/Bucuresti/Centru comercial

Magazinul Victoria

Calea Victoriei 17, București 030023, România

Magazinul Victoria
Centru comercial
3.9
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MW+5W București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Magazinul Victoria
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Giulia Unica
Giulia Unica1 an în urmă
Victoria este magazinul copilăriei mele ♥️♥️🥇🥇🇷🇴🇷🇴 aici am facut practica la locul de munca
Comertul era dr calitate ♥️♥️🥇🥇🇷🇴🇷🇴
Izabel Gavrila
Izabel Gavrila1 an în urmă
Un magazin învechit, asemănător cu un talcioc cu de toate și mai-nimic.
Chinezării și turcisme.
Plus două etaje în paragină, făra marfă.
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)2 ani în urmă
Singurul mall Ceausist cu "50 magazine intr'unul singur" al anilor '80, are acelasi iz de iarmaroc sarac provincial.
Ma mir cum continua supravietuirea sa.
Foarte greu de accesat daca nu ai bicicleta. Locurile de parcare lipsesc cu desavarsire. Arhitectura este Art Deco, construit in perioada interbelica la inceputul anilor '30 si cu nume initial de scena "Lafayette" ( precum vestitele galerii parisiene), cred ca mai degraba curiozitatea sau melancolia te pot decide sa urci la etaje, decat nevoia de a cumpara ceva.
Bianca Nita
Bianca Nita2 ani în urmă
Același de ”toate pentru toți”. Magazine amestecate, porțelanuri cu bijuterii, hăinuțe de copii și pijamale. Poți găsi lucruri frumoase sau utile. Dar magazinul se restrânge ca activitate de la un an la altul, se renunță la spații și probabil, în acest ritm, într-o bună zi se va închide. Ar fi păcat să aibă soarta magazinului București, este emblematic pentru Calea Victoriei.
Dima Maria
Dima Maria2 ani în urmă
S-au dus aerul boem și eleganța anilor de după cel de-al doilea război mondial. În centrul comercial găsești multe magazine cu produse diverse, preponderent articole de îmbrăcăminte. Calitatea produselor este în funcție de preț. Comercianții sunt plini de solicitudine.
Gabriela David
Gabriela David2 ani în urmă
Magazinul este aproape gol. Mai sunt cateva raioane la parter si et 1, 2 in care poti gasi bijuterii, pijamale si haine. Este necesar un nou management pt a revigora locatia. Acum este ca un bazar.
Andra Pineta
Andra Pineta2 ani în urmă
Desi in ultimii ani se observa o tendinta de comasare a magazinelor la primele niveluri (parter, etajul 1 si etajul 2) din cauza reducerii numarului acestora, Magazinul Victoria fiind de multi ani parasit de clienti in favoarea mall-urilor, exista totusi o oferta generoasa de produse de calitate la preturi corecte. Printre preferatele mele sunt magazinele de la parter - confectii din matase/lana cu matase/dantela cu matase si in/bumbac (dna Cornelia); confectii pentru copii, inclusiv bebeluși(produse de calitate foarte buna); cadouri din argint si bijuterii; cadouri din cristal si portelan; ciorapi si lenjerie. Iar la etaj poti gasi camasi barbatesti de calitate, inclusiv din cele de bumbac fin sau non-iron, precum si cravate din matase naturala la preturi foarte bune. Sigur, Magazinul Victoria nu arata la fel de stralucitor ca un mall, dar aici mai poti gasi inca un raport pret-calitate bun, pe care nu-l gasesti in mall-uri decat in sezonul reducerilor! Pana la urma, ce este mai important pentru cumparator, stralucirea magazinului sau posibilitatea de a achiziționa produse de calitate la un pret corect sub indrumarea amabila a vanzatorilor?
Doina Badea
Doina Badea2 ani în urmă
Magazinul Victoria este departe de ceea ce a fost,dar nu este singurul.
Însă are marfa, și de bună calitate, găsești cam tot ce îți trebuie, deși este înghesuit și marfa nu este expusa așa cum ar trebui. Dar vânzătorii sunt gata sa te ajute sa îți alegi îmbrăcăminte, încălțăminte, cadouri, obiecte de voiaj, lenjerii de pat, perdele și multe altele.
Deși nu sunt în funcțiune decât două etaje din cele cinci pe care le folosea cândva, daca ai nevoie de orice, merită să încerci și la magazinul Victoria.
Locații recomandate