/Bucuresti/Agentie de turism

Family Travel

agentie de turism exclusiv online, Str.G-ral Stefan Burileanu.2-4, Bl.11I Sediu social, București 014194, România

Family Travel
Agentie de turism
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MV+G8 București, România
+40 31 402 8105
familytravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Mocanu
Liviu Mocanu2 ani în urmă
Mulțumim din inimă agentiei FT și îi dorim să beneficieze de aceleași servicii (de doi lei) oriunde are nevoie. Poate așa realizează că lipsa de interes si nepăsarea față de dorințele noastre ca beneficiari ai serviciilor lor, pot ruina o excursie. Posibil ca așteptările noastre să fi fost prea mari de la o agenție de cartier.
Pentru potențialii clienți ai acestei agentii avem următorul msg: Evitați FAMILY TRAVEL!
După ce plătiți excursia, dacă întâmpinați ceva probleme la destinație, sunteți pe cont propriu. Niciun ajutor din partea lor.
Nu este prima oara când ni se întâmplă asta dar categoric va fi ultima. Prima dată am crezut că este o întâmplare dar se pare că este o obișnuință.
În speranța unei îmbunătațiri în abordarea relației "turist- ag.turism" vă salută cu respect
Liviu Mocanu
P.S. Ca să vă scuzați poate veți da vina pe partenerul bulgar dar pe noi nu prea ne interesează treaba asta. Noi, către Dvs am plătit excursia.
Andreea Chirilă
Andreea Chirilă2 ani în urmă
Family Travel chiar asa este, o agenție de familie cu tot ce presupune asta - intimitate, prietenie, suport. Îmi place nota personala pe care o are colaborarea noastră cât și faptul că s-au străduit de fiecare data sa ne ofere ceea ce aveam nevoie și să ne ajute când am întâmpinat probleme. Pentru noi, asta contează mai mult decât un preț competitiv. Recomand cu încredere!
Marinescu Avocat
Marinescu Avocat4 ani în urmă
Nu recomandam serviciile acestei agentii, isi vand pachetele si apoi nu ii mai intereseaza daca clientul intampina o problema la locatie. Nu asigura suport si nu verifica locatiile ofertate. Am achizitionat un sejur la un hotel de 4 stele si am fost cazat intr-o camera de 2 stele.
Tibi Peter
Tibi Peter4 ani în urmă
Am cumparat un pachet cu spa de revelion, la hotel de 4 stele; ajunsi acolo am constatat ca am primit cazare in alt corp de cladire care nu avea legatura directa cu spa-ul, astfel daca ramaneam acolo trebuia sa mergem cu halatele de baie prin curte (afara 0 grade) cu copil de 3 ani, etc. Naspa!!! Punct negru si clar ca nu mai luam nimic prin agentie!!!
Carmen Petre
Carmen Petre4 ani în urmă
O agenție deosebita cu niste oameni dedicați activității si care se străduiesc sa aduca bucurie si mulțumire turiștilor
Daniel Nicolescu
Daniel Nicolescu4 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism, prețuri bune. Acces ușor. Sunt clientul lor din 2011, am fost foarte mulțumit de oferte și debuturile achiziționate. Recomand din suflet.
Gelu Florin
Gelu Florin4 ani în urmă
Profesionalism, corectitudine, seriozitate. Asa se poate caracteriza aceasta agentie de turism. Un portofoliu destul de variat, cu precădere pe relația Bulgaria - Duni. Recomand
Daniel Ciocîrlan
Daniel Ciocîrlan2 ani în urmă
Plec în concediu prin această agenție de mai bine de 10 ani. Doamna Pop te ajută ,chiar dacă se întâmplă să faci modificări în timpul rezervării . Eu sunt super încântat de cum a decurs colaborarea noastră. Mulțumesc Family Travel .
Locații recomandate