât în alte dați deoarece la intrare se scanează certificatul de vaccinare. La Decathlon ți-l mai scanează inca o data, probabil nu au încredere în cei de la mall.
Oana Mocanu
Oana Mocanu2 ani în urmă
Nu se găsește nimic, o piață foarte scumpa,foarte puține legume, și 85% samsari😡
De unde era aproape cea mai bună piața din București, a ajuns cea mai proasta. Nu ma refer ca locatie , ma refer ca este aproape goală,. Cel puțin la etaj cred ca mai sunt doar 3 magazine . Domnule primar, poate va treziți 🙂🙃🙄
Aura
Aura2 ani în urmă
Noi vrem țărani nu samsari. Nu îmi place, nu este o piață, este doar un loc unde s-au spălat niște bani. Ne mai mirăm că nu mai există produsele românești de altădată. Vânzătorii te mint în față că produsele sunt autentice, românești. Unde sunt respectul și bunul simț? Sunt foarte dezamăgită de ceea ce devenim.
Adi Chiru
Adi Chiru2 ani în urmă
Este exact ca acum 15 ani când am fost ultima dată acolo, deși toată zona aia s-a schimbat mult in bine.
Silvia Stanciu
Silvia Stanciu2 ani în urmă
Multe lucruri ...unele dragute, pacat ca nu sunt aranjate in asa fel incat sa iasa in evidenta !
Locații recomandate