/Bucuresti/Centru comercial

Dragonul Rosu

Mega Shop, Strada Drumul Garii 1-10, București 077085, România

Dragonul Rosu
Centru comercial
3.8
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5GH+9J București, România
+40 31 805 8486
dragonulrosu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–15
Marți: 6–15
Mirecuri: 6–15
Joi: 6–15
Vineri: 6–15
Sâmbătă: 6–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ștefan Crețu
Ștefan Crețu2 ani în urmă
Foarte liber, persoane care nu purtau mască, prețuri rezonabile.
Stefan sabin
Stefan sabin2 ani în urmă
Da, e mai adevarat de cat se putea, Dragonul Rosu inca mai traieste. Legenda spune ca pe timp de carantina au intrat 2-3 barosani prin spatele Dragonului si l-au resuscitat cu vreo cateva milioane. Tot legenda mai spune ca de atunci toata populimea a inceput sa vina sa cumpere din el haine mult mai de firma ca firma de era inainte si inca mai vin si la ora asta cand tu citesti acest comentariu.
In inima Dragonului Rosu gasesti o shaormerie buna si piperata, recomand, gateste binisor si nu cred ca are deloc gandaci(sunt prea ocupati in standul de langa, ala cu perdele, jucarii si alte maruntisuri).
Daca ai 10 lei in buzunar si esti in preajma Dragonului Rosu, intra in el, sunt sigur ca ai sa gasesti un loc unde sa te scapi de ei.
Andra Cristescu
Andra Cristescu2 ani în urmă
Foarte multe standuri cu multe produse si gasesti tot ce vrei.Vanzatorii amabili si mai puțin amabili.Va recomand sa mergeti dimineața devreme k sa aveti timp sa va uitati si cumpărați ce aveți nevoie.
Silviu Ivan
Silviu Ivan2 ani în urmă
Să vă spun adevarul că nu am intrat in acest complex comercial nici o dată din motivul că trebuia să prind una dintre cele trei curse de transport național fiind ultimele din bucurești și până la târgoviște deoarece fiind venit pentru examenul cardiologic la unul dintre spitalele din capitala româniei ďeoarecee pot să ofer nota sapte și împlinirea tuturor dorintelor alături de cei
Eduard-Alexandru Velea
Eduard-Alexandru Velea2 ani în urmă
E deosebit,găsim tot ce vrem,E un altfel de comerț!Bravo celor care conduc acest centru!
Radu Niculae
Radu Niculae2 ani în urmă
Multe perdele și draperii, se confecționează pe loc sunt 10 croitorii, se aleg materialele și se executa pe loc, in 2 ore au fost cusute perdelele și draperiile pt un apart cu 3 camere, materiale frumoase, la prețuri foarte Ok, se negociază prețul atât la materiale cât și la mâna de lucru, tot aici erau multe covoare Turcești. Noi am găsit ce căutam și ai de unde alege. Locația dragonul rosu 9, casa design.
Dorin Dorin
Dorin Dorin2 ani în urmă
Aprovizionat bine servirea ok găsiți de toate la preturi bune
Mari Turcu
Mari Turcu2 ani în urmă
Dacă proprietarii de autoturisme ar avea mai mult respect fata de ceilalți, ar fi foarte bine. Câte unul, dacă ar putea, ar parca în clădire. Dacă nu pot parca în clădire, parchează cât mai aproape de intrare și blochează mașinile parcate regulamentar.
Locații recomandate