/Bucuresti/Centru comercial

Băneasa Shopping City

Șoseaua București-Ploiești 42D, București 015011, România

Băneasa Shopping City
Centru comercial
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G34Q+FQ București, România
+40 21 306 5505
baneasa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Grosu Teodor
Grosu Teodor2 ani în urmă
Am sa ofer aceasta recenzie deoarece mi se pare incredibil sa vad foarte multi oameni fara masca care se plimba nestingheriti prin mall. Plus de asta in momentul in care am intrat in mall o persoana care nici macar nu si-a scanat certificatul de vaccinare este lasat sa intre fara masca venind cu precizarea ca "hai sefule ca tin servetelele astea" si este lasat. Toate astea in contextul in care numarul de cazuri cresc zilnic. Lasand la o parte acest aspect, ce pare foarte ciudat este faptul ca o eventuala marire a numarului de cazuri are impact direct asupra business-ului dumneavoastra care in eventualitatea unor masuri de inchidere a locurilor aglomerate v-ar afecta si pe voi.
Andrei Vernica
Andrei Vernica2 ani în urmă
Mult prea aglomerat. In momente cu restricții datorate pandemiei, a fost mai aglomerat decât niciodată. La cum arata de aglomerat cred ca toata populatia Bucureștiului este vaccinata sau trecută prin boala (certificat verde) ! Ma si mir de ce protestează cei de la AUR! Oricum toata lumea e "VERDE"!
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Un Centru care Trebuie sa puna pe primul loc clientul si asta inseamna ca in anotimpul rece sa aiba grija ca dulapurile de tip garderoba sa si functioneze dar faptul ca cele mai multe erau fara baterie denota ca nu s-a sinchisit nimeni pentru confortul clientilor. Este total incomod sa mergi intr-un astfel de centru la cumparaturi cu hainele groase pe tine.
Tine de management , care se pare ca are lacune mari in a pune clientul pe primul loc. Poate cineva ii trimite la scolarizare.
WC urile desi renovate si aduse la nivelul timpului actual erau insuportabile din punct de vedere a mirosului si nu din cauza unor clienti mai putin manierati , ci datorita lipsei curatenii constante. Bine ca purtam masca.
Mariana Sichitiu
Mariana Sichitiu2 ani în urmă
Centru comercial spațios,curat ,magazine cunoscute: Zara,Massimo Duty, Peak & Clopenburg,COS,Motivi etc. Cafenele și restaurante. Carefour.
Imi place sa.mi beau cafeaua la PAUL iar pentru masa de pranz ma opresc la City grill,pe care il recomand pentru mâncarea proaspătă și gustoasă, pentru curatenie si respectarea normelor sanitare. Se poartă masca in interior dar nu toate magazinele au dozatoare dezinfectat .
Dragos mihai
Dragos mihai2 ani în urmă
Locație ușor de localizat cu varietate mare de oferte:
vestimentare
culinare
de parfumuri
de jucării
de cadouri
de încălțăminte
de distracție
de îngrijire personală (la subsol din capătul de la peek&cloppenburg)
Loredana Nistor
Loredana Nistor2 ani în urmă
Locația perfecta pentru cei care iubesc cumpărăturile. Mall-ul este foarte mare, cred ca o zi întreaga ati putea petrece aici. Găsiți magazine de haine, încălțăminte, cosmetice, restaurante, gelaterii, patiserii, săli de cinema, magazin alimentar...practic găsiți orice, pentru toate buzunarele.
PaTrun jiK
PaTrun jiK2 ani în urmă
E o nesimțire grasa nu ne lasă nici la masa inafara cafenelelor sa servim 😡😡😡😡😡😡
Florenta Marcela Petcu
Florenta Marcela Petcu2 ani în urmă
Voi reveni cu siguranță! Est un loc minunat, mâncarea și băutura de foarte bună calitate! Personalul foarte amabil!
Locații recomandate